• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evıme hosgeldınız arkadaslar

BEBEK ODANA BAYILDIM SUPPERR OLMUSS SEN BU EVIMI SEVMIYORSUNN BENCEE SEN SASIRMISSINN sırnaşık şey COK BEGENDIM CANM BENIM ALLAHIM AGIZ TADIYLA OTURMAYII NASIP ETSINN PIRIL PIRIL MISLER GIBI BI EVIN VARRR MASALLAHH :nazar:

Evine bayıldım canım. Özellikle mutfağındaki o sepet üniteler harika. İyi günlerde otur.

cok hos evin var massalah :nazar: benim kizimin da halisi ayni ama kirmizisini aldim ikeadan bebek fotografi da cok hos olmus bende hastahanede cektirdim amma böyle büyük yaptirmadik malesef bide benim de oglusumun adi arda... ne cok benzer taraf buldum amakaydirigubbakcemile5

Ben dağınık ve pis diye bişey yazmadım zaten...
darmadağın yani sereserpe anlamında yazdım ama bırak ev sahibi rahatsız olsun sen neden alındın ki???

simdi nie böyle bisi yazma gereginde bulundun anladm hicc ne demek simdi bu deniz ve zelalimiz mi kirici oldugunn farkinda degilsin sanirim cnm...
ben sana zaten sana kirildigimi söyledm msn de hatrlarsann

cook güldümm kaydirigubbakcemile3 :delphin: kaydirigubbakcemile3

sibelcigim bunun nesine güldün anlamiyorm:umursamaz:

Son düzenleme:
Tv üniten
Oğluşunun odası
Duvarlarının rengi
Mutfagın...
Say say bitmez canım
Hepsi bribirinden güzel
Evladınızla nice mutlu günler geçirin inşallah
Maşallah demeyide unutmayım
Maşallah:nazar:

cokkk cokkk saol cnmmmopuyorumnanaktan

çok güzelmiş cnm evin
herşey bir uyum içinde
iyi günlerde otur

cok saol o güzel yorumun icin canimopuyorumnanaktan

BEBEK ODANA BAYILDIM SUPPERR OLMUSS SEN BU EVIMI SEVMIYORSUNN BENCEE SEN SASIRMISSINN sırnaşık şey COK BEGENDIM CANM BENIM ALLAHIM AGIZ TADIYLA OTURMAYII NASIP ETSINN PIRIL PIRIL MISLER GIBI BI EVIN VARRR MASALLAHH :nazar:

cok saol cnm ya öptmmopuyorumnanaktan

Evine bayıldım canım. Özellikle mutfağındaki o sepet üniteler harika. İyi günlerde otur.

cok cok saol cnmopuyorumnanaktan

cok hos evin var massalah :nazar: benim kizimin da halisi ayni ama kirmizisini aldim ikeadan bebek fotografi da cok hos olmus bende hastahanede cektirdim amma böyle büyük yaptirmadik malesef bide benim de oglusumun adi arda... ne cok benzer taraf buldum amakaydirigubbakcemile5

aa ne güzel bakk
bizim hastanede yapiyolardi bende yaptirdm iyikide yaptrmisim cok hosuma gidiyooo

canım çok güzel yatakodan var güle güle otur

cok saol cnmmopuyorumnanaktan

çok ama çok güzel bir ev
bayıldım huzurla oturun inş.
yanlız bişi çok merak ettim mutfaktaki renkli şeler ne??

cok saol cnm güzel yorumun icin..zemuszemus
onlar baharatlik cnm:1hug:

Ben dağınık ve pis diye bişey yazmadım zaten...
darmadağın yani sereserpe anlamında yazdım ama bırak ev sahibi rahatsız olsun sen neden alındın ki???
yeni DENİZ VE ZELALİMİZMİ VAR YOKSA???
darmadagın demek nedemek beni rahatsız eder çünkü o benim arkadaşım benzettigin kişilere dikkat et yoksa olay çok büyür birini eleştirmeden önce dön kendi evine bak bu arada birileri sana iyi gaz vermiş tam gaz devam ettt
cook güldümm kaydirigubbakcemile3 :delphin: kaydirigubbakcemile3
zavallıııııı......... nelerle kendini mutlu ediyosun yazık sana:teselli:

darmadagın demek nedemek beni rahatsız eder çünkü o benim arkadaşım benzettigin kişilere dikkat et yoksa olay çok büyür birini eleştirmeden önce dön kendi evine bak bu arada birileri sana iyi gaz vermiş tam gaz devam ettt

ayy bende bunlara cok güldümmzemuszemuszemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:

görüyorsun şehnazım millet nelerle uğraşıp nereden vurabiliriz derdinde sen salla muhattap olup kaliteni düşürme tatlım prim verme bunlara zemuszemus

görüyorsun şehnazım millet nelerle uğraşıp nereden vurabiliriz derdinde sen salla muhattap olup kaliteni düşürme tatlım prim verme bunlara zemuszemus

aman valla kime inanican kime güvenicen sasiriyosun
helede cok sevdigin ve güvendigin kisler böyle acik arayip gereksizce laf sokma derdine girince bölee seviyesizlesiyo herseyy neyse bizde yeni sehnaz ve dilek olalimm :roflol::roflol::roflol:

evinize bayıldım özellikle mobilyalarınız rengi çok güzel oğlunuzun odasıda harika görünüyo tertemiz pırıl pırıl bir ev iyi günlerde huzurla oturun inş

istedigime glerim istedigime gülmem ... zavalli sensinki bska bir mesgalen yok avukatliktan baskaaa...

Sen kaliteli ol ondan sonra kaliteden bahset :)

Derler ya : Önce lafa bakarim lafmi diye birde söyleyene bakarim adammi diye aynen o hesap :)

KALITELI KIZLAR :roflol:

Son düzenleme:
Sen kaliteli ol ondan sonra kaliteden bahset :)

Derler ya : Önce lafa bakarim lafmi diye birde söyleyene bakarim adammi diye aynen o hesap :)

KALITELI KIZLAR :roflol:

boş muhabbetlerin kadını hadi güle güleee zavallı şeyy git eğlencek başka bişeyler hatta kocanla oyna seni eglendirir biz sana yetersiz kalırızzz :roflol::roflol:

sevdigim arkadaşımıın avukatıda olurum hakimide sen git milleti doldur hani msn demiştim yaa sana aynenn ...git :roflol::roflol::roflol:

sibel sen hatttini fazlasiyla asdin kuzummm
bu konunun daha fazla dallanip budaklanmasini isdemiyorum....lütfen bi daha giripde bisi yazmasaniz sevinirimmm

gerçekden cok güzel dizayn edilmiş eviniz güle güle oturun cok hoş

Back
X