Evimi ayirmak istiyorum

ekens

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
19
-28
1
22
Selamünaleyküm öncelikle 1,5 yıldır evliyim kocamın ailesiyle birlikte 11 kişi yaşıyoruz evimi nasil ayırabilirim nasil ayri eve geçebilirim taktik verirmisiniz lütfen kocam onlara bağlı ama o kadar da seviyor beni daha 17mdeyim gerçekten 1,5 yılda çok çektim madi durumları var ama evimi ayırıyorlar lütfen yardım edin

17 yaşında mısınız ben doğru mu anladım?

Ama biz seni unutmadan yeni konu açmışsın kuzucuk.
Bir konu aşağıda kayınvaliden, onun kuması, çocukları falan hep beraber yaşıyoruz dedin.
Evet evim ayrılsın istiyorum ama kimse taktik vermiyor sadece yaşamımı sorguluyorlar

Evet evim ayrılsın istiyorum ama kimse taktik vermiyor sadece yaşamımı sorguluyorlar
Yahu şu an kocanı ihbar etseler, direkt hapse girer biliyorsun değil mi?
Sen ölmeyi bayılmak mı sanıyorsun güzel kızım?
Kocamla mutluyum diyen 17 yaşında bir çocuksun. Çocuklar böyle cümleler kurmaz. Elbette yargılanacaksın, ne bekliyordun?
Ve sen bu hayattan memnunsun. Tek sorun kayınvalidenin kumasının çocukları sanki.

Ay 12-13 yaşında nişanlamışlar bi de kızı. Ailece sapıklar. Şikayet falan edebilir miyiz acaba?

Acelen neydi evlenmek için, mülteci kampında yaşamaya bu kadar mı meraklıydın

Evet ama eşimle mutluyum ailesi huzurumuzu kaçırıyor
2 yıl nişanlı kaldığına göre 13 yaşında mı nişanlandın? Dalga mı geçiyosun? Bir de akrabanmış. Ne mutlusu ya çocuk tecavüzcüsü kocanla ailesi hizmetçi etmişler. Ne evliliği bu yaşta? Ne mutluluğu?

Konuyu kapatilimmi ben sadece evimin ayrılmasını istiyorum kocamla mutluyum ailesiyle sorunlarımız var. Bu kadar.

Ay 12-13 yaşında nişanlamışlar bi de kızı. Ailece sapıklar. Şikayet falan edebilir miyiz acaba?
Sorun o da değil. Kocamla mutluyum diyor sanki yaşadığı her şey normal de, evleri bir diye problem olmuş. Çıldırmamaya çalışıyorum. Öbür konusuna da bakın, yazdıklarını okuyun.
Yaşıtlarım top oynuyordu diyor.
Kahroluyorum.
Ve hiçbir şeyin farkında değil.
Akrabayız diyor.
İki oda bir salon evde kumalarla on bir kişi yaşıyoruz beni hizmetçi yaptılar diyor.
O sadece kocasına hizmet ederse normal olduğunu düşünüyor.
Ve bu kız 17 yaşında bir çocuk daha.

Aynı yaşlarda yeğenim var böyle konularda hep o geliyor aklıma. Evde yalnız kalsa anca yumurta kırıp karnını doyuracak kabiliyette çocuk. Gözünün içine bakıyoruz yesin içsin giyinsin mutlu olsun diye. Bir yerlerde aynı yaşta kız çocukları el oğluna ve ailesine hizmetçi oluyor. Çok üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…