17 yaşında mısınız ben doğru mu anladım?Selamünaleyküm öncelikle 1,5 yıldır evliyim kocamın ailesiyle birlikte 11 kişi yaşıyoruz evimi nasil ayırabilirim nasil ayri eve geçebilirim taktik verirmisiniz lütfen kocam onlara bağlı ama o kadar da seviyor beni daha 17mdeyim gerçekten 1,5 yılda çok çektim madi durumları var ama evimi ayırıyorlar lütfen yardım edin
Evet ama eşimle mutluyum ailesi huzurumuzu kaçırıyor15 yaşında mı evlendin ayyyy
Yolda teşekkür ederim kocamla mutluyum sadece evimi ayrimak istiyorumResmi nikah da yoktur adres ver ben seni kurtarıcam o evden.
Evet evim ayrılsın istiyorum ama kimse taktik vermiyor sadece yaşamımı sorguluyorlarAma biz seni unutmadan yeni konu açmışsın kuzucuk.
Bir konu aşağıda kayınvaliden, onun kuması, çocukları falan hep beraber yaşıyoruz dedin.
Ben sana daha güzel koca bulurum daha çocuksun unutursun. Bu hayat çekilmez.Evet ama eşimle mutluyum ailesi huzurumuzu kaçırıyor
Tamam sen adres ver ben kocanı da kurtarcamYolda teşekkür ederim kocamla mutluyum sadece evimi ayrimak istiyorum
Yahu şu an kocanı ihbar etseler, direkt hapse girer biliyorsun değil mi?Evet evim ayrılsın istiyorum ama kimse taktik vermiyor sadece yaşamımı sorguluyorlar
Evet evim ayrılsın istiyorum ama kimse taktik vermiyor sadece yaşamımıAma biz seni unutmadan yeni konu açmışsın kuzucuk.
Bir konu aşağıda kayınvaliden, onun kuması, çocukları falan hep beraber yaşıyoruz dedin.
Ben sana daha güzel koca bulurum daha çocuksun unutursun. Bu hayat çekilmez.
Nasil pekiTamam sen adres ver ben kocanı da kurtarcam
Ay 12-13 yaşında nişanlamışlar bi de kızı. Ailece sapıklar. Şikayet falan edebilir miyiz acaba?Ama biz seni unutmadan yeni konu açmışsın kuzucuk.
Thread 'Kayinvalidemin çocukları kumasinin çocuklarına bakmak zorundamiyim yeni 1 yillik evliyim' Kayinvalidemin çocukları kumasinin çocuklarına bakmak zorundamiyim yeni 1 yillik evliyim
O kısım bende kalsın kurtulcaksın merak etme.Evet evim ayrılsın istiyorum ama kimse taktik vermiyor sadece yaşamımı
Nasil peki
2 yıl nişanlı kaldığına göre 13 yaşında mı nişanlandın? Dalga mı geçiyosun? Bir de akrabanmış. Ne mutlusu ya çocuk tecavüzcüsü kocanla ailesi hizmetçi etmişler. Ne evliliği bu yaşta? Ne mutluluğu?Evet ama eşimle mutluyum ailesi huzurumuzu kaçırıyor
Konuyu kapatilimmi ben sadece evimin ayrılmasını istiyorum kocamla mutluyum ailesiyle sorunlarımız var. Bu kadar.2 yıl nişanlı kaldığına göre 13 yaşında mı nişanlandın? Dalga mı geçiyosun? Bir de akrabanmış. Ne mutlusu ya çocuk tecavüzcüsü kocanla ailesi hizmetçi etmişler. Ne evliliği bu yaşta? Ne mutluluğu?
Sorun o da değil. Kocamla mutluyum diyor sanki yaşadığı her şey normal de, evleri bir diye problem olmuş. Çıldırmamaya çalışıyorum. Öbür konusuna da bakın, yazdıklarını okuyun.Ay 12-13 yaşında nişanlamışlar bi de kızı. Ailece sapıklar. Şikayet falan edebilir miyiz acaba?
Aynı yaşlarda yeğenim var böyle konularda hep o geliyor aklıma. Evde yalnız kalsa anca yumurta kırıp karnını doyuracak kabiliyette çocuk. Gözünün içine bakıyoruz yesin içsin giyinsin mutlu olsun diye. Bir yerlerde aynı yaşta kız çocukları el oğluna ve ailesine hizmetçi oluyor. Çok üzülüyorum.Sorun o da değil. Kocamla mutluyum diyor sanki yaşadığı her şey normal de, evleri bir diye problem olmuş. Çıldırmamaya çalışıyorum. Öbür konusuna da bakın, yazdıklarını okuyun.
Yaşıtlarım top oynuyordu diyor.
Kahroluyorum.
Ve hiçbir şeyin farkında değil.
Akrabayız diyor.
İki oda bir salon evde kumalarla on bir kişi yaşıyoruz beni hizmetçi yaptılar diyor.
O sadece kocasına hizmet ederse normal olduğunu düşünüyor.
Ve bu kız 17 yaşında bir çocuk daha.
Maddi durumunuz neEvet evim ayrılsın istiyorum ama kimse taktik vermiyor sadece yaşamımı sorguluyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?