evim

Huzurla ,,Mutlulukla Otur yeni düzülen her şeyi seviyorum çok güzel misler gibi sağlıkla otur ..

mutfak biraz hosuıma gıtmedı
gerı kalan hersey guzel

Canım güle güle otur, renkler çok güzel.. Salondaki tekli koltuğu lambanın olduğu köşeye koyabilir misin? Diğer uzunu biraz itekleyip, tekliyi bir kare oluşturuyor formunda bir dene bakalım.. Sanki sıralama daha doğru ve kullanışlı olacak gibime geliyor.. Onun dışında (tabi mutfak dolaplarını kiracılıktan dolayı görmuyoruz) herşey çok hoş..

Canim gule guleotur mis gibi huzur dolu bir ev masallah
Kose takimini nerden aldin canim cok rahat gibi:KK49:

Tekli koltugu lambaderin yanina al cnm caprazlikta oyke daha hos durur.. suan cok uzun durmus ikisi yanyana:)

Canım güle güle otur, renkler çok güzel.. Salondaki tekli koltuğu lambanın olduğu köşeye koyabilir misin? Diğer uzunu biraz itekleyip, tekliyi bir kare oluşturuyor formunda bir dene bakalım.. Sanki sıralama daha doğru ve kullanışlı olacak gibime geliyor.. Onun dışında (tabi mutfak dolaplarını kiracılıktan dolayı görmuyoruz) herşey çok hoş..

Yarın ilk isim yerini degistirmek olucak :) beğenmene çok ama çok sevindim ahh ahh kiracı olmasak neler neler yapardım da işte şu tabloları asarken bile evime çivi çakmayin dediği için ev sahibimiz, yapışkanlı bantlardan kullandım.

Canim gule guleotur mis gibi huzur dolu bir ev masallah
Kose takimini nerden aldin canim cok rahat gibi:KK49:

Canim mm öncelikle beğenmene çok sevindim. Köşe takimini ipek mobilyadan aldım ama benimkisi mecburiyetten oldu bıraz ellerinde olan 3 koltuktan birisi buydu çünkü ... rahatlık konusunda oldukça iyi birde kocaman yatak oluyor o da güzel birde minderler çıkabiliyor makineye atıyorum yüzlerini geri takiyorum o kolaylığı var ama süngerler çökme yapıyor.
Yani hassas biraz gelin kızımız :)

Mutfak dolaplariniz disinda hersey cok hos gule gule kullanin.
salon icin nacizane bir iki tavsiyede bulunabilirim.
Yemek masanizin oldugu yer musait o kadar duvara yaslamayin masanizi bence o duvari biraz ortalayin.
bir de tekli koltugunuzu o aradan cikarip ya 3 lunun sag tarafina masanin oldugu yere masaya arkasi donuk sekilde yada caprraz olarak ikilinin soluna koyabilirsiniz. Bu sekilde yriniz misait olmasina rqgmen sikistirmissiniz

Ayy canım çok güzel Güle güle kullan rahat belli zaten evinde çok güzel maşallah benim evimde güzel ama evi alınca eşya alcak paramiz kalmadı salon bomboş ve birsürü eksiği var inşaallah benimde seninki gibi güzel eşyalarım olur:KK68:

Ayy canım çok güzel Güle güle kullan rahat belli zaten evinde çok güzel maşallah benim evimde güzel ama evi alınca eşya alcak paramiz kalmadı salon bomboş ve birsürü eksiği var inşaallah benimde seninki gibi güzel eşyalarım olur:KK68:

canımm iyi dileklerin için tekrar tekrar teşekkür ederim. Bak ne güzel eviniz var çok şükür , inş eşyaların benimkisinden daha güzel olur :) evinde sağlıkla,huzurla oturmak nasip olsunnn :))

Evinizde çok güzel bir uyum yakalamışsınız. Özellikle salonda gözü yoran bir şey yok. Lambader, tablo filan çok hoş. Ancak lambaderi sürekli kullanıyorsanız eğer, onun fişini başka bir priz varsa ona mı taksanız acaba? Ama tabi başka priz yoksa bir şey diyemem;) Sağlıkla mutlulukla oturun inş.

Back
X