Kendimi ezdirmiyorum müdür bile olsa lafımı esirgemem dobrayım bu herkesi rahatsız ediyor..ama yapım böyle artık hayatıma yeni insan katlamıyorum. Sadece ailem..
Şimdi sizden beni olumlu yönlendirecek yorumlar bekliyorum..herkese teşekkürler
şimdi kamu kurumunu ve görevinizi yazmamışsınız
evet her yerde ücretsiz izin alanlar vs kıskanılır bir süre de geçer
kendimi kimseye ezdirmiyorum diyorsunuz da acaba biraz da burnu kaf dağında modunuz var mı
ne bileyim kimse bana bir şey diyemez yoksa anında bırakır giderim buradan alacağım 3 kuruşa mı muhtacım, ben buraya ortam olsun diye geliyorum havanız var mı
zira bu tarz insan var bir yerde VHKİ olup da altında milyonluk araba olan birisi evet benim de dikkatimi çeker ne işi var da derim belki içimden tavrı da arabasını evini vs göstermek üzerine ise dobralık adı altında mesafemi koyarım
yani uzun yıllar aynı işyerinde çalıştım kimse evimi bilmedi
hatta ev alıp taşındım bir arkadaşım " ben düdüklü tencere alıyorum tüm ofis biliyor ama sen ev alıyorsun kimse duymuyor" dedi de güldük aramızdaki fark diye
tamam arabanızı görüyorlar da evinizi nereden biliyorlar vs
bir arkadaşım var kadın üniversitede profesör, anabilim dalı başkanı
ilk tanıştığımızda ne iş yapıyorsun sorusuna verdiği cevap üniversitede çalışıyorum şeklinde idi
aylar sonra öğrendik ki profesör
keza altında BMW vardı ve arabayı arka sokağa park ederdi, herkesten farklı olmasın, kimse onu farklı değerlendirmesin diye
olumlu yönlendirecek yorum da mütevazi olun, eşim mimar biz zenginiz şeklindeki yaklaşımınızı törpüleyin