Evim yeni evim :)

evinin dekorasyonuna bayıldım süper valla tam benim istediğim gibi güzel günlerde oturun inşallh

yazan var mı bakmadım sadece salon kırlentlerini beenmedim:)güle güle oturun cnm

evın esyaların cok guzel yanlız nacızane fıkrım kızmazsan eger yatak odası aynanın onu cok kalabalık mutfak tezgahınn cok kalabalık bırde sankı salon koltuklarıyla o kırmızı yastıklar uymamıs emınım daha zevklı bı kırlent koyabılırsın

öncelikle iyi dileklerinz için çook teşekkür ederim arkadaşlar. güzel yorumlarınızı okumak beni çok mutlu etti. eleştirileri de göz ardı etmemeye çalışıyorum..

evin çok güzelmiş cnm huzurla mutlulukla otur kocişinle doğacak bebeklerinlede.anlamadığım şey misafir odasındaki ünite diilmi.tv koymak istesen nereye koyacaksın:)yer yok gibi geldi bana.raflar geniş

tv ünitesi haklısın canım. tvyi aldığımız da albümün üzerinde bulunuduğu beyaz platforma koyacagız. aynı zamanda o beyaz platform sabit değil yani tvnin boyutuna göre çekere uzatabiliyoruz.. o üniteyi ve ortadaki sehpayı marangoza yaptırdık ve tam istediğim gibi oldu.

salondaki kırlentler kırmızı değil pembe arkadaşlar. çok beğenerek almıştım mardinden. üzerinde pullar falan var. bence uydu odaya ama bir kaç arkadaş olmamış ddemiş. bir de kaldırıp bakayım iyisi :)

canım herşey çok güzel....oturma odası halılarımız aynı...yatak odası takımın yataştan değil mi...bende o takımla çok ilgilenmiştim...ama nasip olmadı daha sonra şimdi kullandıklarımı aldım....beğenilerimiz benziyor demek ki...güle güle otur canım....

teşekkür ederim canım.. evet yatak odam yataşın faunası. çok beğenmiştim, çok pahalıydı alamayacağımı düşünürken pat diye indirime girdi şanslıydım yani.. oturma odası halılarım ve diğer tüm halılarım da royal. gerçi o halıyı kullanmak kolay olacak mı pk bir fikrim yok ama.. umarım sorun çıkarmaz.

Evine bayıldım canım, çok güzel olmuş ama en çokda oturma odanı sevdim..
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin,
Ankaranın neresindesin canım??

mobilyaların çok güzel.ama mutfak dolaplarındaki örtüler olmamış gibi.birde mutfakta kombinin üzerine dolap olsa daha iyi olur.tabi ev kira değilse.yatak odan,salonun çok ferah ve şık.güle güle otur sağlıcakla inşallah.

CANIM EVİN EŞYALARIN ÇOK GÜZEL GÜLE GÜLE OTUR AĞIZ TADINIZ DAİM OLSUN a.s.ANKARADA OTURUYOSUN EVİNİ BEĞENDİM SEMT YAZMANDA MAHSUR VARMI EVİMİ DEĞİŞTİRECEĞİM ARAŞTIRIYORUM ÖZELDENDE ATABİLİRSEN SEVİNİRİM

çok teşşekkür ederim arkadaşlar.:lepi: beğenmenize sevindim. evin yeri soran arkadaşlarım olmus. ne yazık ki artık ankarada değilim. profilde değişmemişim.

gule gule oturun canim hersey cok gusel gorunuyor ozellikle y. odan ve salonun sik ve sade olmus. banyonu cekmedin mi?:jeyyar:

banyo olayına hiçç gelmeyelim canım. evde "işte bu eksik" dediğim tek şey banyodaki duşakabin. duşakabin yapılmamış o da banyoyu cok dağınık yapıyor

banyo perdelerinden de hoşlanmıyorum kullanışsız oluyor. her duştan önce klozet takımlarını topluyoruz sonra yeniden seriyoruzz. cok sıkıcılaelaelaelaelae

ne yapabilirim bu konuda fikri olan var mı? ev sahibine sormadan duşakabin yaptıramam . yaptırmaya pek yanaşacağını da tahmin etmiyorum. ne yapsak da düzene koysak banyoyu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…