Evimde mutluyum

Acaba sahıp olduklarınızı ınsanların gözüne sokar mısınız? Ya da kendımı koruyayım derken sinirlenip üstten bakıp hıc aşağılayıcı kelimeler kullanır mısınız? Çünkü bır değil herkesle iletiminiz kötü bırde kımseyle görüşmek istemiyorum dıyıp çağırmadılar dıye alınıyorsunuz. Belkıde bunu yansıtıyorsun ya da tavrın uslubundan dolayı senle görüşmek istemiyorlardır bilemedım. İş arkadaşlarınla iletişimin yok gıbı ama evının guzel olduğunu vs hep bılıyorlar demek kı bunun laflarını yapıyor gıbısınız.

ya calısan kısının ıster ros ros arabası olur ıster askerı jiple gelır ıster at arabası olur
oraya calısmaya gelmıs ıs yerınde herkes kendı ısını yapıyor mesaı bıtımınde de herkes evıne donuyor
hıc arabası olmasa bıle orda kımse kımseyle esıt durumda degıl kı zaten

senın burda ne ısın var ya mınvalınde konusulan sat arabanı bır omur rahat edersın konusmalar kıskanclıktan ve baskıdan baska bırsey degıl ne munasebet kımse kımseye bu cumleyı kuramamalı

benzerı basıma geldı gercekten cok can sıkıcı durum senın babanın fabrıkası var burda ne ısın var otur evınde para ye ne o baban senı yanında ıstemıyor mu o kadar fabrıkanız var neden orda calısmıyorsun dıyen gerızekalıların laflarına maruz kaldım

kendı ısımı kurdugumda bıle e tabı babası var arkasında dendı kı kurusu gecmedı ofısı kurduktan sonra babamın haberı olmustu bu sozler tum emegımı hıc eden asagılayan ezen ve buram buram kıskanclık kokan sozlerdı

babamlarla yasarken oturdugumuz semt ıcın bıle aayy orda hep gorgusuzler oturuyor dıye laf carparlardı yan masadan bana ozellıkle duyacagım sekılde konusurlardı

yasayan bılır konusu aslında bu
aslında herkes ısıne baksa kımse kımsenın ne marka gıydıgıne bakmasa suzum suzum suzmese sorun kalmayacak
konu sahıbının araba anahtarını halay bası mendıl sallar gıbı ozellıkle gosterdıgını ınsanlar gorsun dıye ozellıkle goze soktugunu dusunmuyorum oyle olsa bu duydugu sozler onu mutlu ederdı konusuluyorum reklamın ıyısı kotusu olmaz derdı

bence abarttıgı tek konu benı nıye cagırmıyorlar konusu boyle ınsanlar zaten cagırmasın bu zıhnıyetde fıtne fucur tum hayat ıdeolıjısı dedıkodu olan kısılerle cay ıcmeyıversın zaten

ne mutlu guzel sartlarda yasıyor allah herkese versın ama kabul edın arkadaslar olmadıgı ıcın kıskanıp olanın burnundan getırenler yok mu hıc mı yasamadınız bunu
Beni anladığınız için teşekkürler

Bende memurum ve böyle bişey olsa başka bir kuruma geçiş yapardım sizde öyle yapabilirsiniz haziran aylarında açılıyor kontenjanlar biliyorsunuzdur. Garanti bir iş sonuçta neden istifa edesiniz ki. Hayatın ne göstereceği belli olmaz. Şimdi herşey mükemmel giderken işler kötüye giderse pişman olacaksınız:işsiz:

Konunun amacı nedir?

Eklentiler

• images.jpeg-1.webp
    images.jpeg-1.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 12
Son düzenleme:
Doğum sonrası ücretsiz izne ayrılana kimse surat asmaz.29 kişi size tepki aldıysa sorun onlarda değildir diye düşünüyorum.Galba mutluyum,evim güzel vs vs konuşan ve dobra adı altında ağzına gelen her şeyi söyleyen bir yapınız var.Bence kendinize dönün bir bakın.Ancak öyle düzelir durum
Ben de kamuda çalışıyorum işler diğer arkadaşlara paylaştırıldığı için kimse istemiyor kızıyor emin olabilirsiniz süt iznine erken çıktığında bile moralleri bozuluyor çoğunun gerçekten kamuda doğum yapan kadın eksik diye görülüyor ki iş bakımından bir süre eksik kalıyoruz

neden bu kadar kötüsünüz? böyle bayat yorumlar yapınca daha çok artı filan mı geliyor, ondan mı bu hırsınız? mesaiye kalmak zorunda mı ya da kafası uymuyor diyelim ki anlaşamıyor iş yerindekilerle. kaldı ki orası iş yeri anlaşmak zorunda da değil, işini yapar çeker gidersin. yoruma bak, herkes kötü bir o iyiymiş bak bak. illa kötü, moral bozucu bir yorum yazmak zorundasınız değil mi? valla burası insanın enerjisini emiyor diye gitmiştim aşırı haklıymışım.
İnsnların yorumları sizi neden rahatsız ediyor herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı?

İnsnların yorumları sizi neden rahatsız ediyor herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı?
rahatsız ediyor çünkü olumsuzluk saçıp insanların enerjisini emiyorsunuz yıldım sizin gibilerden. peki siz kötü düşünmek zorunda mısınız?

Herkese merhaba..

