• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evime alışamıyorum

canım bende senin gibi yeni evliyim farklı şehire gelin geldim.
ben de alışamamak değil de farklı bi duygu oluyo tarif edemediğim,
inşallah zamanla alışırsın
bende çevrem olmadığından zorluk çekiyorum biraz

canım bende senin gibi yeni evliyim farklı şehire gelin geldim.
ben de alışamamak değil de farklı bi duygu oluyo tarif edemediğim,
inşallah zamanla alışırsın
bende çevrem olmadığından zorluk çekiyorum biraz

canım senin işin daha zormuş ya farkıl bi şehri düşünmek bile istemiyorum yapayalnızsındır orda allah seninde yardımcın olsun

Arkadaşlar daha yeni evlendim ama evime birtürlü alışamıyorum bu evdeki herşey bana yabancı geliyor eski aile yaşantımı çok özlüyorum annemi babamı .. eşimi seviyorum ama niye böyle oluyo anlamıyorum yeni evlendinde benim gibi zorluk çeken arkadaşlar varmıdır acaba ?

İlk zamanlar hemen herkes yaşar bu durumu
Uyanırsın tavanlar yabancı gelir, ben nerdeyim filan olursun bilirim
Bir iki aile ziyaretine gidince de gözlerin dolar
Ama zamanla geçiyo

Bi standardı olmamakla beraber benim 6 ay sürmüştü

Merhaba kızlar bende yenı evlıler kervanındayım :( Eşimle cok mutluyuz, benım hem en ıyı arkadasım hemde evlılıgılı bır ekıp işi gıbı dusunuyoruz devamlı bana destek oluyor her konuda... Yalnız eve hıc mı hıc alısamadım!!:(( Evlenmeden once kendı ailemle cok sıkı fıkı bir aile ilişkim yoktu. Sanırım bu yuzden durumun benden kaynaklandıgını dusunuyorum. Cunku kayınvalıdem bır bına ötemde oturuyor, kayınpederım daha oncesınde rahmetlı oldugu ıcın eltim kaynım ve cocuklarıyla bırlıkte aynı evde yasıyorlar, dolayısıyla sureklı bırlıkteler ve cok ıyı gecınıyorlar. Kendılerı de cok ıyı ınsanlar Allah ıcın haklarını yıyemem:( Ama sureklı benımde yanlarında olmamı ıstıyorlar ve bende bu durumdan cok cok coooooooook sıkılıyorum!!!!!!!!!!!!!!! Yalnızlıgı seven, evinde yalnız zaman gecırmeyı seven bı ınsanım. Ramazan baslamadan once her sabah saat 10da sureklı kahvaltıya beklıyorlar, aksam yemegı ıcın de eşim gelınce gelın burda yıyın bosver yemek yapma durumu oluyor, e hal boyle olunca da ben kendı evıme alısamıyorum!!! Ne yapcam bılmıyorum cok daralıyorum!!

İlk zamanlar hemen herkes yaşar bu durumu
Uyanırsın tavanlar yabancı gelir, ben nerdeyim filan olursun bilirim
Bir iki aile ziyaretine gidince de gözlerin dolar
Ama zamanla geçiyo

Bi standardı olmamakla beraber benim 6 ay sürmüştü

:( yalnız olmadıgıma sevindim ailemin yanına gittimde hiç gelesim gelmiyo zaten nerdeyse eşime sen git ben burda kalcam demek geliyo içimden çok uzun sürüyomuş ama ya

:( yalnız olmadıgıma sevindim ailemin yanına gittimde hiç gelesim gelmiyo zaten nerdeyse eşime sen git ben burda kalcam demek geliyo içimden çok uzun sürüyomuş ama ya

Dediğim gibi bi standardı yok
Benim bi arkadaşım var liseden, birgün bile bu hüznü yaşamamış :1:
Belki senin de 6 ay kadar uzun sürmez zaten

Ama içinden geleni yapma
Başka yerde kalma
Ne annende ne kayınvaliden de
Alışana kadar git gez gör ama akşamhep evinde kal

Dediğim gibi bi standardı yok
Benim bi arkadaşım var liseden, birgün bile bu hüznü yaşamamış :1:
Belki senin de 6 ay kadar uzun sürmez zaten

Ama içinden geleni yapma
Başka yerde kalma
Ne annende ne kayınvaliden de
Alışana kadar git gez gör ama akşamhep evinde kal

kişiden kişiye degişiyo demekki umarım en kısa zamanda alışırım saol tavsiyelerin için tatlım

bende aynısını yaşadım ilk bir yıl evliliğe ancak alıştım zaten.. normal yani, zamanla evini benimseyeceksin sonra kendi düzenine alışınca baba evinde bile kendi evindeki kadar rahat edemeyeceksin ister istemez :)

Zamanla alışırsın.. ilk bir kaç ay zorluk çelersin sonra kendi evinden başka evde rahat etmezsin.ailenin evi dahi olsa kendi evini arasın hep.

