- 26 Şubat 2016
- 210
- 96
- 13
- 34
- Konu Sahibi Sevimli_panda
-
Yanlış anlamadıysam eğer, cam jiletiyle çıkar gibi geldi bana.arkadaşlar benim bir sorunum var evimaz önce lavaboyu temizledim ama benim yıllardır sinir eden bi durum var usta bu seramikleri yaparken seramik arasına sürülenleri hep fayanslara bulaştırmıştı fayanslar beyazdı ilk başlarda rahatsız edici bir durum yoktu. fakat bugün iyice sinir oldum kurumuş olan bu derzmidir nedir fayanslardan çıkartamıyorum sarı sarı leke gibi duruyor nasıl temizlenir bu. denedim ovalamaktan kolup koptu bir yol bir çare fikirlerinizi bekliyorum
öğrenciyim . annemler ile beraber oturuyorum fayans üstü sıcak suyla ovaladım ama çok çok az gidiyo bunu yapmam için en az beş gün gerek kolay bir çıkartıcı vs bilan var mıdır diye yazdımYeni derz yap
Kalemli olan yöntemi denesenöğrenciyim . annemler ile beraber oturuyorum fayans üstü sıcak suyla ovaladım ama çok çok az gidiyo bunu yapmam için en az beş gün gerek kolay bir çıkartıcı vs bilan var mıdır diye yazdım
O yöntem derz yeni atılmışsa işe yarıyor.Kalem derz kalemi zaten,hemen peşinden silince geçiyor.Ama üstünden uzun vakit geçmişse ancak sirke temizler.Kalemli olan yöntemi denesen
Annen bilmiyo mu bi el atsa olaya
nasıl oluyor canım o bide yeni yapılan bir şey değil bu baya kurumuş vaziyetteSirke.
Bende tam bilmiyorumO yöntem derz yeni atılmışsa işe yarıyor.Kalem derz kalemi zaten,hemen peşinden silince geçiyor.Ama üstünden uzun vakit geçmişse ancak sirke temizler.
Sirkeli ılık su ya da sirkeyi dök üstüne,beklet biraz,sil.İlk etapta geçmeyebilir,birkaç denemeden sonra geçecektir.nasıl oluyor canım o bide yeni yapılan bir şey değil bu baya kurumuş vaziyette
ben ailemle bu evde yaşıyorum yeni eve çıkma şansım yok evden taşınma gibi bir durumda söz konusu değilDerzin yıllar içinde sararmasından başka bir şey değil bence açıkladığın olay. Duvarda ise yeni derz yapmaktan başka çaren yok. Yerde ise bir şeyler ört derim ben. Nasıl olsa öğrenciymişsin ve başka bir yere çıkmak gibi bir şansın var.
Ona vereceğin zamanı ders çalış.
ben ailemle bu evde yaşıyorum yeni eve çıkma şansım yok evden taşınma gibi bir durumda söz konusu değilbununla yaşamak istemiyorum misafir vs gelince terteiz olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?