• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde akrep var

yani börtü böcege merakı olan ben bu sene akrebi (yavruyken sapsarı oluyorlarmış) elime aldım örümcek diye bi iğreti oldum korktum valla.
eğer hani inanırım derseniz butür börtü böceği uzak tutan efsunlu dualar var tabii ilaç, cihaz gibi alternatifleri deneyin ama duanın gücüne de inanın derim ben, allah yar ve yardımcınız olsun...
işe gelince nasıl bir iş ve nerelerde arıyorsunuz hani bi faydası olan çıkarsa diye soruyorum.

geçen yaz mutfağımda iki kere hamamböceği gördüm de aklım çıktı ağlaya ağlaya eşimi aradım. sizin gibi akrep görsem sanırım o an kalpten giderim. şuan sizin için dua etmekten başka bir şey gelmiyor malesef elimden. inşallah en kısa zamanda hayırlı bir iş bulursunuz ve mutlu olacağınız bir eve taşınırsınız. Hani yazmışssınız ya eşimle ağladık akrep gördükçe diye.inanın çok üzüldüm. Rabbim yardımcınız olsun.sağlıkla büyütün inşallah kızınızı.

yani börtü böcege merakı olan ben bu sene akrebi (yavruyken sapsarı oluyorlarmış) elime aldım örümcek diye bi iğreti oldum korktum valla.
eğer hani inanırım derseniz butür börtü böceği uzak tutan efsunlu dualar var tabii ilaç, cihaz gibi alternatifleri deneyin ama duanın gücüne de inanın derim ben, allah yar ve yardımcınız olsun...
işe gelince nasıl bir iş ve nerelerde arıyorsunuz hani bi faydası olan çıkarsa diye soruyorum.
Çorlu da oturuyorum Çorlu ve civarında çorlu ya da Ergene sağlık mahallesine servisi olan vardiyası olmayan Laboratuvar (herhangi bir sektör olabilir. Gıda,İlaç,Tekstil vb.) Öyle bir iş arıyorum. Buluyorum ama ya bay istiyoruz diyorlar ya da servisi olmuyor. Yüksekokuldan mezun olduktan sonra tam 1,5 yıl iş aradım ve yeni mezun olduğum ve tecrübem olmadığı için kimse işe almıyor. Sanki Tecrübe anne karnında oluyormuşta çok komikler. Cok can sıkıcı bir süreç bu iş arama bulma süreci.
Dualara bende inanıyorum eskiye göre azaldılar Dualar, ilaçlar ve cihazların etkisiyle diye düşünüyorum şuan 2-3 ayda bir 1 yada 2 tane görüyoruz eskiden neredeyse her hafta 2-3 adet olurlardı. Dualarınız için teşekkürler.

Falcon Pro 1000 haşere kovucu...Bunu denediniz mi? İnternetteki kullanıcı yorumlarına bakılırsa çok etkiliymiş.
Piyasa da olan bütün ilaçları denemişizdir. Hatta evde ses dalgası ile haşere kovucumuz bile var. İnanın evde hamam böceğini bırak örümcek bile olmaz pek nadiren çıkar sanırım ilaçların ve haşere kovucunun etkisi ile ama bu pis mahluklar gitmiyor da gitmiyor. Sadece akrepler için ilaçlama yapan firmalar varmış ama onlarda max.6 ay etkili imiş ve çevremizde ilaçlatanlar var işe yarıyormuş fakat 100 metre kare alan için 3 bin tl felan istiyorlar ben 6 ayda bir nasıl verebilirim ki imkansız.
geçen yaz mutfağımda iki kere hamamböceği gördüm de aklım çıktı ağlaya ağlaya eşimi aradım. sizin gibi akrep görsem sanırım o an kalpten giderim. şuan sizin için dua etmekten başka bir şey gelmiyor malesef elimden. inşallah en kısa zamanda hayırlı bir iş bulursunuz ve mutlu olacağınız bir eve taşınırsınız. Hani yazmışssınız ya eşimle ağladık akrep gördükçe diye.inanın çok üzüldüm. Rabbim yardımcınız olsun.sağlıkla büyütün inşallah kızınızı.
Amin inşallah arkadaşım. Ben ilk gördüğümde kaçıyordum eşimi çağırıyordum çığlıklar felan ama kızım doğduktan sonra zeyna oldum sanırım kızıma zarar veremesinler diye kararttım gözümü.

