Evıme hosgeldınız arkadaslar

hersey cok modern ve uyumlu evinin dingin bir havası var cok hoş gercekten göz yormuyor
sağlıkla huzurla pamuk oğlusunla hep mutlulukla yasayın a.s.
mutfagındaki halının aynısını bende hol için aldım hihoyyyt

Bayıldım.. Tek Kelime İle.. Hele Cercevelerine :)

ablacığım evin çok güzelmiş sizler de içinde olunca eminim daha da güzeldir.Allah huzurunuzu hiç bozmaz inş.sandık ve biblolara bayıldım çeyizime o sandıktan istiyorm haha şaka şaka hiç bir kusur göremedim evinde zevkli olduğunu bir kez daha anladım.inş. bir gün gerçktn göreblrm evini.sizi çok seviyorum öptm kocaman.

al cnm buda senn icin cekdim yakindn fotomu

Bayıldım.. Tek Kelime İle.. Hele Cercevelerine :)

evin çok güzell mutfaga bayıldım.......

cok ama cok tesekkür ederim arkadaslar jeleli güle güle kulln halini cnm

bitanecik kardesim ablan sana kurban olsun sen isde ben senin icin dünyayi sererm önüne bebem o sandik ne kii annm gördü ins sende birgün görebilrisn canli bi sekilde evimi bitanemopuyorumnanaktan

şekerim çook güzel eşyaların var herşey çook uyumlu...holdeki masa iyi durmuş....çok zevklisin koltukların perdelerin çok güzel ve uyumlu...

Sehnazimmm cok güzel evin - Allahim güzel - huzurlu günler gecirmeyi nasip etsin:)
Hersey cok uyumlu cok güzel... Dügün fotolarindan eklemissin cok güzelsin canim MASALLAH sanada hehe

Sehnazimmm cok güzel evin - Allahim güzel - huzurlu günler gecirmeyi nasip etsin:)
Hersey cok uyumlu cok güzel... Dügün fotolarindan eklemissin cok güzelsin canim MASALLAH sanada hehe

sibosum bebem cok saol begenmene cok sevindim tatlisimmopuyorumnanaktan

EVİNE bayıldım canım benim süper bayıldım helede ardanın odasına resimlerine çok güzel darısı basımaaa

yaa bitti mi bakmaya doyamadım. çok güzell harika bi evi var canım. güle güle huzur içinde oturun inşallah.

öncelıkle arda kaan için
41 kere masallahh

evın gercekten cok guzell mobılya rengıne bayıldım cunku tam ıstedığım renk
ve harıka mobılyaların
oğlusunun odası cok buyuk masallah cok ferah
mutfakta cok guzel tezgahın ustundekı renklı kucuk sıseler nedır CADIARZUanlamadım ama cok guzel gercekten
mutlulukla yasayın ınş
(banyo wc fotosu yok sanırım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…