- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi boleynkizi
Huzurla ,,Mutlulukla Otur yeni düzülen her şeyi seviyorum çok güzel misler gibi sağlıkla otur ..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Huzurla ,,Mutlulukla Otur yeni düzülen her şeyi seviyorum çok güzel misler gibi sağlıkla otur ..
mutfak biraz hosuıma gıtmedı
gerı kalan hersey guzel
Canım güle güle otur, renkler çok güzel.. Salondaki tekli koltuğu lambanın olduğu köşeye koyabilir misin? Diğer uzunu biraz itekleyip, tekliyi bir kare oluşturuyor formunda bir dene bakalım.. Sanki sıralama daha doğru ve kullanışlı olacak gibime geliyor.. Onun dışında (tabi mutfak dolaplarını kiracılıktan dolayı görmuyoruz) herşey çok hoş..
Tekli koltugu lambaderin yanina al cnm caprazlikta oyke daha hos durur.. suan cok uzun durmus ikisi yanyana:)
Canim gule guleotur mis gibi huzur dolu bir ev masallah
Kose takimini nerden aldin canim cok rahat gibi![]()
Ayy canım çok güzel Güle güle kullan rahat belli zaten evinde çok güzel maşallah benim evimde güzel ama evi alınca eşya alcak paramiz kalmadı salon bomboş ve birsürü eksiği var inşaallah benimde seninki gibi güzel eşyalarım olur![]()
:) bide masa sandalyeyi duvardan uzaklastir cnm rahat etsin azicik sksmis orda :):))Tamam canım. Yarın ilk isim o olucak siz diyince farkettim :) çok teşekkür ederim