evime gelen kadının söyledikleri

pembe_pirenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2014
1.388
971
43
41
Kızlar kısa keseceğim: Temizliğe kadın geliyor evime. Dün akşam temizlik yaparken bana dedi ki: Bak abla dedi dersin, bu erkeklerin 3-4 seneye ne mal oldukları ortaya çıkıyor mutlaka. İlk iki sene tamam ama sonrasında görürsün bak sekmez hepsinde böyledir, katlanırsan katlanırsın gibi şeyler söyledi (kendi kocası başka bir kadınla trafik kazasında ölmüş- kadını o anda öğrenmiş fln...).

Bennnn kiiiiii ahlaklı erkek vardır kuramına inanırım ve bunu kendimce ispatlarım bazı bazı, kadının dedikleri içime oturdu... Bir de ben şöyle çok para harcarım böyle çok para harcarımlar bilmem neler abuk subuk rakamlardan bahsediyor yok 200 tl ye cezveler almış bilmem ne....

Kadın tanıdığım bir kadın ilk defa evime gelmiyor hatta bana iş bulmam için aracı oldu falan... kendinden önce gelen orayı burayı çekmiyordu lenettayn yaptığı yerleri temizledi (bu abla bana arasıra geliyor genelşde diğer kadın geliyor) bir daha rahatsız ederim diye çıkma odadan başında dur falan dedi ne yapacağımı falan söyledi yani beni de seviyor gibi mantıklı ama dedikleri işte kafamda dolanıyor... Acaba bilinç altından kompleksleri mi fışkırdı kadının kendi de farkında değil...

Üstüne eşim de yurtdışında mı iş için??? Telefonla da ulaşamıyor muyum? Zaten benim öküzüm yurt dışı oldu mu aramayacağı tutar ben de olsam o da olsa sokakta kalsak bir şekilde hallolur diye aramaz etmez... oynatmaya az kalacak doktor olan ???

Bi kadın öylesine mesnetsiz birkaç cümle kurdu diye eşinizden mi şüpheleneceksiniz?

Diğer cümlelerinizi hiç anlamadım.
o_Oo_O di mi di mi şüphelenmeyeyim ben evet ama içime cossss diye oturdu... yani bütün vehimler kalktıular ayağa şu anda tef çalıyorlar beynimde... biraz anlaşılmayabilir yazdıkalrım ama düzlettim biraz daha bu arada :)

Selamun aleykum canım. Kadın ne yapmaya çalışmış ben anlamadım. Eşine güveniyorsan hiç takma boşver gitsin
aleyküm selam aslında eşim dejenere bir ortamda çalışıyor bizim de sorunlarımız vardı hallettik gibi şimdi... kadın böyle diyince işte tekrar eski vehimler naftalin kokulu düşünceler resmen portladılar

Ahlaklı erkek tabiki de vardır of saçmalamış o kadın, siz eşinizin bir yanlışını görmediyseniz sakin olun, ayrıca o aldığı eşyaların fiyatını niye söylüyor, pahalı şeyler alınca mı değerli olunuyormuş :KK53:

Canım biraz karmaşık olmuş yazdıkların...Ama anladığım kadarı ile eşin veya erkekler ile ilgili olumsuz konuşmuş...
Biraz fazla boş konuşan bir insan olduğunu düşündüm.Nitekim nasıl kadının kötüsü varsa erkeğinde vardır, bu kişiden kişiye değişir .
Boş konuşmalara kulak asma canım , bu tarz insanlar durduk yere can sıkmaya bayılırlar...

Öfss.. Sinir olurum öyle konuşan kadınlara.. Sanki karşısındakinin aklı fikri yok.. Kendi yaşadı diye başkalarıda yaşasın isitiyor olabilir, yada aklınca öğüt veriyor, gözetle diye ama onun aklıyla hareket edilirse ortaya güven problemi çıkar diye idrak edemiyor..
İçine kurt düşürdüde ne oldu şimdi?
Bence o kadına bidaha eşinizin yurt dışında olduğunu yada bir derdiniz olduğunda belli etmeyin.. Can sıkar.. Vesvese kötüyü çağırttırır insana o_O

