Evıme hosgeldınız arkadaslar

Allah ağız tadınızı bozmasın evin çok güzel. Ivır zıvırla doldurmamışsın objeler çık uyumlu. Göz yoran hiçbirşey yok.Bebişinide öpüp kokla yerime.

evınız cok guzel olmus hersey cok guzel gorunuyor tabı sızde oylesınız mutluluklar dılerım

çok hoşmuş eviniz güle güle oturun

Evin çokk güzel hele oğluşunun odası süper Allah uzun ömürler versin cnm

Süper bir evin var canım.Renk uyumların harika....Çok ferah..Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin..

Eviniz çok ama çok güzel.Dekorasyon harika.Özellikle duvardaki resimlere ve aksesuarlara bittim.Çok şık ve modern bir ev dekore etmişsiniz. .Mutluulukla oturun.

ayyyyyyy çok güzel valla... güle güle oturun... herşey harika... daha ne ister ki insan..
mutluluğunuz eksik olmasın yuvanızdan

çok güzel, modern, ferah bir ev.. gereksiz bir obje yok.. herşey kararında olmuş.. mutlulukla oturun inşallah..

bende çok beğendim evini. Allah güle güle huzurla oturmayı nasip etsin inşallah.

Allah ağız tadınızı bozmasın evin çok güzel. Ivır zıvırla doldurmamışsın objeler çık uyumlu. Göz yoran hiçbirşey yok.Bebişinide öpüp kokla yerime.

hepinize cok ama cok tesekkür ederim gercekden cok güzel yorumlar yapmissiniz opuyorumnanaktan destinam cnm eet beyaz koltuklarim ama zorlaniyorum kullanirken ve ben örtü falan sermeyide hic sevmm o sebeble oglum olmadn önce her cumartesi silerdm koltuklarimi ama cocuk olunca maglum kusuyo falan 2 3 günde bir mecbur bez gezdiriyorum ama tavsiye ederm cok hos bi hava veriyo eveopuyorumnanaktan

Biraz basık geldi bana,ama sanırm çekimlerden. darmadağın herşey serpilmiş gbi...kasvetli bi ev ama çok tarz, kendine özgü hoş bi havası var...Ardimin resimlerine çerçevelerine bayıldım zaten...Güle güle sağlıkla mutlulukla yaşayın canım yuvanızda...

saol yorumun icin ama malesf almnyadaki evlerin cogu böyle cnm tavanlari tr deki gibi yüksek degil o sebebl kasvetli gelmis olabilir sana ama ben cok huzurluyum evimdee oda yeterli sanirsammopuyorumnanaktan

süpperrr eferin kız şehnaz senin gibi evinde çok güzel maşallah.ne şanslı kocalar var evi çiçek bahçesi gibi içindeki en güzel çiçekse eşi...Allah bir ömür boyu içinde huzur ve mutluluk versin oğluşunla ve olursa diğer bebişlerinle

cok saol bitanem ogüzel yorumun icin cok mutlu oldum inan ki seni ve incimi sevorummopuyorumnanaktan

çok güzel evin tatlım herşey yerli yerinde ve güzel ufakta degil evin ....
mutfagın çok güzel ve kullanışlı tatlım...güle güle otur...

evınn cok guzel canım cok sık sıcacık bır evın var gercekten hele o bebıss daha tatlı öp bızım yerımıze Allah mutlulugunuzu eksık etmesın

Canım evının dekoruna ve mobılyalarına bayldım ozellıkle yatak ortun super markası ne zanm
allah mutlulugunuzu daım etsın

çok güzel evin tatlım herşey yerli yerinde ve güzel ufakta degil evin ....
mutfagın çok güzel ve kullanışlı tatlım...güle güle otur...

evınn cok guzel canım cok sık sıcacık bır evın var gercekten hele o bebıss daha tatlı öp bızım yerımıze Allah mutlulugunuzu eksık etmesın

Canım evının dekoruna ve mobılyalarına bayldım ozellıkle yatak ortun super markası ne zanm
allah mutlulugunuzu daım etsın

ben de çok beğendim
güle güle ağız tadıyla büyütün kuzunuzu

cok saolun arkadaslar cok mutlu oldum bu güzel yorumlarinize
nazendecigim yatak örtümü sormusun ben tr den almisdim onu istanbuldan handy home yaziyo markasinda cnm opuyorumnanaktan

çok güzel ve şık.... gerçekten bayıldım evinize.... huzurla ve sağlıcakla oturun...​

a.s. a.s.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…