Evim yeni evim :)

ayy cottoncandy ya inan ben de şimdi kendime öyle bi güldüm ki
nasıl algılamışım nasıl bi açıdan bakmışım resme yani anlaşılmayacak ne varmış çok şaştım kendime.
tekrar mutluluklar dilerim güzel evinde canım.

haklisin kendi evin deilse kabin yaptirmak anlamsiz olur ev sahibini zorla yaptir sen en iyiisikaydirigubbakcemile3
o yanasmazsa da banyo perdelerinden hoslanmiyorum demissin ama artik cok hos cok sirin rengarenk perdeler var dusakabinsiz neden daginik duruyor banyon anlamadim canim dus alirken heryerin islanmasi hic iyi olmuyor bunu biliyorum bence perde etrafin islanmasi sorununu da buyuk olcude cozer. yerimseniben

çok güzel seçmişsiniz mobilyaları
eviniz aydınlık ve huzurlu görünüyo.
sizde huzurla ağız tatıyla yaşayın inşallah hep.

eviniz cok guzel, ferah...
ama lütfen kusura bakmayın ben dantel olayını hiç sevmedim...
modernliğini öldürmüş mobilyaların...

hepsi on numara olmuş hayırlı olsun ;ama lütfen şohpenine de birşeyler giydir süslemecilere ölçü verirsen tülden birşeyler uyduracaklardır bence bir olmayan o olmuş güzellige

canim cok güzel evin var,güle güle oturun insallah..
nevresim takiminin kirmizisi var bende,kullanamadim.. ne mutlu sana kullanabiliyorsan o takimi

çok teşekkür ederim :) o takımı yataştan almıştım. yatak örtüsü niyetine kullanıyorum. ama açıkcası nasıl yıkayacağım konusunu pek düşünmemişim :jeyyar: taşlı falan..

hepside cok güzel ve modern döşenmiş ama özellikle salon takımını cok begendim
huzurlu ve mutlu günlerde oturursun insallah

Canım mobilyaların, beyaz eşyaların, halıların hepsi çok zevkli. Çok güzel olmuş. Sadece mutfaktaki dolap örtülerini kaldırman gerekli bence. Çok zevkli bir ev gerçekten, güle güle otur inşallah, Allah huzurunuzu bozmasın.

canım güle güle otur çok güzel evin mutfak dolapların mebranmış neyle siliyosun deterjan kullanıyormusun bilgi verirsen sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…