- 26 Mart 2016
- 11
- 1
- 1
- 31
- Konu Sahibi dolunaysolmaz
-
aynı fikirdeyim ama en basiti tarım ilacıyla ilaçlatResimlerini çekip koysan belki bi fikir oluşur ama böyle hiç bişe anlamadım
ARKADAŞLAR MERHABA BİZ TERAS KATTA OTURUYORUZ EŞİM TERASTE GÜVERCİN BESLİYOR.HAVALAR ISINMAYA BAŞLADI VE BİR SÜRÜ BÖCEK FARK ETTİM.EVİMDE KARINCA DAHİ GÖRMEDİM AMA GEÇEN GÜN ÜST ÜSTE HAMAM BÖCEKLERİ, HELE BİR TANE VAR MİNİK TOP GİBİ SİMSİYAH BİR BÖCEK SARI İNCE KANATLI BİRŞEY NE ÖLÜYOR NE BİTİYOR.HER YERİ DÖKÜYRM TEMZLİYRM GÖRNMÜYR AMA SAÇMA SAPAN YERLRDEN PAT ÇKYOR.LÜTFEN BİLGNZ VARSA PAYLAŞIN NE YAPAYIM
Senin yine azmış böceklerin :) benim sinek böcek arı sinek larvaları ne istersen doldu bu sene ev.. Eşim akşam bi ilaç alacak adını unuttum bayağı etkili bir ilacmis açık olan yerlere de siksan gelmiyormus 6ay etkili bir ilacmis sanırım sinek böcek vs uzak duruyor... Akşam eşim gelsin sorarım adını ... Tiksindim artık garip böceklerden bir de koydeyim her çeşit böcek var cam acamiyorum artıkARKADAŞLAR MERHABA BİZ TERAS KATTA OTURUYORUZ EŞİM TERASTE GÜVERCİN BESLİYOR.HAVALAR ISINMAYA BAŞLADI VE BİR SÜRÜ BÖCEK FARK ETTİM.EVİMDE KARINCA DAHİ GÖRMEDİM AMA GEÇEN GÜN ÜST ÜSTE HAMAM BÖCEKLERİ, HELE BİR TANE VAR MİNİK TOP GİBİ SİMSİYAH BİR BÖCEK SARI İNCE KANATLI BİRŞEY NE ÖLÜYOR NE BİTİYOR.HER YERİ DÖKÜYRM TEMZLİYRM GÖRNMÜYR AMA SAÇMA SAPAN YERLRDEN PAT ÇKYOR.LÜTFEN BİLGNZ VARSA PAYLAŞIN NE YAPAYIM
SEVİNİRİM ADINI YAZARSAN İLACIN BAKALIM NE DAHA NELER GÖRÜCEZSenin yine azmış böceklerin :) benim sinek böcek arı sinek larvaları ne istersen doldu bu sene ev.. Eşim akşam bi ilaç alacak adını unuttum bayağı etkili bir ilacmis açık olan yerlere de siksan gelmiyormus 6ay etkili bir ilacmis sanırım sinek böcek vs uzak duruyor... Akşam eşim gelsin sorarım adını ... Tiksindim artık garip böceklerden bir de koydeyim her çeşit böcek var cam acamiyorum artık
Yazarım canım eşim akşam gelsin sorarım alacaktı zaten bu akşam .. Bir de hamileyim ben onları gorunce fenalık geliyor bana örümcek böcek gibi şeylerden çok fazla korkuyorum. Bu sene de garip bir böcek dadanmış böyle bir suru bacağı var kahvrengi zayıf bisey hep cam aralarında ölü buldum onlardan.hayvanat bahçesinde bu kdr hayvan yoktur istemediğin kdr böcek çeşidi var :/SEVİNİRİM ADINI YAZARSAN İLACIN BAKALIM NE DAHA NELER GÖRÜCEZ
Canım eşimin amcasının dediğine göre her türlü örümcek böcek vs uzak duruyormus,kendisi yazlık yerde kaldığı dönemlerde o ilaçtan kullanmış bahar ve yaz boyu rahat etmis.. Akşam gelince sorucam eşime şimdi arasam acamaz maalesef çünkü gemide.. O yüzden biraz sabırlı olun :)))) o orumcekten bende çok korkuyorum dün akşam simsiyah bir tane koltuk altına doğru hızla gidiyordu aglamaklı oldum vurup öldüremem de hayvan diye ama uzak olması için elimden geleni yaparım.. sevgili ev sahibeme sordum camlarda sineklik yok sinek böcek vs giriyor mu diye yok demişti 3. Kat olduğu için herhalde kekledi bizi oysaki ben burada büyüdüm ettim biliyorum da neyse ... Şimdi ev sahibine söylüyorum aaa biz varken öyle bisey yoktu diyor zannedersem bu böceklerin sineklerin örümceklerin bize garezi var ki biz oturduk oturali geliyorLady Strawberry acaba esinizin alacagi ilac orumcekleri de oldurur mu ? Bende o hayvanlardan cok korkuyorum,yaz geldi artik ortaliga cikarlar.
Soylersen cok makbule gecer :)
Yaşadığınız yeri bilmiyorum ama şehir ortasında güvercin besleyenlere müstahak kusura bakmayın. Karşı terasımda var Ankara'nın ortasında güvercin besliyor. Ne pisliği bitiyor ne tuvaleti. Tüyü tozu bıktım vallahi. Sizde böyle rahatsız olan komşunuz varsa bedduası tutmuş olabilir[/Q
BULUNDUĞUMZ YER KIRSAL AMA HAKLISNZ RAHATSIZLIK VEREN BİR DURUM HERKEZ İÇİN AMA İNŞALLAH KUŞLARDANDIR EN AZINDAN SONUÇ ODAKLIYaşadığınız yeri bilmiyorum ama şehir ortasında güvercin besleyenlere müstahak kusura bakmayın. Karşı terasımda var Ankara'nın ortasında güvercin besliyor. Ne pisliği bitiyor ne tuvaleti. Tüyü tozu bıktım vallahi. Sizde böyle rahatsız olan komşunuz varsa bedduası tutmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?