- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.179
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşi kendi memleketin de, konu sahibi kendi memleketin de, evleri de başka şehirdegünaydın tatlım biz sabaha kadar sana yazdik sen güzelce uyudun demişaka bi yanada eşin senin yanindami yoksa ordami onu merak ettim
Ben huyum kurusun asla ama asla çarşafımı kullandirmam, tatile gitsem bile çarşafımı mutlaka evden götürürüm. Başkasının evinde havluda kullanmam, 29 yıllık ablam hala onun evinde bile kağıt havlu istiyorum![]()
Ben kağıt havlu asıyorum banyo wc ye misafir içinYıkanmış havlunun suçu neher evde makinede yıkanıyor sonuçta icat çıkarma
Evlenmeden önce bende ablam da kalacağım zaman yastığımı götürürdüm, boynum ağrıyordu ne yapayımBir an kardeşim yazıyor sandım:)) kardeşimde yastığını taşır, misafir havlularım ayrıdır, onu bildiğinden havlu taşımıyor ama yastığı olmadan asla![]()
Ben kağıt havlu asıyorum banyo wc ye misafir için![]()
![]()
Temiz havlu da çıkarırım ama takıntılı kişiler vardır diye kağıt havlu da asarımİcat çıkarıcı elebaşı sensin zatenannem ablam bile gelse temiz havlu çıkarırım onlara sadece ne bilim kağıt hiç aklıma gelmedi temizi olduğu için.
Havlularımdan işkillendim be
Bunlar benim kırmızı çizgim, aksi oldumu bitli gibi kaşınıyorum , havlu meselesine hic girmeyelim lutfenYıkanmış havlunun suçu neher evde makinede yıkanıyor sonuçta icat çıkarma
Evin anahtarını yaptırıp gelemezler ya yok artık derim yani. Uzaklar zaten 9 saatlik yol. Öyle atlayıp gelinecek mesafe değil. Bir de sitenin güvenliği var, herkesi zaten almıyorlar. Heryer kamera vsEşin rahatlığına konu sahibinin pasifliğine şaştım kaldım.
Evden bir şey kaybolsa kimden hesap soracaklar?
O kızlardan birinin evin yedek anahtarını yaptırmayacağı ne malum?
Yada konu sahibi evdeyken pat diye evin anahtarıyla birilerinin gelmeyeceği?
yani sonuç olarak hala sizdeler miEvin anahtarını yaptırıp gelemezler ya yok artık derim yani. Uzaklar zaten 9 saatlik yol. Öyle atlayıp gelinecek mesafe değil. Bir de sitenin güvenliği var, herkesi zaten almıyorlar. Heryer kamera vs
Okurken ÇIL DIR DIM!! Böyle iş mi olur. Birde tanımıyorsun... bu son olsun bence insanların faydalanmasına izin verme...Nereden başlasam şimdi?
Biz deniz kenarı bir ilçede yaşıyoruz ve bu sene ev satın aldık. Buraya kadar her şey iyi, lakin eşimin akrabaları burayı tatil yeri olarak görüyor. Akrabalarından 4 kişi geldi önce, 3 gün kaldılar, sonra kv geleceği için gitmek zorunda kaldılar. Bu seferde bana küstüler. Üçüncü günün sonunda hiç bir şey demeden evden çıkıp gittiler. Madem bu kadar ağırlarına gitti, neden kv geleceğini duyup ikinci gün çıkıp gitmediler acaba? 3 gün yedir içir gezdir dolaştır. Kalamayacağını anlayınca son gün evden bir hoşçakal demeden kaçıp gitsinler.
Bu öyle geçti, şimdi bayramdan ötürü memleketteyim. Gelelim ikinci ve daha gıcık konuya..
Eşimin kardeşi bizim evde kalıyor. Sevgilisi, arkadaşı ve onun sevgilisi. Nasıl sinirliyim anlatamam.
Orası yazlık değil, benim yaşadığım ev. Düşündükçe sinir oluyorum. Benim yatağımda yatıp kalkmazlar inşallah diyorum ama. Neyse ağzımı bozmayayım. Tanımadığım insanlar evimde tatil yapıyor şuan, ben sinirden çıldırıyorum.Evimde altınım var, param var. Benim tabaklarım, çatal kaşığı, tuvaletim banyom. Hepsi ayrı dert.