ne kadar çok baharatlık onların hepsinin içni doldurcak kadar çeşit varmı ayol :sm_cool:
iyi günlerde oturun inşallah.çok gzelmiş eviniz.bende taşınmak istiyorum da,dekorasyon bakımından fikir olsun banada yerimseniben
Eviniz güzelmiş,güle güle oturun
Masanın yeride gayet iyi görünüyor
Renkler çok uyumlu, çok zevklisiniz
Oğlunuzu bizim için öpün, ne şeker şey o öyle
Yatak odasındaki düğün resimlerinizi biraz daha yakın çekseydiniz de biraz sizi de görmüş olsaydık :dance:
hersey cok modern ve uyumlu evinin dingin bir havası var cok hoş gercekten göz yormuyor
sağlıkla huzurla pamuk oğlusunla hep mutlulukla yasayın a.s.
mutfagındaki halının aynısını bende hol için aldım hihoyyyt
Bayıldım.. Tek Kelime İle.. Hele Cercevelerine :)
evin çok güzell mutfaga bayıldım.......
ablacığım evin çok güzelmiş sizler de içinde olunca eminim daha da güzeldir.Allah huzurunuzu hiç bozmaz inş.sandık ve biblolara bayıldım çeyizime o sandıktan istiyorm hahaşaka şaka hiç bir kusur göremedim evinde zevkli olduğunu bir kez daha anladım.inş. bir gün gerçktn göreblrm evini.sizi çok seviyorum öptm kocaman.
şekerim çook güzel eşyaların var herşey çook uyumlu...holdeki masa iyi durmuş....çok zevklisin koltukların perdelerin çok güzel ve uyumlu...
Sehnazimmm cok güzel evin - Allahim güzel - huzurlu günler gecirmeyi nasip etsin:)
Hersey cok uyumlu cok güzel... Dügün fotolarindan eklemissin cok güzelsin canim MASALLAH sanada hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?