• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde fare var

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
Vallahi fareden beter bu oglan fare olsa tuzak koyar yakalarim ben bununla bas edemiyorum butun deri koltuk ve sandalyelerimi yirtti isirdi hayir diyorun duruyo gizlice yine yapiyo yokmu caresi yeni koltuk alamam cok uzgunum

:KK48::KK48::KK48:
Kaç yaşında? Diş çıkarıyordur belki. Bizim fare de 2 ye girecek,ısırm dişleme huyları yok ama koltukları karalayıp duruyor

:KK48::KK48::KK48:
Kaç yaşında? Diş çıkarıyordur belki. Bizim fare de 2 ye girecek,ısırm dişleme huyları yok ama koltukları karalayıp duruyor
16 aylik kalem birakmiyorum bulsa oda karalar dis cikariyor ama oncedrn boyle degildi koltuari parcalarsa yeni de alamam naparim ben

16 aylik kalem birakmiyorum bulsa oda karalar dis cikariyor ama oncedrn boyle degildi koltuari parcalarsa yeni de alamam naparim ben
Onla güzel güzel konuşun yapmaması için, emin olun anlıyorlar ufak filan demeyin.Geçici olarak da örtü örtseniz belki hallolur

Bir çocuk koltukları nasıl kemirebilir ki?

Eline diş kaşıyıcı falan vermiyor musun?

ay bende gerçek fare sandım korktum,

desene bu sevimli fare bu da benim oğlum gibiymiş bulduğunu parçalayıp yırtan cinsinden,

zor ama ne yapacaksın canları sağolsun

Gulmemek ciddi durup hayir demek icin ugrasiyirum oyle tatli parmagini salliyor ki hem yapiyor hem parmak salliyor

Back
X