evınız cok guzel olmus hersey cok guzel gorunuyor tabı sızde oylesınız mutluluklar dılerım
çok hoşmuş eviniz güle güle oturun
Evin çokk güzel hele oğluşunun odası süper Allah uzun ömürler versin cnm
Süper bir evin var canım.Renk uyumların harika....Çok ferah..Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin..
Eviniz çok ama çok güzel.Dekorasyon harika.Özellikle duvardaki resimlere ve aksesuarlara bittim.Çok şık ve modern bir ev dekore etmişsiniz. .Mutluulukla oturun.
kk da gördugum en şık evlerden bırı dıyebılırım...cok begendım...dıger odalar yok ama zevklı oldugunuz bellı...koltuklarınız beyaz sanırım cocuklu oldugunuz halde zor olmuyor kullanması bende degıstırmeyı dusunuyorum cunku....ve bırıncı kat sanırım ev...bana öyle yansıdı...guzel oglusunuzla ve esınızle huzurlu bır ev dılerım....
ayyyyyyy çok güzel valla... güle güle oturun... herşey harika... daha ne ister ki insan..
mutluluğunuz eksik olmasın yuvanızdan
çok güzel, modern, ferah bir ev.. gereksiz bir obje yok.. herşey kararında olmuş.. mutlulukla oturun inşallah..
bende çok beğendim evini. Allah güle güle huzurla oturmayı nasip etsin inşallah.
Allah ağız tadınızı bozmasın evin çok güzel. Ivır zıvırla doldurmamışsın objeler çık uyumlu. Göz yoran hiçbirşey yok.Bebişinide öpüp kokla yerime.
Biraz basık geldi bana,ama sanırm çekimlerden. darmadağın herşey serpilmiş gbi...kasvetli bi ev ama çok tarz, kendine özgü hoş bi havası var...Ardimin resimlerine çerçevelerine bayıldım zaten...Güle güle sağlıkla mutlulukla yaşayın canım yuvanızda...
mobilyaların çok şık güle güle otur
bebişinede maşşalah
süper süper süper
allah ağız tadyla oturmayı nasip etsin
süpperrr eferin kız şehnaz senin gibi evinde çok güzel maşallah.ne şanslı kocalar var evi çiçek bahçesi gibi içindeki en güzel çiçekse eşi...Allah bir ömür boyu içinde huzur ve mutluluk versin oğluşunla ve olursa diğer bebişlerinle
biz de seni çoook seviyoruz :1hug:cok saol bitanem ogüzel yorumun icin cok mutlu oldum inan ki seni ve incimi sevorummopuyorumnanaktan
biz de seni çoook seviyoruz :1hug:
çok güzel evin tatlım herşey yerli yerinde ve güzel ufakta degil evin ....
mutfagın çok güzel ve kullanışlı tatlım...güle güle otur...
evınn cok guzel canım cok sık sıcacık bır evın var gercekten hele o bebıss daha tatlı öp bızım yerımıze Allah mutlulugunuzu eksık etmesın
Canım evının dekoruna ve mobılyalarına bayldım ozellıkle yatak ortun super markası ne zanm
allah mutlulugunuzu daım etsın
ben de çok beğendim
güle güle ağız tadıyla büyütün kuzunuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?