Evim Sensin...

smymtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2011
194
1
68
Bursa

Yönetmenliğini yaptığı “Ya Sonra” isimli ilk filmini yaklaşık 1 milyon kişinin izlediği Özcan Deniz, 2. filmi “Evim Sensin”de ayrıldığı sevgilisi Fahriye Evcen ile başrol oynayacak.

yaprak dökümü oyuncuları ile sırasıyla oynayacak sanırım özcan deniz
bir dahakine gökçe bahadır'la oynar artık
bu filme mutlaka gidicem... fragmanını kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim...

ya sonra çok eğlenceli gerçekçi bi filmdi
bunu da merakla bekliyorum

kızlar fragmandaki türküyü söyleyen fahriye evcen miş doğrumu ki acaba ???

mayıs ayında vizyona girmeyi beklerken kasıma ertelenebilir mişşş diye öğrendim çok geç ama yaa

A moment to remember filmi izlemişseniz aynısı zaten repliklerine kadar fragmandan gördüğüm kadarıyla.Keşke daha orjinal bir film yapsaydı da izleseydik.

[video=youtube;cmgnJstdq9o]http://www.youtube.com/watch?v=cmgnJstdq9o[/video]

Sarki cok güzel yaw, merakla bekliyorum. Orjinalini izledim ama dublajsizdi, o yüzden türkcesini izlemek icin sabirsizlaniyorum.
Issiz adam gibi fenomen olacak bu film adim gibi eminim.

Bugün vizyona girdi film..

Gidecek olan var mı ?

İşte fragman ;

[video=youtube;dsZpFbSzbZk]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=dsZpFbSzbZk[/video]

avrupaya haftaya geliyormus, sabirsizlikla bekliyorum, kesinlikle gidecegim

evet "a moment to remember" çakması ama bu akşam bende gidip izlemeyi düşünüyorum tabi ki "a moment to remember" ın yerini tutamaz ama denemekte yarar var çok kötü bir uyarlama yaptığını sanmıyorum özcan'ın fragmandan da abartmadan uyarladığı belli oluyor neyse akşam görüceğiz.. Buarada Fahriyenin sesi de çok güzelmiş egrçekten fragmanda en çok ilgimi çeken o oldu :)

Taklitler aslını yaşatır :)

Ya sonra filmi çok güzeldi buda eminim ondan daha güzel olmuştur bu pazar ilk işim izlemek olucak sevdigimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…