çok normal..ben de özellikle ilk 2 ay sürekli annemlerle yaşadığım evi özledim.1 sene oldu evleneli, alıştım artık.

ben hiç sıkıntı yaşamamıştım. aksine kendi evimde özgürce temizlik yapmak, pişireceğim yemeğe kendi başıma karar vermek çok hoşuma gidiyor:) yemek yapmayı bilmiyordum evlenmeden önce. ama yaptığım her yemek sanki yıllardır yapıyormuşum gibi lezzetli oluyor. sanırım içine kattığım sevgiden:16: yeni tarifler deniyorum, araştırıyorum kendimi geliştiriyorum. sen de öyle yap. eşini mutlu edicek şeyler yap mesela. sora bi bakmışsın alışmışsın:34:

ben birazcık hazırcı bi insanım :) birazda ondan zorlanıyo olabilirim annem bana hiç iş yaptırmazdı biraz nazlı büyüdüm o pişirir ben yerdim şuan yemek yapmakta falan biraz zorlanıyorum bu konularda biraz acemiyim eşim anlayışlı ama nereye kadar bu düzeni nasıl oturtcamı bilmiyorum açıkçası

aynı şeyleri yaşıyoruz

çok bağliyiz bu açıdanda zor oldu benim için,yemek filan yapmazdım şimdi sahur hazırlıyorum :27:
evle ilgili sorunlar olmasınında etkisi büyük
bugün annemle konusurken ne yemek yaptın dedım

anlattı ya böyle o evde,o masada onlarla yemeği ne kadar istediğimi hissettim..

benim ailem yurt dışında ben türkiyeye geldim..

zamanla alışırım inşallah

ama annemi,babamı,kardeşimi çok özledim

saatlerce konuşmak istiyorum,konusacak birşey kalmadığında susmak ama nefeslerını hissetmek

ah ah duygularım bir hoş oldu..

bende seviyorum eşimi ama biraz fazla aileciyim sanırım bide onlardan hiç ayrı kalmadıgım için bukadar zor geliyor olabilir sen hangi şehre gelin gittin canım

İstanbuldan Ankaraya gelin geldim güzelim. Ben de senin gibi aileme çok düşkünüm hala her fırsatta giderim yanlarına ama evlendikten sonra yeni bir aile oldum eşimle bunu kolay kabul ettim.:31:

ben 18 yaşına yeni girmişdim evlendiğimde.annemi babamı çok arıyodum her gün görmek istiodum.aradan 1 sene 2 sene sonra bile uyandığımda gözlerimi açınca şaşırıodum annmlerin evinde olmadığımı anlayınca.3 sene oldu vlla kendi evim gibisi yok ne yalan sölim kendi evimde rahat ediorum annmlerde o kdr edemiorum rahat

Merhaba kızlar bende yenı evlıler kervanındayım :( Eşimle cok mutluyuz, benım hem en ıyı arkadasım hemde evlılıgılı bır ekıp işi gıbı dusunuyoruz devamlı bana destek oluyor her konuda... Yalnız eve hıc mı hıc alısamadım!!:(( Evlenmeden once kendı ailemle cok sıkı fıkı bir aile ilişkim yoktu. Sanırım bu yuzden durumun benden kaynaklandıgını dusunuyorum. Cunku kayınvalıdem bır bına ötemde oturuyor, kayınpederım daha oncesınde rahmetlı oldugu ıcın eltim kaynım ve cocuklarıyla bırlıkte aynı evde yasıyorlar, dolayısıyla sureklı bırlıkteler ve cok ıyı gecınıyorlar. Kendılerı de cok ıyı ınsanlar Allah ıcın haklarını yıyemem:( Ama sureklı benımde yanlarında olmamı ıstıyorlar ve bende bu durumdan cok cok coooooooook sıkılıyorum!!!!!!!!!!!!!!! Yalnızlıgı seven, evinde yalnız zaman gecırmeyı seven bı ınsanım. Ramazan baslamadan once her sabah saat 10da sureklı kahvaltıya beklıyorlar, aksam yemegı ıcın de eşim gelınce gelın burda yıyın bosver yemek yapma durumu oluyor, e hal boyle olunca da ben kendı evıme alısamıyorum!!! Ne yapcam bılmıyorum cok daralıyorum!!

benim kayınvalidem ust katımda ama çok anlayışlı sağolsun tabi istediğiniz zaman gelin burda yiyin ama istediğiniz zaman da evinizde yiyin karı koca başbala evliliğinizin tadını çıkarın der her zaman

Back
X