Ahlaklı erkek tabiki de vardır of saçmalamış o kadın, siz eşinizin bir yanlışını görmediyseniz sakin olun, ayrıca o aldığı eşyaların fiyatını niye söylüyor, pahalı şeyler alınca mı değerli olunuyormuş :KK53:
bilmiyorum beğendiği bir şey gördü içine mi oturdu kadıncağızın anlamadım. Hayatı iyi aslında pedikürsüz manikürsüz gezmez falan çok çalışır ben biliyorum harcarda ama ne bileyim bu değirmenlerin suları da nereden geliyor? insanlar neden bu kadar harcıyor yatırım yapmıyor? bu kadar rahat harcadığına göre bir iki dikili ağacı olmalı sorsan o da yok ... tutarsızlıklar silsilesi... herkes için böyle bu konu ...

Son düzenleme:
Türkan Şoray-Kadir İnanır filmi gibi kucağında bir çocuk çıkıp gelmesin :KK53::KK53:
Şaka şaka :KK70:

Yahu neyin kuruntusunu yaptın bu kadar. Hiç mi yok etrafında hala mutlu mesut uzun yıllar mutlu aileler. Boşver takma bunları. Herşey olacağına varır. Not: BDV de çok takılma insanın psikolojisi bozuluyor :rolleyes:

bilmiyorum beğendiği bir şey gördü içine mi oturdu kadıncağızın anlamadım. Hayatı iyi aslında pedikürsüz manikürsüz gezmez falan çok çalışır ben biliyorum harcarda ama ne bileyim bu değirmenlerin suları da nereden geliyor? insanlar neden bu kadar harcıyor yatırım yapmıyor? bu kadar rahat harcadığına göre bir iki dikili ağacı olmalı sorsan o da yok ... tutarsızlıklar silsilesi... herkes için böyle bu konu ...
Ben şimdiden yatırım yapıyorum valla teyzeye helal olsun neye güveniyor ki acep :110: bence bir şeyinizi beğendi aklınca pahalı şeyler almaya getiririm demek istedi. Eşinizi de kendi eşi gibi sanmış malesef. Böyle insanlara acıyorum, başkalarının hayatıyla kendi hayatlarını bir tutuyorlar, eşinizin davranışlarından kuşku duymuyorsanız üstelemeyin derim.

Türkan Şoray-Kadir İnanır filmi gibi kucağında bir çocuk çıkıp gelmesin :KK53::KK53:
Şaka şaka :KK70:

Yahu neyin kuruntusunu yaptın bu kadar. Hiç mi yok etrafında hala mutlu mesut uzun yıllar mutlu aileler. Boşver takma bunları. Herşey olacağına varır. Not: BDV de çok takılma insanın psikolojisi bozuluyor :rolleyes:
aynen bütün yazdıklarının kelimesi kelimesine katılıyorum bdv benim d bozmuştu psikilojimi uzun süredir takılmıyordum. ben de anlamadım neye kuruntu yaptım diyorum ki yaa 20 yıldır evli olan bir dolu adam var onlarda ne çıkıyor ki ortaya ... Ama kadın bir de dedi ya gösterince gerçek yüzünü katlanırsan katlanırsınm... Onun da etkisi var herhalde. Zaten bastırılmış vehimler var, PORTTT diye çıkıverdiler ortaya.. Allah korusun bu arada :KK70:

Son düzenleme:
Ben şimdiden yatırım yapıyorum valla teyzeye helal olsun neye güveniyor ki acep :110: bence bir şeyinizi beğendi aklınca pahalı şeyler almaya getiririm demek istedi. Eşinizi de kendi eşi gibi sanmış malesef. Böyle insanlara acıyorum, başkalarının hayatıyla kendi hayatlarını bir tutuyorlar, eşinizin davranışlarından kuşku duymuyorsanız üstelemeyin derim.
Bazen benim de kıskançlıklarım oluyor.Ben bir vehim fidanıyım ağacı değilim ama aklına geliyor insanın....

aynen bütün yazdıklarının kelimesi kelimesine katılıyorum bdv benim d bozmuştu psikilojimi uzun süredir takılmıyordum ben de anladım neye kuruntu yaptım diyorum ki yaa 20 yıldır evli olan bir dolu adam var onlarda ne çıkyı ki oraya bilemem ne ama kadın bir de dedi ya gösteirnce gerçek yüzünü katlanırsan katlanırsınm... onun da etkisi var herhalde zaten bastırılmış vehimler PORTTT diye çıkıverdiler ortaya.. Allah korusun bu arada :KK70:

