Off aciklamasi da zor olmustur eger anlayissizsa 😊Hamileliktendir, bende kayinvalidenin evinde senin gibi krize giriyordum resmen.. les gibi koku geliyordu burnuma.. dogumdan sonra gecti :)
Ben yurtdisinda yasiyorum hamileligumin baslarinda ingilizceden bile tiksinmistim duyunca midem bulaniyodu :)
Bu cok iyiymis ilk defa duyuyorum cok güldüm 😄
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Off sen de cok agir gecirmissin desene. Annelerimizi Allah basimizdan eksik etmesin onlar olmasa napardik 😊 benim de bulantilarim baya azalddi bi evimden tiksinmem kaldi isteCnm kesinlikle hamilelikten bende 24 haftalik hamileyim 7.haftamda basladi kusmalar cok kötüydü 1000 km yol tepip annemlere gttm ewden kacmak icin evdeki herseydn tiksinmiştim 18.haftada döndüm ailemin yanindan ewi dgstirmek icin geldm ew aradik falan ama bu ewden güzel bi ew bulamadim kaldik..o dönemlerde dgl ev eşimden bile uzak duruyodum yanima gelnce karsiya otur daraliyorum diyodum:)
bende 12 kilo werdim 1 haftadir midem bulanmiyo cok sükür:) kendimi yenidn dogmus gbi hssediyorum
Valla hamilelik sagolsun o fobimi yendim 😛 günde 10 kereyi geciyordu kusmalarim bogazimdan kan gelinceye kadar kusuyordum hastanede bile yattim bu yüzden. Icli disli olduk kendileriylebiraz evvel diger konunuzu okudum kusma fobiniz varmis bendede var o fobi bende kendimi sikardim kusmamak icin deli gibi kivranirdim sonra bi ara dayanamadim ve kustum oyle bir rahatladimki aslinda korkulcak birsey degilmis anladim insan kusamadiginda daha beter oluyo ve midesi surekli bulaniyo rahat birakin kendinizi kusun
Bu koltuktan tiksinme olayi yakin arkadasimin basina geldi o da aynen yepyeni koltugundan tiksindi hala oturamiyor 😄Gecen gun hamile bi ablama gittim. Evdeki koltuktan tiksindigini soyluyordu o da. Bakamiyorum koltuga dokunamiyorum oturamiyorum diyordu. Sadece benim duydugum bi koku var alip elime hortumu şakır şakır yikayasim geliyo diyordu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.