bizim de arka bahçeden geliyor en üst kattayız halbuki nasıl tırmanıyolarsa yaramazlar :) ama çok tatlılar he :) fıldır fıldır gözleriyle kaçmaya çalışıyolar yazık. biz de öldürmedik eşimle hatta adını ' vittiri vizzik ' koyduk
bizim de arka bahçeden geliyor en üst kattayız halbuki nasıl tırmanıyolarsa yaramazlar :) ama çok tatlılar he :) fıldır fıldır gözleriyle kaçmaya çalışıyolar yazık. biz de öldürmedik eşimle hatta adını ' vittiri vizzik ' koyduk
Çok beğendim ismini cnm
Hakikaten öyle kaçıyorlar
Sagolun yorumlar için ne kadar sempati besleyen varmış nerdeyse evcil hayvan olarak besleyesim geldi
Ama hafiften bir gerilim var sagda solda oluyor gözüm en iyisi herkes yerinde sagolsun
bizim evde hayvanat bahçesi gibi oldu önünde bahçe olunca ilaç bile sıksan giriyorlar mecburen onlarla yaşamayı öğrendim
ama bi ara kırmızı büyük bi örümcek girdi onu yakalayamadım uyurken üstüme gelir diye korkuyorum zehirli falan olmasın
öldürmemene sevindim. biz bocek ilacı koymuştuk bocekler için ama malesef süleymancık yemiş. inan olusunu gormek dirisini gormekten beter.
zaten sana gelmez genede sabit durur bir yerde.
bizim gecen sene bacadan girmişti ya ne iğrençti kafasıını çıkartabilmişti ,bende öldürmeye karşıydım ama başka türlü alamadık .sürekli bacaya bakar olmuştum psikolojim bzulmuştu valla
bnde geçen sene elektrik süpürgesiyle çekmiştim sonra torbayı attım içinden kaçtı gitti sokağa.öle deneyin.ölmüyorlar merak etmeyn.torbayı attımda fıldır fıldırdı.
Yavrulayabilceklerini dışkılarında parazit olabilceğini kuyruklarında mikrop ihtimalini
üzerlerine düşüldğünde parmak koparabilcek derecede güçlü
olduklarını gözönünde bulundurursak ilaçlama şirketine başvurulması gerekir.
Yavrulayabilceklerini dışkılarında parazit olabilceğini kuyruklarında mikrop ihtimalini
üzerlerine düşüldğünde parmak koparabilcek derecede güçlü
olduklarını gözönünde bulundurursak ilaçlama şirketine başvurulması gerekir.
öldürmemene sevindim. biz bocek ilacı koymuştuk bocekler için ama malesef süleymancık yemiş. inan olusunu gormek dirisini gormekten beter.
zaten sana gelmez genede sabit durur bir yerde.
zararlı degilmiş öldüemem ki canlı sonucta bu dunya adece bizim degil ama huylandım ne yalan soyleyeyım peş peşe görünce.
ay cok üzüldüm üzüntüünü anlyabiliyorum.
esim böcek ilacı koyalım kokusundan kacar ölmez merak etme diyordu iyi ki kabul etmemeisim