Ne insalar var o kucuk gunes gormeyen oda icin ugrasip duruyor sizde bulmus begenmiyorsunuz. Oturmayin ozaman baska ev bakin isil isil olan bir ev.
2 ay sonra eşimle oturacağımız eve ısınamadım oysa ledler spotlar asma tavan mutfak dolapları yapılıyor ..sebebine gelinceeee küçük bir odası güneşi hiç görmüyor evin bir yeri sakatmış gibi hissediyorum oysa ben güneşi ne kadar severim ışıl ışıl ne yapayım ben
2 ay sonra eşimle oturacağımız eve ısınamadım oysa ledler spotlar asma tavan mutfak dolapları yapılıyor ..sebebine gelinceeee küçük bir odası güneşi hiç görmüyor evin bir yeri sakatmış gibi hissediyorum oysa ben güneşi ne kadar severim ışıl ışıl ne yapayım ben
Bence asil sorunun eski konun canim evle gunesle ilgisi yok bosver alisirsin zamanla
Canim benim ben tamamen iyi niyetle yazdim sinirlenmene gerek yok kullanmayi verirsin misafir odasi yaparsin olur biter.
Ben sadece fikir verdim ne isterse onuda yapsin arada sirada gelen misafir girip yatacak gunes gorse nolur gormese nolur alirken baksaydi simdiden sonra ancak sata bilir.Güneş görmeyen oda yatak odası, salon, çocuk odası mı? O odayı ütü ya da mısafır yatak odası yapabılşme sansın varsa kafana takma derim. Bız ev sahıbı olmak ıcın cok emek verdık, 9 yıl daha kredı oduycez ve yenı evımıze gecerken yenı esya hıc alamadık, tavan spotlarını cok begenırım mesela ama yaptıramadım, boyayı bıle esımın bı tanıdıgı yaptı para almadı boyayı bız aldık. Bence mal mulk ıcın bu kadar kafaya takma derım, ayrıca bu evı almadan once kesek ıyı dusunseydın, benım de yatak odam cok kucuk mesela ama yıne de sevıyorum cunku kendı evım
küçük bir odası güneşi hiç görmüyor----derde bak ya..ev bulmuş almış birde beğenmiyor...hanıııım hanıııım sokakta cümbür cemeat yatan aileleri insanları düşün...yanarım yanarım sizin gibileri böyle şımartırlar ona yanarım..2 ay sonra eşimle oturacağımız eve ısınamadım oysa ledler spotlar asma tavan mutfak dolapları yapılıyor ..sebebine gelinceeee küçük bir odası güneşi hiç görmüyor evin bir yeri sakatmış gibi hissediyorum oysa ben güneşi ne kadar severim ışıl ışıl ne yapayım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?