- 31 Mart 2015
- 115
- 31
- 98
- Konu Sahibi DeathlyHallows
-
Arkadaşlar merhaba , evim ile iş yerimin arası çok uzak. 2 saat yol gidip 2 saat de geliyorum. 1 Yasında bir kızım var kayınvalidem bakıyor. Sıkıntım asgari ücret alıyorum yol parası yok yemegi de ben yapıyorum sekreterim. Burda calısmaya baslayalı 3 ay oldu. 300 lira yol parası verip 1000 lira ile gecinmeye calısıyoruz. toplamda gün içinde 5 araba değiştiriyorum. Yol parası istemek için ne yapmalıyım nasıl konusmalıyım yada sizce evime daha yakın bir iş mi bulmaya calıssam ? İş saatlerim 9-6 fakat ben yol ile birlikte 7-8 calısmısım gibi hissediyorum cunku benı yol yoruyor. Lütfen yardımcı olur musunuz fikir verir misiniz ?
bir yandan yol parası için konuş diğer yandan iş bak cnmArkadaşlar merhaba , evim ile iş yerimin arası çok uzak. 2 saat yol gidip 2 saat de geliyorum. 1 Yasında bir kızım var kayınvalidem bakıyor. Sıkıntım asgari ücret alıyorum yol parası yok yemegi de ben yapıyorum sekreterim. Burda calısmaya baslayalı 3 ay oldu. 300 lira yol parası verip 1000 lira ile gecinmeye calısıyoruz. toplamda gün içinde 5 araba değiştiriyorum. Yol parası istemek için ne yapmalıyım nasıl konusmalıyım yada sizce evime daha yakın bir iş mi bulmaya calıssam ? İş saatlerim 9-6 fakat ben yol ile birlikte 7-8 calısmısım gibi hissediyorum cunku benı yol yoruyor. Lütfen yardımcı olur musunuz fikir verir misiniz ?
Eşim dediğim gibi yeni ameliyat oldu calısmıyor. Patronum bayan ve anlayıslı biri fakat en basından yol parasını vermeyecegini söyledi ama benim de o zaman işe ihtiyacım oldugu ıcın bısey soyleyememıstım. Simdi nasıl soyleyecegım bilmiyorum.. Patronum iyi biri fakat giriş çıkış saatlerime biraz takık kendisi ama biliyor kac araba değiştirdiğimiEsinden bahsetmemissin ama esin ne diyor bu duruma? Patronun nasil biri anlayisli biriyse ve sana ihtiyaci varsa bence kabul edecektir ama ondan yana tereddutun varsa yeni bir is bul ve isten ayril
yeni bir iş bak eğer güzel bir iş bulursan o zaman ayrılırsın.Eşim dediğim gibi yeni ameliyat oldu calısmıyor. Patronum bayan ve anlayıslı biri fakat en basından yol parasını vermeyecegini söyledi ama benim de o zaman işe ihtiyacım oldugu ıcın bısey soyleyememıstım. Simdi nasıl soyleyecegım bilmiyorum.. Patronum iyi biri fakat giriş çıkış saatlerime biraz takık kendisi ama biliyor kac araba değiştirdiğimi
Hemen evıne yakın ıs bul.bu ne resmen ıskence.bu paraya bulursun yanı.Arkadaşlar merhaba , evim ile iş yerimin arası çok uzak. 2 saat yol gidip 2 saat de geliyorum. 1 Yasında bir kızım var kayınvalidem bakıyor. Sıkıntım asgari ücret alıyorum yol parası yok yemegi de ben yapıyorum sekreterim. Burda calısmaya baslayalı 3 ay oldu. 300 lira yol parası verip 1000 lira ile gecinmeye calısıyoruz. toplamda gün içinde 5 araba değiştiriyorum. Yol parası istemek için ne yapmalıyım nasıl konusmalıyım yada sizce evime daha yakın bir iş mi bulmaya calıssam ? İş saatlerim 9-6 fakat ben yol ile birlikte 7-8 calısmısım gibi hissediyorum cunku benı yol yoruyor. Lütfen yardımcı olur musunuz fikir verir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?