Evim Sensin...

Her şey hızlı gelişti.. Aynen katılıyorum.
Başları saçmaydı.
Ama ortalarından sonra çok beğendik..
Ağladım :) Eşimde ağlıcakmış ben dalga geçerim diye çaktırmamış deli :)
İkimizde beğendik ve çok etkilendik. Güzel iş çıkartmışlar..

film çok hızlı ilerledi fahriye evcen çok yapmacık oynuyodu o yönden begnmedim ama sonlara dogru güzeldi ama aglamadım :31:

A moment to remember 'ı izlemiş biri olarak kıyas yapmadan izledim bağımsız olarak düşünüldüğünde güzel film bazı sahneler banada yapmacık geldi özellikle fahriye evcenin gereğinden fazla kikiri kikiri güldüğü sahneler:15: ama azize ve sen yarim idun'u gerçekten güzel söylemiş sesi güzel:34:

ne yazıkki beni unutma ile bire bir aynı en son eşimle bu filme gittik çalıntı gibi. ama kiminki çalıntı bilemedim . çok aynıydı ve tabiki beni unutma daha iyiydi.

ne yazıkki beni unutma ile bire bir aynı en son eşimle bu filme gittik çalıntı gibi. ama kiminki çalıntı bilemedim . çok aynıydı ve tabiki beni unutma daha iyiydi.

Mert Fırat'ın Beni Unutma'sından bahsediyorsunuz değil mi? Kesinlikle kat kat daha iyiydi. Fahriye'nin yapmacıklığı, aşkı yansıtamayışları sinir etti beni film boyunca. Repliklerin bire bir olduğu sahneler bile vardı, tam çıldırmalık. Bu kadar da olmaz yani.

İyi bir film izlemek istiyorsanız 2012 yapımı Mert Fırat'ın "Beni Unutma" filmini izleyin mutlaka.:34:

filmin vizyona girdiği ilk hafta gittim salon tıklım tıkış beklenti yüksek tabi , filme gitmeden önce çalıntı söylemlerini duydum ama yine de gidiim dedim ,başlardaki fahriye evcenin yapmacık tavırlarına mıymıylarına dayanamayıp filmden çıkanlar oldu , dur bakiim dedim ben sonuna kadr bekledim ilk başta sinir olduğum filmde sonlara doğru gözümden yaş geldiğini hatırlıyorum , bazı sahneleri güzeldi ama film bütünüyle güzeldi diyemiyorum, kötü de diyemiyorum bir bakmışsın güzel film diyeceksin öbür sahne çok kötü geliyor sana ve güzel diyemiyorsun , bir bakmışsın film kötü diyeceksin ama o andan soraki sahne sana güzel geliyor ve izlemeye devam ediyorsun :/ garip bi filmdi

Sevgilimle gittim bende aşk filmi sevmemesine rağmen beğendi.
Fakat bazı sahneleri yapmacık geldi bana olaylar çok hızlı gelişti.
En çok baba-kız sahnesi etkiledi beni.

kesinlikle izlemeye tenezzül etmeyeceğim bir film fragmanından biliyorum a moment to remember çakması olurda bu kadar olmaz !!

internetten izledim..allahım fahriye evcene sinir oldum..o ne yapmacıklık..
çakma bi film zaten..bayıldım izlerken sıkıntıdan tabi .

kesinlikle izlemeye tenezzül etmeyeceğim bir film fragmanından biliyorum a moment to remember çakması olurda bu kadar olmaz !!

aynennn bırebır konusmaları bıle calmıslar yaaa bu kadar olmaz sınemaya gırdım 20 dakıka sonra cıktım..bırde tvlerde kendısı yapmıs gıbı artıslık yapması yok mu hıc yakıstıramadım tam bır emek hırsızlıgı barı caldın söyle nıye mılletı aptal yerıne koyuyorsun!!!!!!!! En sevdıgım fılmın böyle calınması benı bile sınırlendırdı...hırsızlıgın acıkca yapılıp gurur duyulmasınıda görduk ya bravo o yuzden cok az turk fılmı ızlıyorum ve sevıyorum cunku calmaktan baska cok az özgün filmler var....

sevgilimle beraber gitmiştik biz valla bi filmin senaryosuna benzediğini duymuştum ama o filmi izlemedğim için cok etkilendim birde onun yanımda olması falan etkiledi sanırım.
askım inşaat mühendisi birde oda özcan deniz gibi tulum falan giyer öyle bir benzetmeyle ağlayarak cıkmıştım filmden :)

kore yapimi orjinalini izlemistim ama yinede bakayim dedim netten izledim valla pisman oldum slkldim hic te aglamadim orjinalinde zaten yeterince uzulmus aglamistim.bide fahriyenin kikiki hihihihi halleri ayyy bayiltti beni resmen...

Back
X