Evim yeni evim :)

ALLAH HUZUR İÇİNDE OTURMAYI NASİP ETSİN İNAŞALLAH :Saruboceq:
CANIM YATAK ODANDAKİ HALINI ÇOK BEENDİM ROYAL DEMİŞSİN AMA SİTESİNE BAKTIM BULAMADIM BANA MODEL NUMARASINI VEYA İSMİNİ VERİRMİSİN
SANA ZAHMET a.s.

herşey hoş olmuşta izin verirsen mutfak dolaplarındaki ötüler benim gözümü yordu açıkcası bence sade olsa daha şık olurdu...
ama diğerherşey çok hoş görünüyor
güle güle oturunnnn

mobilyalarınız gerçekten çok hoş ve modern..ama arkadaşın da dediği gibi mutfaktaki örtüler pek olmamış bencede..bi kaç ekleme daha yapmak istiyorum yanlış anlamazsanız opuyorumnanaktan salondaki masa ve orta sehpanın üzerindeki örtüler de olmamış bi de salon koltuklarınızın üzerindeki kırmızı yastıklar..kendi yastıklarımı bilmiyorum ama orjinalliği bozmuş sanki biraz..benim nacizane fikrim..bunların dışında herşey çok güzelll güle güle oturuna.s.

Ben hepsini beğendim canım sadece yatak odası değil.
Örtüler kaltı,yatak odandaki aynanın önüde boşaldıysa süper.
iyi günlerde oturun.

Birde salondaki çiçekler kırmızı olsa daha hoş durur gibi geldi

teşekkür ederim ilk olarak.. salondaki masa yemeğe misafir çağrdığımız için yemek düzenini almıştı resmi çektiğimde. normalde o şekilde bir örtü yok yani. salon koltuklarımın üzerinde de kırmızı değil pembe hint işi yastıklar var. birkaç arkadaş daha kırmızı gibi görmüş.. fotograftan herhalde. o pembe yastıkların pembeli beyazlı orkidelerle uyacağını düşünerek koymuştum oysaki.. tavsiyeler için tessekkrler cnm.

vallahi sana tavsiyelerimi sölemeden edemicem
öncelikle allah mesut etsin bir yastıkta kocayın :) mutfak dolabının içindeki örtüleri kaldırmalısın ortalık bi karışık olmuş, salondaki yastıklarıda kırmızı yastıkları yanii onlarıda kaldırmalısın çok ucuz durmuş salondaki masa örtüsünü değiştir yada kaldır :) oturma odasındaki tabloyu salona asmalısın oturma odasındaki çiçekleri salondaki çiçekli vazonun içine takviye etmelisin sana tavsiyem evin daha alımlı olur bunların dışında herşey çok güzel ufak detaylar vardır evi gösterir sevgiler,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…