- 12 Kasım 2015
- 698
- 623
- 18
- Konu Sahibi DuslerPerisi
Aslında cesur değilimdir fazla. Ama evde 3bucuk yaşında bir çocuk varken har anne gibi super kahraman oluyorum sanırım.Gerçekten üzüldüm sizin adınıza zor bir durum umarım en kısa zamanda kurtulursunuz bu dertten(Ayrıca çok cesursunuz gerçekten tebrik ederim sizi çoğu kadın mümkün değil yaklaşamaz..Siz onları görünce nası yaklaşıyorsunuz saldırmaya çalışmıyorlar mı hatırladığınız en büyüğü yaklaşık ne kadardı ve onu öldürmüştünüz?
Kızım doğmadan önce hep kocam öldürüldü. Ben çığlıklar atarak kaçardım. Kızım doğduktan sonra ona zarar vermesinler diye öldürüyor um napayim

Onlar insan veya ışık olduğunda hiç kipirdamiyorlar. Olayları buymuş. Insanlar onu fark etmesin diyeymis. Kacmiyorlar, kacsalar çok hızlı hareket ediyorlar mümkün değil öldürmek. Ben genelde altlari kalın terlikle üstüne basıp güzelce eziyorum iyice. ölünce kürekle çöpe iyyy çok korkuyorum ama napayim.
En büyüğü yaklaşık bu 15 cm kadar vardı kuyruğu hariç. Elim kadardı parmak ucu dan bileğine kadar uzundu büyüktü. Onu da giriş kapısında öldürdüm. Ayağımda botlarim vardı tam içeri girecek tim kapıyı bır açtım kocaman bişey, eşim evde yok ben hamileyim oldurmesem eve girecek. Ilk oldurdugum oydu ve en büyüğü idi. Onun dışında başka büyük görmedim. 5 cm olanda var baş parmağın tırnağı kadar olanda var.