Evim yeni evim :)

gule gule oturun canim hersey cok gusel gorunuyor ozellikle y. odan ve salonun shik ve sade olmus. banyonu cekmedin mi?

Son düzenleme:
Çok ferah göz yormayan çok güzel bi ev mutlulukla oturun opuyorumnanaktan

çokk teşekkür ederim kızlar yorumlar için.

güle güle otur cnm çok beğendim yalnız yatak odasındaki aynalı komodinin üstü çok kalabalık bence biraz azalt tabi benim fikrim hayatım

dikkate alacağım tesekkürler :) dağınık bir insanım iştee.

herşey hoş olmuşta izin verirsen mutfak dolaplarındaki ötüler benim gözümü yordu açıkcası bence sade olsa daha şık olurdu...
ama diğerherşey çok hoş görünüyor
güle güle oturunnnn

canım annemin arkadaşları misafirliğe geldi de. annemin özel isteği ile oradalar :) en kısa zamanda gidiyorlar zaten.

üff yatak odası mobilyaları benim hayalimdeki yatak odası yaa( ve çok hoş durmuş canım güle güle otur evini çok beyendim.yalnız sürgülü dolapta problem olur diyorlar bana nasıl sence?

canım alalı 3 ay oldu. ama bu takımdan kullanan ve ev değiştirmiş arkadaşlarım var. bir problem yaşamadıklarını söyleyince aldım ben de.

evine bayıldım canım.çok güzel.yalnız salonunun mobilyaları siyah beyaz ya, neden halıyı kahveli aldın acaba ? keşke onu da siyah beyaz alsaydın

arkadaşım salon mobilyaları ve koltuklar koyu kahve yani siyah değil. öyle görünüyor ama yakından koyu kahve. ya açık renk halı almalıydım ya da kahve tonları. açık renge cesaret edemedim salon için.

misler gibi yeni gelin evi...
süper yaa bayıldım..
yatak odanız yataş dimi bu arada?
[/eşimin abisi evleniyor eşyalarını aldılar..
yatak odanız aynı ..
özellikle çok beğendim yani

evet canım yatak odamız yataş. yorumlar yatak odası üzerinde yoğunlaşmış :) beğendiğinize sevindimm

Allah mesut etsin canım..
Çok güzel ferah ve de zevkli döşenmiş.
Allah ağız tadı ile oturmak nasip etsin.

Eşyalarının hepsi çok modern,çok şık.Mutlulukla oturmanızı diliyorum.Ben de arkadaşlara katılıyorum.Dantelleri örtüleri kaldırırsan eşyalarınının konseptine uymuş olursun.Çok modern mobilyalar almışsın ama dantel bence hoş olmuyor.

Bencede dantelin modası çoktan geçti çok şık örtüler var onlardan kullananbilirsin evin çok güzel iyi günlerde otur canımopuyorumnanaktan

evin çok güzelmiş cnm huzurla mutlulukla otur kocişinle doğacak bebeklerinlede.anlamadığım şey misafir odasındaki ünite diilmi.tv koymak istesen nereye koyacaksın:)yer yok gibi geldi bana.raflar geniş

çook güzel çok beğendim,girişteki halı ve mutfaktaki perden benimkilerle aynı:)) zevkimiz benziyormuş,güle güle huzurla mutlulukla oturun inşallahzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…