sen gül yeterki...opuyorumnanaktan
:kedi: opuyorumnanaktan :teselli: Şeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen gül yeterki...opuyorumnanaktan
Ben dağınık ve pis diye bişey yazmadım zaten...
darmadağın yani sereserpe anlamında yazdım ama bırak ev sahibi rahatsız olsun sen neden alındın ki???
simdi nie böyle bisi yazma gereginde bulundun anladm hicc ne demek simdi bu deniz ve zelalimiz mi kirici oldugunn farkinda degilsin sanirim cnm...
ben sana zaten sana kirildigimi söyledm msn de hatrlarsann
cook güldümm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sibelcigim bunun nesine güldün anlamiyorm:umursamaz:
Tv üniten
Oğluşunun odası
Duvarlarının rengi
Mutfagın...
Say say bitmez canım
Hepsi bribirinden güzel
Evladınızla nice mutlu günler geçirin inşallah
Maşallah demeyide unutmayım
Maşallah![]()
çok güzelmiş cnm evin
herşey bir uyum içinde
iyi günlerde otur
BEBEK ODANA BAYILDIM SUPPERR OLMUSS SEN BU EVIMI SEVMIYORSUNN BENCEE SEN SASIRMISSINN sırnaşık şey COK BEGENDIM CANM BENIM ALLAHIM AGIZ TADIYLA OTURMAYII NASIP ETSINN PIRIL PIRIL MISLER GIBI BI EVIN VARRR MASALLAHH![]()
Evine bayıldım canım. Özellikle mutfağındaki o sepet üniteler harika. İyi günlerde otur.
cok hos evin var massalahbenim kizimin da halisi ayni ama kirmizisini aldim ikeadan bebek fotografi da cok hos olmus bende hastahanede cektirdim amma böyle büyük yaptirmadik malesef bide benim de oglusumun adi arda... ne cok benzer taraf buldum amakaydirigubbakcemile5
canım çok güzel yatakodan var güle güle otur
çok ama çok güzel bir ev
bayıldım huzurla oturun inş.
yanlız bişi çok merak ettim mutfaktaki renkli şeler ne??
darmadagın demek nedemek beni rahatsız eder çünkü o benim arkadaşım benzettigin kişilere dikkat et yoksa olay çok büyür birini eleştirmeden önce dön kendi evine bak bu arada birileri sana iyi gaz vermiş tam gaz devam etttBen dağınık ve pis diye bişey yazmadım zaten...
darmadağın yani sereserpe anlamında yazdım ama bırak ev sahibi rahatsız olsun sen neden alındın ki???
yeni DENİZ VE ZELALİMİZMİ VAR YOKSA???
zavallıııııı......... nelerle kendini mutlu ediyosun yazık sana:teselli:cook güldümm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
darmadagın demek nedemek beni rahatsız eder çünkü o benim arkadaşım benzettigin kişilere dikkat et yoksa olay çok büyür birini eleştirmeden önce dön kendi evine bak bu arada birileri sana iyi gaz vermiş tam gaz devam ettt
zavallıııııı......... nelerle kendini mutlu ediyosun yazık sana:teselli:
görüyorsun şehnazım millet nelerle uğraşıp nereden vurabiliriz derdinde sen salla muhattap olup kaliteni düşürme tatlım prim verme bunlara zemuszemus
darmadagın demek nedemek beni rahatsız eder çünkü o benim arkadaşım benzettigin kişilere dikkat et yoksa olay çok büyür birini eleştirmeden önce dön kendi evine bak bu arada birileri sana iyi gaz vermiş tam gaz devam ettt
zavallıııııı......... nelerle kendini mutlu ediyosun yazık sana:teselli:
görüyorsun şehnazım millet nelerle uğraşıp nereden vurabiliriz derdinde sen salla muhattap olup kaliteni düşürme tatlım prim verme bunlara zemuszemus
Sen kaliteli ol ondan sonra kaliteden bahset :)
Derler ya : Önce lafa bakarim lafmi diye birde söyleyene bakarim adammi diye aynen o hesap :)
KALITELI KIZLAR :roflol:
evinize bayıldım özellikle mobilyalarınız rengi çok güzel oğlunuzun odasıda harika görünüyo tertemiz pırıl pırıl bir ev iyi günlerde huzurla oturun inş