Seviyoruz tabi bu nedenle kaybetme korkusu da yaşamamız lazım. Sadece başkasına aşık olursa diye değil, başı belaya bulaşır, hastalık olur, kaza olur, ölüm olur (Allah korusun) bunlardan da korkarım ve hep dua ederim mesela.
ama öyle hastalık halinde gezmeye, bugünü de zehir etmeye gerek yok. yaşanacak birşey varsa zaten zamanı gelince yaşıyorsun. konu ne olursa olsun önemli olan bugün üstüne düşeni yapmak. :KK36:

İnsanların hayata bakışları tecrübelerine göre şekillenir.
Elbette aldatılmış bir kadının, hele ki bunu hissetmemiş beklenmedik bir durumla öğrenmiş,
erkekler melektir yavrum demesini bekleyemeyiz :)

Allah doğru yoldan ayırmasın, bir gün benden vazgeçmeyi seçerse yapacak bir şeyim yok elbette.
Umarım o acıyı yaşamayız de geç yani. Bu kadar takıp kurmana gerek yok ki.

Rahat olmak lazım, olacakla öleceğe çare yok.

Hiç bir şeyin garantisi yok hayatta. Asla başıma gelmez, benimki asla yapmaz diyen de kendini kandırır.
Kul bu beşer şaşar. Allah şeytana uydurmasın derim ben.

Para harcama konusundaki muhabbete yorum yapamadım, gereksiz ve anlamsız geldi.

Tercih meselesi, kimi sadece bugünü yaşar, kimi yarını düşünerek deyip geçersin ona da.

Gözlerim beynime küstü resmen :KK70:

Amaaann aplaa eşininin bi falsosunu görmediysen neden şüpheleneceksin yahu o kadın yaşadıklarından çok etkilenmiş herkesi aynı sanmış ve hala onun etkisini atlatamamış takılmaa:KK16:

Kızlar kısa keseceğim: Temizliğe kadın geliyor evime. Dün akşam temizlik yaparken bana dedi ki: Bak abla dedi dersin, bu erkeklerin 3-4 seneye ne mal oldukları ortaya çıkıyor mutlaka. İlk iki sene tamam ama sonrasında görürsün bak sekmez hepsinde böyledir, katlanırsan katlanırsın gibi şeyler söyledi (kendi kocası başka bir kadınla trafik kazasında ölmüş- kadını o anda öğrenmiş fln...).

Bennnn kiiiiii ahlaklı erkek vardır kuramına inanırım ve bunu kendimce ispatlarım bazı bazı, kadının dedikleri içime oturdu... Bir de ben şöyle çok para harcarım böyle çok para harcarımlar bilmem neler abuk subuk rakamlardan bahsediyor yok 200 tl ye cezveler almış bilmem ne....

Kadın tanıdığım bir kadın ilk defa evime gelmiyor hatta bana iş bulmam için aracı oldu falan... kendinden önce gelen orayı burayı çekmiyordu lenettayn yaptığı yerleri temizledi (bu abla bana arasıra geliyor genelşde diğer kadın geliyor) bir daha rahatsız ederim diye çıkma odadan başında dur falan dedi ne yapacağımı falan söyledi yani beni de seviyor gibi mantıklı ama dedikleri işte kafamda dolanıyor... Acaba bilinç altından kompleksleri mi fışkırdı kadının kendi de farkında değil...

Üstüne eşim de yurtdışında mı iş için??? Telefonla da ulaşamıyor muyum? Zaten benim öküzüm yurt dışı oldu mu aramayacağı tutar ben de olsam o da olsa sokakta kalsak bir şekilde hallolur diye aramaz etmez... oynatmaya az kalacak doktor olan ???
Bütün erkekler aynıysa o Zaman hiç evli çift kalmazdı o Zaman 20 yıllık 30 yıllık evli insanlar eşlerine hiç güvenmesinler ...
Belli ki kadının problemleri var eşiyle falan ve herkesi kendi eşi gibi sanıyor boşver bunlara kulak asma

Back
X