• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evim ve İşyerimin Arasındaki Mesafe :(

DeathlyHallows

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mart 2015
115
31
98
Arkadaşlar merhaba , evim ile iş yerimin arası çok uzak. 2 saat yol gidip 2 saat de geliyorum. 1 Yasında bir kızım var kayınvalidem bakıyor. Sıkıntım asgari ücret alıyorum yol parası yok yemegi de ben yapıyorum sekreterim. Burda calısmaya baslayalı 3 ay oldu. 300 lira yol parası verip 1000 lira ile gecinmeye calısıyoruz. toplamda gün içinde 5 araba değiştiriyorum. Yol parası istemek için ne yapmalıyım nasıl konusmalıyım yada sizce evime daha yakın bir iş mi bulmaya calıssam ? İş saatlerim 9-6 fakat ben yol ile birlikte 7-8 calısmısım gibi hissediyorum cunku benı yol yoruyor. Lütfen yardımcı olur musunuz fikir verir misiniz ?

Yol konusunda benden beterleri de varmış...bence evinize yakın bi iş bulun sonra da bu işten çıkın...yol çok yorucu ki 5 araba değiştirmek işkence...Allah sabir versin..

Bulabiliyorsunuz tabi ki eve yakın iş bulun. Yol parası mesele değil, o yol yoruyor insanı.

Şahsen işyeri yol parasını vermeyi kabul etse de günde toplamda 4 saat yolu çekemezdim. Evinize biraz daha yakın bir mesafede iş bulmanız sizin için daha iyi olur.

Arkadaşlar merhaba , evim ile iş yerimin arası çok uzak. 2 saat yol gidip 2 saat de geliyorum. 1 Yasında bir kızım var kayınvalidem bakıyor. Sıkıntım asgari ücret alıyorum yol parası yok yemegi de ben yapıyorum sekreterim. Burda calısmaya baslayalı 3 ay oldu. 300 lira yol parası verip 1000 lira ile gecinmeye calısıyoruz. toplamda gün içinde 5 araba değiştiriyorum. Yol parası istemek için ne yapmalıyım nasıl konusmalıyım yada sizce evime daha yakın bir iş mi bulmaya calıssam ? İş saatlerim 9-6 fakat ben yol ile birlikte 7-8 calısmısım gibi hissediyorum cunku benı yol yoruyor. Lütfen yardımcı olur musunuz fikir verir misiniz ?

Esinden bahsetmemissin ama esin ne diyor bu duruma? Patronun nasil biri anlayisli biriyse ve sana ihtiyaci varsa bence kabul edecektir ama ondan yana tereddutun varsa yeni bir is bul ve isten ayril

yol parası verilse de çekilecek bi iş gibi durmuyor. şu an acil ihtiyaç yoksa işten çıkıp başka bi iş arayın bence.

Yol parası vermeleri gerekiyor konusun eğer yanasmazlarsa yakında bir is bulun 300 lira az değil yani birde yaninda o çeltiğin çile var

eve yakın iş arayın bulunca ordan ayrılın, o zamana kadar da aylık kart almalarını isteyin, ama günde 4 saat yol çekilecek çile değil, önceliğiniz yeni bir iş aramak olsun.

bir yandan yol parası için konuş diğer yandan iş bak cnm

Bi an kendimi yerine koydumda evimine varip kizimi görene kadar o 2 saat icinde patlardim heralde Allah yardimcin olsun yakinlarda bi bak canim

o işe ihtiyacınız var anladığım kadarı ile

ama bakın aynı nitelikte iş i daha yakında da bulursunuz

asgari ücret belki saatler daha fazla olur ama zaten 4 saat daha fazla fiilen sizinki de

hani deseniz ki yıllarımı verdim işte herkes 1500 alırken ben 3000 alıyorum tabii idare et denir ama bu durumda canına yazık

zaten yeni girmişsin yakınlarda olan işlere de bak

günde 4 saat yol çektiğinize değer bir iş ve ücret değil. ayrıca çocuğunuzu da bırakıyorsunuz.

daha yakın bir çevrede aynı imkanda iş bulma olasığınız yüksek bence.
en az 3 saatiniz yavrunuza kalır ;) internetten araştırmaya başlayın.

Tekrar tekrar teşekkürler düşünceleriniz icin evet ihtiyacim var işe. Esim yeni ameliyat oldu ve çalismiyor. Ve kaynanamlarla birlikte oturuyorum bize de para lazim :( hic degilse bu seneyi atlatsam diye bekliyodum hala bekleyebilir miyim bilmiyorum.. :(

Esinden bahsetmemissin ama esin ne diyor bu duruma? Patronun nasil biri anlayisli biriyse ve sana ihtiyaci varsa bence kabul edecektir ama ondan yana tereddutun varsa yeni bir is bul ve isten ayril
Eşim dediğim gibi yeni ameliyat oldu calısmıyor. Patronum bayan ve anlayıslı biri fakat en basından yol parasını vermeyecegini söyledi ama benim de o zaman işe ihtiyacım oldugu ıcın bısey soyleyememıstım. Simdi nasıl soyleyecegım bilmiyorum.. Patronum iyi biri fakat giriş çıkış saatlerime biraz takık kendisi ama biliyor kac araba değiştirdiğimi :(

Şuan işsizim iş arıyorum,şansıma karşıma günde dört beş saat yolda geçireceğim işler çıkıyor hep.İnan yolda geçireceğin zaman çok önemli canım.Bence bir yandan yeni iş bak.Bebeğin de varmış zor olur bu şekilde devam etmen.

Eşim dediğim gibi yeni ameliyat oldu calısmıyor. Patronum bayan ve anlayıslı biri fakat en basından yol parasını vermeyecegini söyledi ama benim de o zaman işe ihtiyacım oldugu ıcın bısey soyleyememıstım. Simdi nasıl soyleyecegım bilmiyorum.. Patronum iyi biri fakat giriş çıkış saatlerime biraz takık kendisi ama biliyor kac araba değiştirdiğimi :KK43:
yeni bir iş bak eğer güzel bir iş bulursan o zaman ayrılırsın.

Hemen evıne yakın ıs bul.bu ne resmen ıskence.bu paraya bulursun yanı.

Back
X