EVİMDEKİ BU BÖCEKLERDEN NASIL KURTULURUM ACİL YARDIM!!!!!!

nhllllbyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2025
6
0
1
28
Temmuzdan beri bu böceklerlerle uğraşıyorum önce çok küçüklerdi sonra büyüdüler lütfen yardım edin 1 küçük oğlum var her yerde görüyorum mutfakta bakliyatlardan gelmiyor defalarca kontrol ettim banyoda da yok resimde küçük gözüküyor ama yakından bakınca antenleri falan belli oluyor her ilacı denedim ama kurtulamadım nasıl kurtulacağım bilen yaşayan varsa acil yardım

Eklentiler

• IMG_9626.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_9627.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 24
Bakliyatlardan gelmiyor diyorsunuz da bakliyat böceği bu. Kurufasulyede olur en çok. Tekrar kontrol edin. Böceklenen ürünü bulup, atarsanız sorununuz da çözülür.

Bakliyatlardan gelmiyor diyorsunuz da bakliyat böceği bu. Kurufasulyede olur en çok. Tekrar kontrol edin. Böceklenen ürünü bulup, atarsanız sorununuz da çözülür.
Tekrar baktım ama yok fasulye nohut yok bende şuan zaten ama nerden geliyor bilmiyorum

Dolap arkasına, çekmece altına düşmüş olabilir mi ?
Hayır defalarca baktım ben askeri lojmanda oturuyorum bina çok eski bir tane eski tuvalet var şimd 4 5 tane orada öldürdüm giderlerden mi geliyor anlamadım ki ama mutfak ve banyo dolablarına da baktım yoklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…