evime alisamadim mi yoksa takintimi bilmiyorum

Cok duzenliyimdir aslinda. Esyayida kendim yerlestiririm daha olmadi komsumu cagirir fikir alirim olmusmu nasil fln diye. Ama esyam cok ve hep kaba buyuk esyalar erkek zevki iste. Bana kalsa butun evi secerim azaltmak icin. Oglum sadece dagitiyor ki onun yaptigi bana hic pis gelmiyor sanirim benim derdim esyaylada alakali isinamiyorum bi turlu. Oyle koy boyle koy gozume hos gelmiyor. Ee o zamanda temizmi degil diye dusunuyorum

Of içim daraldi okurken..tamamen issizlik, can sıkıntısından. .bence bu enerjinizi, cocugunuzla kaliteli zaman geçirerek harcayin..esinizede, bebenizede günah. .
Sanirim uc seneden fazla evli degilsiniz tahminimce.
Yeni evliykendir bu asiri temizlik ve esya meraki..

Arkadaşım, kendine daha hayata dair, daha önemli seyler bul ugrasacak..buradan bakinca, hic saglikli gelmiyor ruh halin..

Inanin oglumla cok ilgiliyimdir hergun parka gideriz beraber cizgi sinema saatleeimiz vardir beraber izleriz oyun saatimiz resim satimiz fln vardir bide bu isin icinde goblen isliyorum kardesimin ceyizi icin orduklerimi saymiyorum bile. Esim isten gelmeden giyinir kusanir hazirlanirim ama evim temizkende butun bunlari daha istekli yapiyorum aksamlari daha neseli oluyorum inanki. Uc yillik evliyim evet ama esya merakimdan degil butun bunlar temiz olmak hosuma da gidiyor yaptikca ypmak istiyorum

Arkadaşım eğer eşyaların fazla olduğu için düzene girmediğini düşünüyorsan bence fazlalıklardan kurtulabilirsin .. durumum yok yenileyemem demişsin o zaman daha ucuz pratik yöntemler bulabilirsin mesela koltukları mı beğenmiyorsun kılıfı değiştir ya da üzerine renkli uyumlu şallardan ört dolapları mı beğenmiyorsun renkli kağıtlar var onlarla kaplat.. evi görmediğim için çok yorum yapamıyorum bence sen bi kaç foto koy biz yardımcı olalım sana benim eşim iç mimar ona sorarım ben senin için :)

Canim merhaba
Esyalarini sen almis olsaydin begenerek isteyerek bole olmazdi ben buna bagliyorum
Evin eminimki oldugundan cok temizdir ama icine birseyler sinmedigi icin sana ole gelmiyor madem degistirme imkanin yok evini esyalarini sevmeye calis yerlerini degistir dekorasyon lara bak internetten kucuk dokunuslar suslemeler yap ve fazla olan herseyi kaldr evinden ya birine ver ya at evin ferahlasin kendine gelsin sende rahatlarsin bolece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…