Seni en iyi ben anlarim, ayni hayati yasadim 2 sene farelerin icinde, tencerelerimde cirit atarlardi..

anca ise girdimde kurtuldum o pislikten..allah bir daha o gunleri yasatmasin..senide bir an once kurtarsin kardesim..

Merhaba arkadaşlar. Ben 4 yıllık evliyim ve 3 yaşında bir kızım var. Eşim 20 yaşında askere gitmeden önce is kazası geçirmiş ve aldığı tazminatla askerden dönüşe babasının arasına ev yapmis. Yapmaz olaymis. Haliyle arsa babasının olunca bizde tapu olmuyor. Ve satamiyoruz. Evin hakkında daha önceki bir konuda bilgi vermiştim ama kısaca özetleyim. Yatak odam cok kucuk kızımın odası rutubet içinde ve kızım kışın salonda yatmak zorunda kalıyor. Mutfağıma 2 kişi sıgamiyor. Biz evlenirken ilk olarak burda oturmaya karar vermiştik çünkü Düğünumuzu kendimiz yapıyorduk. Ve yeni evlendigimde ev bu kadar rutubet olmuyordu. Kızımın odasının camına bakan komşumuz bütün pisligini bizim evin duvarına dayadi camın dibine ağaçlar ekti ve ağaçlar büyüyünce hiç güneş almaz oldu. Ve rutubet bin beter hale geldi. Neyse bunca sorun yetmezmiş gibi birde akrep çıkiyor. son 2 senedir belki elli altmış tane öldürmusuzdur. Hazır kira ödemiyorken bir çocuğumuz olsun biraz büyüsün ben ise öyle gidiyim istedik ama hayaller hayatlar bir olmuyor malesef. Tam kendimizi topladık artık gidicez derken eşim de ameliyat olunca borçlar birikti gidemedik. Artık ben isyan ettim ve bu evden de pis yaratiklardan da bıktım. Is arıyorum. Akrep lerden nasıl kurtulurum bilmiyorum.kizlar nolur dua edin biran önce is bulup surdan gidiyim. 1 aydır is arıyorum ama 1 geri dönüş bile olmadı.
Güneydoğu da sıkça kullanılıp gayette başarılı bi yöntem evinizin dış kapısına , pencre önlerine mavi boya sürerseniz bidsha girmezler . Akrrpler mavi boyayı ateş olarak görürlermiş çünkü deneyin inş. İşe yarar

Seni en iyi ben anlarim, ayni hayati yasadim 2 sene farelerin icinde, tencerelerimde cirit atarlardi..

anca ise girdimde kurtuldum o pislikten..allah bir daha o gunleri yasatmasin..senide bir an once kurtarsin kardesim..
Amin arkadaşım inşallah kimseye göstermesin böyle bir olay ve sana da birdaha yaşatmasın Rabbim. Ve inş. benide tez vakitte kurtarsın.
Güneydoğu da sıkça kullanılıp gayette başarılı bi yöntem evinizin dış kapısına , pencre önlerine mavi boya sürerseniz bidsha girmezler . Akrrpler mavi boyayı ateş olarak görürlermiş çünkü deneyin inş. İşe yarar
Akşama eşime söyliyim deneyelim inşallah işe yarar. bende akreplerin ateşten korktuklarını duymuştum. Bir tanesinin etrafını yakarsanız çembere alıp bir daha gelmezler diye ama bunu yapana kadar kaçıyorlar mecbur öldürüyoruz. Ölüsünde de olmuyormuş.

Piyasa da olan bütün ilaçları denemişizdir. Hatta evde ses dalgası ile haşere kovucumuz bile var. İnanın evde hamam böceğini bırak örümcek bile olmaz pek nadiren çıkar sanırım ilaçların ve haşere kovucunun etkisi ile ama bu pis mahluklar gitmiyor da gitmiyor. Sadece akrepler için ilaçlama yapan firmalar varmış ama onlarda max.6 ay etkili imiş ve çevremizde ilaçlatanlar var işe yarıyormuş fakat 100 metre kare alan için 3 bin tl felan istiyorlar ben 6 ayda bir nasıl verebilirim ki imkansız.

Amin inşallah arkadaşım. Ben ilk gördüğümde kaçıyordum eşimi çağırıyordum çığlıklar felan ama kızım doğduktan sonra zeyna oldum sanırım kızıma zarar veremesinler diye kararttım gözümü.

anneler çok güçlüdür diye boşuna demiyorlar :) iyi bir annesin sen :KK200:

Bir dönem yakalamastim ama o zaman kardeşim yardım etmisti. tek başıma yakalayamiyorum. Yakalabilsem etraflarına ateş yakicam ama saldırıyorlar korkuyorum. Öldürüyorum.

