Evimi böcek bastı

Hazanvaktiiii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2015
215
131
34
kızlar benim evim en üst kat Çatıdada kuş yuvası var tavandan 6 Bacaklı üstüne basınca ölmeyen ikiye ayrılmadan ölmeyen böcek Düşüyor. Siyah renkli. Böcek ilacı sıktım ama yuvası Çatı onların Düşüyor yani sürekli. Yönetime söyledim ama ilgilenmiyorlar bütün gün böcek topluyorum. Ne olur bir akıl verin bana

Böcek ilaçlama firmasını arayın.onlar gelip dip köşe ilaçlıyorlar.siz de evdeki delikleri kapatın iyice.kuşlara nasıl çözüm bulunur bilmem ama böceklere tek çözüm firma.

çatıyı ilaçlatıp faturayı yönetime gönderin. kurtuluş yok onlardan. ay çok fena taşınma sebebi..

Aman dikkat et hafife alma. Hemen ilaclattir.
Komsumuz bu sebepten bitlendi ailecek kasindilar aylarca. Doktora gittiler kac ilac kullandilar kasinma dursun diye en sonunda kus yuvasindan oldugu ortaya cikti.
Oyle acik felanda degil o bolge, nasil girdiyse bitler evin icine.
Oysa sizde acik bolum varmis, dahada tehlikeli.

apartmandaysa yöneticiye gidip söyleyin..ilgilenmezse tekrar söyleyin gerekirse eşiniz gitsin biraz sert bir dille söylesin..çatı yapılmadan gitmez o böcekler..

kızlar benim evim en üst kat Çatıdada kuş yuvası var tavandan 6 Bacaklı üstüne basınca ölmeyen ikiye ayrılmadan ölmeyen böcek Düşüyor. Siyah renkli. Böcek ilacı sıktım ama yuvası Çatı onların Düşüyor yani sürekli. Yönetime söyledim ama ilgilenmiyorlar bütün gün böcek topluyorum. Ne olur bir akıl verin bana

6 bacaklı üstüne,basınca ölmeyen,ikiye ayrılmayan böcek mi

dünyada var mı böyle bi tür ya,uzaylı falan olmasın ıykk :KK57:

bence binayı ilaçlatsınlar

Köpük jel ilaçlar war ilaçlama firmaları yapıyor iki gün ewde kalamıyorsun ama ewe girselerde daha kapıda ölüyorlar

O ne öyle yaw...

Binayı terketme sebebi...

ilaçlama şirketiyle görüşün.
ayy ben kötü olurum çok korkarım..

Çok kötü ya nefret ederim böceklerden. Bekarken ailemin evindede kalerifer böcekleri vardı apartmandA yuva kurmuşlar evde adım attığın yerde vardı nefret ediyorum bizim evide karınca bastı.. Bence Apartmanı ilaçlatın canım

X