Evimde neler oluyor yardım lütfen

sibel59

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2011
107
169
303
İstanbul
arkadaşlar son 3 -4 aydır hele son 1 ay hergün bir şey bozuluyor evimde ..
bir gün televizyon bozuluyor onu yaptırmadan buzdolabı sonra elektrik duyuları bozuluyor.onu hallediyorum bu sefer çocuklar hastalanıyor.daha biri bitmeden biri akşam eve gittim daha yeni yaptırdığım uydu yine bozuldu buzdolabı bozuldu tamirci çağırmadan kızımın gözü mikrop kapmış şişmiş cumartesi pazar sınavı var..
Lütfen yardım ne yapmalıyım...

geçmiş olsun. evnizde kuran okutun bence. allahım sıkıntılardan korusun bizi ve sevdiklerimizi. dert veren oysa çözümünü verir mutlaka. siz bol bol dua edin.

kucuk bır duamı okutsan acaba evınde canım

bir gün televizyon bozuluyor onu yaptırmadan buzdolabı sonra elektrik duyuları bozuluyor.onu hallediyorum bu sefer çocuklar hastalanıyor.daha biri bitmeden biri akşam eve gittim daha yeni yaptırdığım uydu yine bozuldu buzdolabı bozuldu tamirci çağırmadan kızımın gözü mikrop kapmış şişmiş cumartesi pazar sınavı var..

voltaj sorunu var gibi, onun dışında çocukların hastalanması normal gibi stresten olabiliyor bağışıklığı zayıflıyor ama duaya başvurmanızda sakınca yok

evinde bi mevlüt okut cnm.. allahın kelamının zararı değil yararı olur...

elektrik hattınızın topraklamasında sorun olabilir.bulaşık yıkarken su elinizi çarpar gibi oluyor mu?bide kuran filan okutun evinizde düzelir inşallah

Çocuklarınızın hastalıkları havalara bağlı olabilir belki...Voltajda olabilir..Evlenmeden önce annemşn evindeyken çok sık başımıza geldi bu olay...Televizyonumuz patladı dumanlar çıktı...Bilgisayarın kasasından gene aynı dumanlar çıkmaya başladı.Süpürgeyi taktığmda elektirikler gidiyordu...Yüksek voltajdan olmuş...Tedaşı aramıştık sorunumuz çözülmştü..Bi elektiriklerinize baktırın..Arkadaşların dedği gibi bide dua okutun isterseniz..

Çocuklarınızın hastalıkları havalara bağlı olabilir belki...Voltajda olabilir..Evlenmeden önce annemşn evindeyken çok sık başımıza geldi bu olay...Televizyonumuz patladı dumanlar çıktı...Bilgisayarın kasasından gene aynı dumanlar çıkmaya başladı.Süpürgeyi taktığmda elektirikler gidiyordu...Yüksek voltajdan olmuş...Tedaşı aramıştık sorunumuz çözülmştü..Bi elektiriklerinize baktırın..Arkadaşların dedği gibi bide dua okutun isterseniz..

sağol canım en iyisi dua okutmak sanırım çünkü civardaki bütün elektirikçiler evime geldi baktı bütün evin elektirk duyu ve ampulleri sigortaları değişti.

elektirik hattına baktırın diycektim zaten baktırmışın
ama evini sirkeyle silmeni tavsiye ederim,birde bol bol dua oku
allah kötü insanlardan korusun hepimizide

elektirik hattına baktırın diycektim zaten baktırmışın
ama evini sirkeyle silmeni tavsiye ederim,birde bol bol dua oku
allah kötü insanlardan korusun hepimizide

teşekkür ederim canım allah herkesi korusun o tip insanlardan son zamanlarda zaten büyü mü var diye düşünmeye başladım

Hemen büyü getirmeyin aklınıza.
Evdeki manyetik alanla ilgili bir sorun olabilir.
Enerji akışıyla alakalı olabilir.
Elbette dua okuyun,Ayetel kursi ve felak,nas surelerini her duanın sonunda tekrarlamanız faydalı olur.
Ancak Feng Shui konusunu da bir araştırın derim.

Back
X