Evimde garip olaylar. ..

esra_the_teacher

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
638
210
333
Selam kızlar. ..Dun eşimle kafamizi karistiran bi konuyu paylasip akil almak istedim...Dun esim eve geldiğinde pencerenin sonuna kadar açık olduğunu görmüş ama ben acmamistim o da acmamis.Nasil oldugunu anlamadik.Yanlislikla acik kalma ihtimali yok çünkü önünde stor perde var, en fazla perdeye dayanirdi sonuna kadar acik olmazdi.Bir de sabah duvara yapistirdigim içinde dualar olan cerceve yere düşüp kirilmisti.Ustuste gelince tedirgin olduk.Cerceve neyse de pencereyi kim acti???

Selam kızlar. ..Dun eşimle kafamizi karistiran bi konuyu paylasip akil almak istedim...Dun esim eve geldiğinde pencerenin sonuna kadar açık olduğunu görmüş ama ben acmamistim o da acmamis.Nasil oldugunu anlamadik.Yanlislikla acik kalma ihtimali yok çünkü önünde stor perde var, en fazla perdeye dayanirdi sonuna kadar acik olmazdi.Bir de sabah duvara yapistirdigim içinde dualar olan cerceve yere düşüp kirilmisti.Ustuste gelince tedirgin olduk.Cerceve neyse de pencereyi kim acti???

Kimin açtığını düşünmek bile istemiyorum.Oyy tüğlerim ürperdi dua oku bol bol ihmal etme ama🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Pencerede bir bozukluk olabilir mi?
Hani içinde birşey kırılır da kapatmaya çalışsan da kapanmaz. O şekilde olup sonradan açılmış olabilir mi?

kış kış cinler kış kış, yallah cinler yallah, cin çık cin çık , cin çık :)))

nas felak okuyun ve üfleyin.

Bu konu kapanir ya ben yazayim hemen bari.oncelikle korkmayin.evinizde dua okuyun okutun.tütsü vs yakmayin.uc harflilere karsi bunlar yapilir.
Ama iki ayaklilar icin gizli kamera kurun.belki anahtar verdiginiz biri kv olabilir o acmistir.dua cercevesinin dusmesi de ayni zamana gelince yusuf yusuf olur haliyle insan.

Stor perde varsa gerçekten sonuna kadar açık olamaz aralık olurdu. Anahtar verdiğiniz biri var mı? varsa onlara sorun. Yoksa gizli kamera koymanız gerekiyor bence.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tövbe bismillah...Bol bol oku derim canım, abdestsiz dolaşmamaya özen gösterin...Ama aklıma rüzgardan açılıp tablonunda rüzgar etkisiyle yere düştüğü aklıma geliyor yani bunu düşünmek istiyorum

Benimde 2 gun once boyle birsey basima geldi.Biber kizartirken kaşıgı ankastrenin oraya biraktim.hemen masadan su alip ictim arkami dondugumde kasik yerdeydi.Haliyle fena tirstim evde benden baska kimsede yok :/ Yani kasik dusse bile o kadar uzaga dusemez

Bende bi şey anlatayım buna benze bişey olmuştu bizim evde geçen sene taşındım oturdugum eve görümcemler geldi bigün iki görümce eşleri falan öglenden akşama kadar oturduk neyse dokuz gibi kalktılar bizde onlarla indi gecirmek icin metroya kadar gittik 15 20 dakka sonra eve çıktı neyse bonyonun kapısıyla yatak odanın kapısı karşılıklı lavoboya gireyim dedim bide ne göreyim lavabonun üstündeki ayna tam kapını girişinde yerde kırılmış vaziyete duruyor lavaboyla kapı arası birbuçuk metre nerdeyse sanki biri alıp kapıya fırlatmış aynayı öyleydi yani eşimle şaşıp kalmıştık hadi düştü diyelim en fazla lavabonun icinine düşerdi hadi en büyük ihtimal yan tarafa düşerdi bilemedik o ayna oraya nasıl gelmışti

Cok tuzgar vardir pencere tam kapanmamistir. Ruzgardan pencere sonuna kadar acilmistir. Ruzgardan dolayi dua dusmustur. Stor perse mi dinler ruzgar. Hemen abartin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eve birinin girme ihtimali yok, çerçeveyi cereyana baglayabiliriz belki o çok sıkıntı değil de pencere kafamı karıştırdı.
Arkadaş stor perde ruzgar mi dinler demiş ama bizimkiler ağır gerçekten ve sonuna kadar aşağida duruyo en kötü cereyanda bile sonuna kadar acilmaz.
Neyse herkese yorumları için teşekkür ederim kızlar:)

Back
X