Evimde tatil yapıyorlar

Ayakta alkışlıyorum bu yorumu...bunu yap ne kocanla atan bozulur nede başka zaman misafir gelir..haa bu arada yatakta içime sinmiyor de onuda değiştirelim de..ama kavga eder gibi değil sadece tiksinerek🤫🤫
Aynen öyle düşünüyorum. Zaten baştan yatağımı kullanmasınlar dedim. Yatakta eşyalarım olduğu için kullanıldığını hemen anlarım. Yani düzenleyip bıraksam anlamazdım ama şimdi anlamama imkanım yok. Baktım kullanılmış mesela, o yatakta yatamam yaa diyip diyip gidip bebeğimin odasında yerde yatıcam. Sonra da iş, yatağı değiştirelim ben orda yatamıyoruma gider.

Ya ne münasebet allah askına. Orası senin evin senin mahremin. İşlettigin bir otel vs değil. Bunun icin yaygara koparman gerekiyorsa koparacaksın ipler gerilecekse gerilsin. Benim yatağımı mutfagımı tuvaletimi dıdının dıdısı nasıl kullanır ne munesebet yahu. Biraz cingar olun
Gelmelerine engel olamadım ama bir daha olmaması için konuşucam eşimle. O ipleri germek isterse kendi bilir. Çocuk olduğundan beri çok şey umrumda değil zaten.

İşte laf sokmaya gerek yok bence. Direkt kavga sebebi. Ben olsam bana söylediği an ( kardeşi yoldayken) madem benim düşüncemin bı anlami yok madem ben etkisiz elemanim sana göre hiçim ya bundan sonra gerçekten hiç olurum ya da ararsın kardeşini kalacak başka yer bulur. Bir daha da benden habersiz bir şey yapamazsın derdim
Kardeşini aramazdı, onun yerine benle kötü olmayı tercih ederdi gibi geliyor. Yani ben kavga ettiğimle kalırdım gibi geliyor.
Şimdi kırgınım ve o da bilir ki benim kırgınlığım geçmez. Bunları konuşucam, bu bahaneyle gelecek misafirleri de istemediğimi söyliycem. (başka bir kuzeni de gelmeyi planlıyordu)
Dediğiniz gibi başta tepki versem kardeşi hiç kalamayacaktı, ben de kukuman kuşu gibi onları düşünmeyecektim.ama yapamadım.

Evin anahtarı çok. Bende var, eşimde var, bir yerde daha var
Sadece ikinizde olsun.bizdede üç anahtar var ama kimseye verdiğimiz yok hatta eşimin babası balkona derz ile ilgili tamirat yaptı alt komşuya akıyor diye girişten balkona açılan kapı var biz evin anahtarını bile vermedik sadece dış kapıyı verdik.

Cok haklısınız kızmakta.keske bastan kabul etmeseydiniz.bence eşiniz kardeşine bir daha asla böyle birşeye müsaade etmeyeceğini söylesin

Sadece ikinizde olsun.bizdede üç anahtar var ama kimseye verdiğimiz yok hatta eşimin babası balkona derz ile ilgili tamirat yaptı alt komşuya akıyor diye girişten balkona açılan kapı var biz evin anahtarını bile vermedik sadece dış kapıyı verdik.
Olurda biz unutursak diye site yönetimine verdik. Bir de Allah korusun su basar yangın çıkar acil bişi olur diye

Eşim şuan kendi memleketinde. Ben annemlerin yanındayım.
Zaten ev 2+1 yani çok odam yok. Eşime söyledim bari yatak odasını kullanmasınlar diye ama eşimde de onu söyleyecek yürek yok.
Ben olsam atlar otobüse giderdim evime ne münasebet evimde haberim olmadan kalan insanlar var heleki böyle bir pandemi döneminde otel mi sizin eviniz.Gitsinler bir sürü ucuz apartlar var orda kalsinlar ne uyanıklar valla.Hemen gidin nasil rahat uyuyorsunuz anlamadim ben olsam gidip onları evde basardım.Eşinizi de söyleyecek bir şey bulamiyorum.Kavgadan korkmayın bazı kavgalar edilmesi gerek.

Son dönemde en sinirimi bozan konu bu oldu.Resmen konu sahibi yerine ben çildirdim burda.Ben cidden eşindeki rahatliga inanamiyorum karisina sormadan gizlice anahtar verilmesi ve sonra yarimagizla soylenmesi..3 yillik evliymişsiniz.Bir yerde durup düşunun evliliginizi...Ezdirmeyin kendinizi ya

Aynen öyle. Ben kendi kardeşimi bile almam kız erkek fark etmez. Midem bulanır evden. Tanımadığın etmediğin hırlı hırsız mı hasta mı bilmediğin insanların işi ne orada.. Resmen geneleve dönmüş evleri. Yatak çarşafı yıkanır yazmış bir de birileri sanki tek olay çarşaf..
:KK70: o da iyi rahatlıkmış. Bunu yazan o kızlardan biri olmasın. Tezgahta siliniverir canım nolucak :KK70:

Evin anahtarı çok. Bende var, eşimde var, bir yerde daha var
Anahtarı değiştirin ve bence açık açık söyleyin artık. Ben rahatsız oluyorum hele ki ben yokken evimde kalınmasını istemiyorum, eşim emrivaki yapmış deyin. Küserlerse küssünler huzur bulursunuz en azından.
Ben altınlardan da korktum çok akla gelmeyecek bir yerdeyse birşey olmaz ama çekmece dolaptaysa gidebilir

Sizin evimde kalmak isterse yüklü para iste bedavaya kabul etmeyın sonra kalamazlar bak 😅

Anahtar herkes de mi
Cevabınız hayır ise bu insanlar gelmeden haber veriyor ve siz odanızı kilitlemeden eşyalarınızı daha güvenilir bir yerde saklamıyorsanız hatalı siz oluyorsunuz
İstemediginiz insanlara uygopsaun cevaplar verip geçiştirebilirsiniz
Haber veriyor olsalar bile zırt pırt gelmek nedir yaa ve ev sahibi yokken birde, bence konu sahibinin eşine haber veriliyor ama esme söylemiyor

Bende çok sinir oldum şu an
Yukarıdaki üyenin de dediği gibi altınlarım kayıp diye çığlık atın.
Ne biçim insanlar böyle
Eşiniz ne diyor.?

Herkeste değil. Eşim verdi bir şekilde ve çağırırken bana sormadı. Ben olayı annemin babamın yanında öğrendiğim için ses çıkarmak istemedim. Ama hoşlanmadığımı belirttim.
Odamı kitleyemedim çünkü evden çıkarken bana geleceklerini bilmiyordum.
Çok haklısınız olay sadece yatak odanız değil, bende istemem benim bardaklarımi kullanacaklar, tuvalet banyo... Gidince hangi çarşafı yikamaliyim ne bilemiyecem..

Orası evli çiftlerin evi, insanların karı kiz atacağı bir yer değil afedersin

Eve dönünce eşinize al işte geceliklerim kullanılmış ben bunları bu şekilde bırakmamıştım falan diyin
Aslında belki gerçekten de kullanırlar çok iğrenç birşey koltuklarda halılarda vs vs her yerde başkasının pis kalıntıları olabilir iğrenç ya
Kayni da kabul etmem ama kaynın arkadaşı hele asla kabul edilemez ailenize sezdirmeden bir şekilde kayniniza mesaj atıp yada arayıp hemen evimden çıkın diyebilirsiniz
Ben olsam kayinvalideme söylerdim sizce doğru birsey mi bu diye

Back
X