Teşekkürler her anne gibi çocuğuna zarar gelmesini istemeyen anne gibiym bende :)
Ahhh eslerimiz yuzunden ne mecburiyetlere katlaniyoruz..ben esime diyodum o zamanlar bu evde durdukca cocuk yok..bol bol dua et rabbim hayirlu bi rizik kapisi acsin, hic vaxgecme.. yuzundende olumsuz yanit gelse biri olucaktir muhakkak..

Allah yardımcın olsun canım akrep çaya gelir evin ettafına komşun dmekki çay döküyor evin etrafına çay dökülmwyeck ve ordaki ağaçları muhakkak kaldır ben doğuluyum bizm oralarda akrep gelmesin diye mavi boyayla pencere korkulukları olsun kenarları olsun kapının önüne eşiği falan boyayın çnkü onlar maviyi ateş olark görüyor ve bilmem biliyor musunuz akrepler ateşe taptıkları için ateşten korkarlar bir akrep bir doğurmada iki yüz tane doğuruyor yuva yapmıştır muhakkak o yüzden yuvayı bulabilirsen çok iyi olur biz ikinci katta oturmamıza rağmen amcamlar kışlık odunlarını bizm pencerenin kenarına dayamışlardı akrepler odun gibi yerlerde yaşadığı için bizim evde bir tane girmişti ve az kalsın annemi sokacaktı dışarı akrebi çıkardık ve gazeteyle etrafını sarıp yaktık odunlarıda hemen kaldırttık orda çok şükür bi daha evmize girmedi sende işe evin etrafnı temizlemekle başla gerekirse komşunu dava et yazık küçk bebişin de var Allah yardımcın olsun inşallah herşey yoluna girerde çıkarsın o evden

Aman Allahım ne kadar zor bir durum hala devam ediyor mu?benim evde de arasıra tek tük böcek görüyorum bakınırken bunu gördüm..Akreplerle daha önce karşılaşmadım ama normal böceklere göre çok daha büyük ve dayanıklı değil mi tehlikeli üstelik nası başa çıkıyorsunuz

Aman Allahım ne kadar zor bir durum hala devam ediyor mu?benim evde de arasıra tek tük böcek görüyorum bakınırken bunu gördüm..Akreplerle daha önce karşılaşmadım ama normal böceklere göre çok daha büyük ve dayanıklı değil mi tehlikeli üstelik nası başa çıkıyorsunuz
Başa çıkamıyoruz gereken her şeyi yaptık,ilaçlar kp lerin oradaki pislik vs herşeyi yaptık ama başa çıkamadık. Sadece paranoyak gibi gördüğümüz her yeri her gün kontrol ediyoruz kenar köşe kısımları açıkta bırakıyoruz terlik vs yerde hiç bırakmıyoruz öyle idare ediyoruz. Bu evde her turlu sorun var. Gördüğümüzde olduruyoruz görmediklerini kim bilir nerde :KK43: zaten üstüne bastım öldü yok böcek gibi illa böyle iyice ezip yapistircan parkede izi çıkacak kağıt gibi olacak öyle geberiyo mahluklar.

Başa çıkamıyoruz gereken her şeyi yaptık,ilaçlar kp lerin oradaki pislik vs herşeyi yaptık ama başa çıkamadık. Sadece paranoyak gibi gördüğümüz her yeri her gün kontrol ediyoruz kenar köşe kısımları açıkta bırakıyoruz terlik vs yerde hiç bırakmıyoruz öyle idare ediyoruz. Bu evde her turlu sorun var. Gördüğümüzde olduruyoruz görmediklerini kim bilir nerde :KK43: zaten üstüne bastım öldü yok böcek gibi illa böyle iyice ezip yapistircan parkede izi çıkacak kağıt gibi olacak öyle geberiyo mahluklar.

Gerçekten üzüldüm sizin adınıza zor bir durum umarım en kısa zamanda kurtulursunuz bu dertten:((Ayrıca çok cesursunuz gerçekten tebrik ederim sizi çoğu kadın mümkün değil yaklaşamaz..Siz onları görünce nası yaklaşıyorsunuz saldırmaya çalışmıyorlar mı hatırladığınız en büyüğü yaklaşık ne kadardı ve onu öldürmüştünüz?

Back
X