Evimden tiksindim artik idare edemiyorum

Hamileliktendir, bende kayinvalidenin evinde senin gibi krize giriyordum resmen.. les gibi koku geliyordu burnuma.. dogumdan sonra gecti :)
Off aciklamasi da zor olmustur eger anlayissizsa 😊
Ben yurtdisinda yasiyorum hamileligumin baslarinda ingilizceden bile tiksinmistim duyunca midem bulaniyodu :)
Bu cok iyiymis ilk defa duyuyorum cok güldüm 😄
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm kesinlikle hamilelikten bende 24 haftalik hamileyim 7.haftamda basladi kusmalar cok kötüydü 1000 km yol tepip annemlere gttm ewden kacmak icin evdeki herseydn tiksinmiştim 18.haftada döndüm ailemin yanindan ewi dgstirmek icin geldm ew aradik falan ama bu ewden güzel bi ew bulamadim kaldik..o dönemlerde dgl ev eşimden bile uzak duruyodum yanima gelnce karsiya otur daraliyorum diyodum:)
bende 12 kilo werdim 1 haftadir midem bulanmiyo cok sükür:) kendimi yenidn dogmus gbi hssediyorum
Off sen de cok agir gecirmissin desene. Annelerimizi Allah basimizdan eksik etmesin onlar olmasa napardik 😊 benim de bulantilarim baya azalddi bi evimden tiksinmem kaldi iste
biraz evvel diger konunuzu okudum kusma fobiniz varmis bendede var o fobi bende kendimi sikardim kusmamak icin deli gibi kivranirdim sonra bi ara dayanamadim ve kustum oyle bir rahatladimki aslinda korkulcak birsey degilmis anladim insan kusamadiginda daha beter oluyo ve midesi surekli bulaniyo rahat birakin kendinizi kusun
Valla hamilelik sagolsun o fobimi yendim 😛 günde 10 kereyi geciyordu kusmalarim bogazimdan kan gelinceye kadar kusuyordum hastanede bile yattim bu yüzden. Icli disli olduk kendileriyle
Gecen gun hamile bi ablama gittim. Evdeki koltuktan tiksindigini soyluyordu o da. Bakamiyorum koltuga dokunamiyorum oturamiyorum diyordu. Sadece benim duydugum bi koku var alip elime hortumu şakır şakır yikayasim geliyo diyordu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu koltuktan tiksinme olayi yakin arkadasimin basina geldi o da aynen yepyeni koltugundan tiksindi hala oturamiyor 😄

Hamilelikten kaynaklı bende buzdolabını açamıyorum kokuyor diye annem kv eşim temizlerdi koku geçmezdi ama bi bana kokuyordu başkasına değil sonra geçti sana ev kokmuş zor bi durum geçer inş

Evet buzdolabinin acildigini 2 oda öteden biliyordum. Cok acayip ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

BEN VARIM
Canım hamileliğimin 6. Haftasından itibaren benim de evden midem bulanmıştı hele yatak odama giresim gelmiyordu, eşimin evde olmadığı zaman oturma odasında yatıyordum bir nebze daha iyiydi çünkü kokusu, ama aynen senin gibi evin kokusu beni öldürüyordu benim de eşyalarım yeniydi ona bağlamıştım yeni mobilya kokusu yüzünden diye düşünüyorum ama evet bende evden tiksiniyodum:) hamilelik hayatım geçer merak etme ara sıra güzel kokular püskürt( doğal yağları kullanarak yapılanlardan) biraz iyi gelir belki, doğumdan sonra geçicek ama emin ol
Insallah gecer ya mesajlarîiz cok rahatlatiyor insanin morali cok bozuluuor birinde olmazsa birinde mecburuz evimize gitmeye idare etmesi cok zor gerckten
canım muhtemelen hamilelikten kaynaklanıyor.hamileliğimde aynı durum bende vardı sadece evden tiksinsem razıydım eşimden hatta kendimden tiksiniyordum.sadece sizin o kokuyu duymaniz hamilelikten dolayı nasıl oluyor bilmiyrum ama koku hassasiyeti artıyor.şimdi aklıma geldi içtiğim su bile kokuyordu komposto içerek su ihtiyacımı karşılıyordum .kaçıncı aydasın bilmiyorum ama benim 5. aydan itibaren azalarak tamamen yok olmuştu bulantılarım.

Ben 4,5 a dogru ilerliyorum insallah yakinda gecer tesekkur ederim mesajiniz icin. Aynen ben de esimden cok uzaklastim ustelik esim sigara da iciyor kiyafetlerine kokusu siniyor ustunede parfum slklyor aman yarabbim soyleyince de hemen aliniyor cok huysuz oldun o kadar da kotu kokmuyor diyor 😷

20 haftalik canim sen ?

Cok zordu cnm gercekten o günlerim 3 gün hastane de yattm 1 hafta iyi oldum yine eski duzenime döndüm kaç kere acile gttiqimi hatrlamiyorum..babam anneme tugcenin kötü bi hastaliqimi war bna söylemiyosunuz nldu bu cocuga böyle demiş bi gün ..resmen 3 ay ölü gbi yasadim..
Bide abartiyosun diyenler wardi tabi yanima gelp aa ben hc bilmem bulanti falan diyenler döwesim geliyodu onlari:):)
Bende 24 haftanin icindym cnm..bu haftalardan snra bebegin hareketlerini daha fazla hissediceksin kaslari daha fazla kuvvetlendiqi icin:) snra yawaş yawaş düzeliceksn habire kiyaft bakmaya baslicaksin bebiş bi tekme attiqinda daha önce yaşamadiqin huzuru ve mutlulugu yasicaksin bugünleri ah ne günlerdi diye hatirlicaksin ..;)
Bi temizlik yap istersen halilari yikat,perdeleri falan yika bi ewin kokusu dgssin bana iyi gelmişti ben yapmistim..senin yasadiqini 1 haftadir yasamiyorum inanki daha yeni gecti benimki ama 19.haftadan snra günde 2 kere falan kusuyodum(2ye sükrediyodm:)
Seninde gecicek cogu gtti azi kaldi hatta cok az düzeliceksn insaallah;)

Back
X