Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 aylik kalem birakmiyorum bulsa oda karalar dis cikariyor ama oncedrn boyle degildi koltuari parcalarsa yeni de alamam naparim ben
Kaç yaşında? Diş çıkarıyordur belki. Bizim fare de 2 ye girecek,ısırm dişleme huyları yok ama koltukları karalayıp duruyor
Inan daha beterAy gerçekten fare var sandım![]()
Bende ben deAy gerçekten fare var sandım![]()
Inan daha beter
Keske deri almasaydimBenim kızımda 16 aylık böyle seyler yapmıyor koltuklar deri değil iyiki desene![]()
Onla güzel güzel konuşun yapmaması için, emin olun anlıyorlar ufak filan demeyin.Geçici olarak da örtü örtseniz belki hallolur16 aylik kalem birakmiyorum bulsa oda karalar dis cikariyor ama oncedrn boyle degildi koltuari parcalarsa yeni de alamam naparim ben
Atiyor dis kasuyiciyi kemirmiyor ki koltuklarinda arka kisimlarini isirip kopariyorBir çocuk koltukları nasıl kemirebilir ki?
Eline diş kaşıyıcı falan vermiyor musun?
HAhahahy ben de onu ısırırımm çok tatlıAtiyor dis kasuyiciyi kemirmiyor ki koltuklarinda arka kisimlarini isirip kopariyor
Durdurmaya calisirim biraz buyuyunce degistirim kumasini zaten sevmiyorunay bende gerçek fare sandım korktum,
desene bu sevimli fare bu da benim oğlum gibiymiş bulduğunu parçalayıp yırtan cinsinden,
zor ama ne yapacaksın canları sağolsun