Evimde fare var

Koltukların uzerlerıne polar tarzı veya herhangi bı kumastan ortu ort..ıyıce kapla heryerını sıkıstır..
Gecıcı bı surectır..gercı sonrasında kalemle cızık atma donemı baslıyor

demekki sadece bende yokmus bu farelerden benim oglumda 2 yasinda deri koltugu disini gecirmis orayi gunden gune disiyle koparmis koltugun kenarlarini maf etmisdi eve aldigim domatesleri isirir isirik yerlerini ters cevirirdi birde annem anlamasin kucuk kizimda silicon yastiklari ne bulursa isirir koparirdi hele birgun denize gidecegiz cantami hazirladim sahile geldik uzerimi degistim parmak arasi sunger terligimin onu kopmus sokaaaa girmisdim kimin yaptiginida bulamamisdim takiii birgun minik faremede parmak arasi terlik aldigimda terliklerinin onunun kopuk kopuk oldugunu gorunce onun yaptigini anladim hatta sadece onunlada sinirli degildi biberon emzigi normal emziklerini birgunde yirtiyordu disiyle tisortlerinin suslerini 3 yasa kadar millet suslu puslu gezer bizimki sade duz tisortler giydi simdi tam bir cadi geciyor canim biraz daha sabir annesi buyudukce gececek dedigindede inanmaz kafa tutar sana tipki benimkiler gibi

Koltukların uzerlerıne polar tarzı veya herhangi bı kumastan ortu ort..ıyıce kapla heryerını sıkıstır..
Gecıcı bı surectır..gercı sonrasında kalemle cızık atma donemı baslıyor
Kalemlerim yok ortada ders calisip kaldiriyorum kumaslarim var oyle yapayim aklim gelmemisti cirkin duracak ama yiryiktan iyidir

Koltuklari neyaptin peki biberin terlik neysede koltuk olunca degismekte zor dogru buyuyunce inanmayacak

bütün çocukluğum boyunca yorganları, pikeleri kemirdim
ben de fareydim...
şimdi tırnaklarımı ısırıyor ve sigara içiyorum
ve sıvı tüketmeden duramıyorum, bütün günüm süt, kahve, çay ile geçiyor
oral dönemle ilgili sıkıntılar yaşamış olduğumu düşünüyorum..

belki sizin miniğin tek sorunu diş çıkarıyor olmasıdır
ancak yine de önemsemenizi tavsiye ederim

Koltuklari neyaptin peki biberin terlik neysede koltuk olunca degismekte zor dogru buyuyunce inanmayacak
koltuklari oylece kullandim canim ustlerine polar orttum simdi buyudulerde yeni aldim onlardan kiymetlimi ki

Simdiki aklim olsa bi koltuk alirdim dandik tv mide duvara monte ettirirdim kocada bi hali seredim tamam iste yemegide mutfakta yerdim cocuklar buyuyunce doserdim evimi kaynanam hakliymis kafamin dikine gitmisim

Emmedi ondan mi yani ama asla parmak emmesini engellemedim ben hala emiyor bende surekli su cay kahve icerim ama sigaram tirnak yemem yok bilmiyorum ya duzelmezse doktora sorarim

pudra şekeri ve alçıyı karıştır yakınlarına da su koy dicektim
bırak kemirsin. bu mutluluktan mahrum etme onu

Vallahi fareden beter bu oglan fare olsa tuzak koyar yakalarim ben bununla bas edemiyorum butun deri koltuk ve sandalyelerimi yirtti isirdi hayir diyorun duruyo gizlice yine yapiyo yokmu caresi yeni koltuk alamam cok uzgunum
diş çıkarıyordur o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…