Evliyim 1 kızım var evimizde şükür mutluyuz.kamu kurumunda çalışan biriyim 5 te işten çıkınca koşa koşa eve gelip yemeğimi yapayım ev işlerini hallederim çok şükür bir sıkıntı yok..eşimle arkadaş gibiyiz..annem karşı apartmanımda oturuyor hergün görüşürüz yani sürekli olarak bir arkadaşa da yada komşuya ayıracak vaktim yok..yada ihtiyaç duymuyorum..uzun zamandır bu böyle..hiç bir komşumla görüşmüyorum..bazı yanlış davranışları oldu hemen mesafe koydum..eski arkadaşlarımla hayat yoğunluğu nedeniyle görüşemedikçe araya zaman girdi.. soğuduk..

İş yerim tam bir hayakırılığı..mesaiye kalmıyorum yada Doğum sonrası ücretsiz izne ayrıldım diye bana karşı toplunbir tavır var..yemeğe giderler çağırmazlar dışarda buluşurlar 30 kişiden tek benim haberim olmaz..bindiğim araba yüzünden 3 kez ölümden döndüm 15 yıllık şöförüm ..arabayı sat istifa et diyorlar..o para sana ömür boyu yeter diyorlar..eşim mimar güzel bir evde oturuyorum allah herkese versin.evimin lafı hep dillerinde. Kendimi ezdirmiyorum müdür bile olsa lafımı esirgemem dobrayım bu herkesi rahatsız ediyor..ama yapım böyle artık hayatıma yeni insan katlamıyorum. Sadece ailem..

Şimdi sizden beni olumlu yönlendirecek yorumlar bekliyorum..herkese teşekkürler
Bindiğim araba yüzünden 3 kez ölümden döndüm demişsiniz,yoksa nazardan olduğunu mu düşünüyorsunuz,öyle anladım ben.Materyalist bir insan değilimdir ve nazara inanırım fakat hayattaki her şeyi nazara bağlamak hiç sağlıklı değil.Ve şuan bana bir gülme krizi geldi.

arabanızı işe gidip gelirken görüp yorum yapmış olabilirler. burada değil başka yerde de çalışsanız benzer lafları işitmeniz mümkün. hele de bu devirde 2. el en dandik markalara 100binlerce tl verilmesi gerekirken illa ki gözüne gelir birilerinin.
ancak görüşmediğiniz insanların evinizle ilgili yorum yapabilmesi garip. ya görüşmüyorsunuz ama sosyal medyada eklisiniz ve paylaşımlarınızdan anlaşılıyor yada bir zamanlar görüşmüş sonra kesmişsiniz. bilemedim.

mesai konusu ise şöyle, eğer bir iş yükü var ve herkes kalırken siz kalmıyorsanız o zaman rahatsız edici olur. bu konuda da haklı bulurum konuşmalarını kusura bakmayın.

hiçbir sorun tek taraflı meydana gelmez. mutlaka onları rencide ve irrite edecek bir davranış olmuştur ki sizi aralarına almak istemiyorlar. bir insan sadece hayat koşulları iyi diye kıskanılıp dışlanmaz çünkü.
bence onlarla konuşma şeklinizi, vs irdeleyin.

Herkese merhaba..

Evliyim 1 kızım var evimizde şükür mutluyuz.kamu kurumunda çalışan biriyim 5 te işten çıkınca koşa koşa eve gelip yemeğimi yapayım ev işlerini hallederim çok şükür bir sıkıntı yok..eşimle arkadaş gibiyiz..annem karşı apartmanımda oturuyor hergün görüşürüz yani sürekli olarak bir arkadaşa da yada komşuya ayıracak vaktim yok..yada ihtiyaç duymuyorum..uzun zamandır bu böyle..hiç bir komşumla görüşmüyorum..bazı yanlış davranışları oldu hemen mesafe koydum..eski arkadaşlarımla hayat yoğunluğu nedeniyle görüşemedikçe araya zaman girdi.. soğuduk..

İş yerim tam bir hayakırılığı..mesaiye kalmıyorum yada Doğum sonrası ücretsiz izne ayrıldım diye bana karşı toplunbir tavır var..yemeğe giderler çağırmazlar dışarda buluşurlar 30 kişiden tek benim haberim olmaz..bindiğim araba yüzünden 3 kez ölümden döndüm 15 yıllık şöförüm ..arabayı sat istifa et diyorlar..o para sana ömür boyu yeter diyorlar..eşim mimar güzel bir evde oturuyorum allah herkese versin.evimin lafı hep dillerinde. Kendimi ezdirmiyorum müdür bile olsa lafımı esirgemem dobrayım bu herkesi rahatsız ediyor..ama yapım böyle artık hayatıma yeni insan katlamıyorum. Sadece ailem..

Şimdi sizden beni olumlu yönlendirecek yorumlar bekliyorum..herkese teşekkürler
Şükürler olsun sana rabbim demeye bakin yoksa daha cok basiniza is gelir bu havayla herseyim var demeyle olmuyo birden var olan birdende yok oluyo ubutmayin insanlarida boyle kucultmeyin gozunuzde sizden buyuk allah var

Iş ortamını kafaya takıyorsanız tayin isteyin mesela.. Mazeret bildirerek yer değiştirmeniz çok zor olmaz.
Memursunuz.
Millet için iş mi bırakılır?

Hee kocamın parasını yiyebilirim.
Durumumuz oldukça parlak.
Çalışmak da sıktı derseniz
O başka..

Kadını kaçırdınız tebrikler ☹️ neden ölümden döndü söylemedi 🧐

Range Rover ya da Rolls Royce
Kullandığı araba yüzünden ölümden dönmüş 3 kere, yani kazanın suçlusu da araba, kendi şöfürlüğü değil.

Nasıl oluyorsa kaza yaptıracak kadar tehlikeli bir araba, satınca bir ömür geçinderecek kadar değerli bir marka aynı zamanda... Range Rover falan kurtarmaz, Tesla bence.

Back
X