- 12 Şubat 2008
- 2.850
- 76
- 688
- Konu Sahibi cottoncandy
-
çok güldüm canım ya.ben de kendimi ayrıntılara dikkat eden biri sanırdım :) kapının kolu var ama iki kanatlı bir kapı oldugu için göremiyorsun. yansıma dediğin şey büfenin aynası. salonun girişin fotografını cektim. yani o aynanın yanındaki kapı salonun kapısı. delikafadulden
banyo olayına hiçç gelmeyelim canım. evde "işte bu eksik" dediğim tek şey banyodaki duşakabin. duşakabin yapılmamış o da banyoyu cok dağınık yapıyor
banyo perdelerinden de hoşlanmıyorum kullanışsız oluyor. her duştan önce klozet takımlarını topluyoruz sonra yeniden seriyoruzz. cok sıkıcılaelaelaelaelae
ne yapabilirim bu konuda fikri olan var mı? ev sahibine sormadan duşakabin yaptıramam . yaptırmaya pek yanaşacağını da tahmin etmiyorum. ne yapsak da düzene koysak banyoyu??
mutfağınızı nerde yaptırdınız birde dolaplarınızın rengi ne mdf mi yoksa şu balon dediklerindenmi acaba çok hoşuma gitti.
canim cok güzel evin var,güle güle oturun insallah..
nevresim takiminin kirmizisi var bende,kullanamadim.. ne mutlu sana kullanabiliyorsan o takimi
CANIM HAYIRLI OLSUN EVİN.ÇOK HOŞ.AMA BAKIYRUM DA BÜTÜN HALILARIN ROYAL HALI...opuyorumnanaktan
Çok güzel bir ev Allah güle güle oturmayı nasip etsin. Giriş halını çok beğendim markası nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?