Evimi daha oturmadan sevemedim

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
2 ay sonra eşimle oturacağımız eve ısınamadım oysa ledler spotlar asma tavan mutfak dolapları yapılıyor ..sebebine gelinceeee küçük bir odası güneşi hiç görmüyor evin bir yeri sakatmış gibi hissediyorum oysa ben güneşi ne kadar severim ışıl ışıl ne yapayım ben

Ne insalar var o kucuk gunes gormeyen oda icin ugrasip duruyor sizde bulmus begenmiyorsunuz. Oturmayin ozaman baska ev bakin isil isil olan bir ev.

Evi satamıyoruz şimdilik
ben evim olduğuna şükrediyorum elbette bulmuş bunayanlardan değilim öyle biri asla değilim

Bende öle diyodum canım ya nişanlımda tam tersi ev hiç güneş görmesin diyo gitti ne yaptı ne etti o siteden güneş görmeyen bloktan bi ev buldu :) ama evimi çok seviyorum daha oturmadan. Sende sev o güneş görmeyen odada yazın oturursun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence asil sorunun eski konun canim evle gunesle ilgisi yok bosver alisirsin zamanla

evin olduğuna sükret hayatım

Bence asil sorunun eski konun canim evle gunesle ilgisi yok bosver alisirsin zamanla

Bu ev başka bir yerde olsaydı da bunu takıcaktım emin ol
bahane değil bu
ben zaten o nedenle evde oturmak istemediğimi yazmıştım diğer konumda bahane üretmeme gerek yok eşime ailesine açıkca oturmak istemediğimi söyledim zamanında

Canim benim ben tamamen iyi niyetle yazdim sinirlenmene gerek yok kullanmayi verirsin misafir odasi yaparsin olur biter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim benim ben tamamen iyi niyetle yazdim sinirlenmene gerek yok kullanmayi verirsin misafir odasi yaparsin olur biter.

Güneş görmeyen oda yatak odası, salon, çocuk odası mı? O odayı ütü ya da mısafır yatak odası yapabılşme sansın varsa kafana takma derim. Bız ev sahıbı olmak ıcın cok emek verdık, 9 yıl daha kredı oduycez ve yenı evımıze gecerken yenı esya hıc alamadık, tavan spotlarını cok begenırım mesela ama yaptıramadım, boyayı bıle esımın bı tanıdıgı yaptı para almadı boyayı bız aldık. Bence mal mulk ıcın bu kadar kafaya takma derım, ayrıca bu evı almadan once kesek ıyı dusunseydın, benım de yatak odam cok kucuk mesela ama yıne de sevıyorum cunku kendı evım

Ben sadece fikir verdim ne isterse onuda yapsin arada sirada gelen misafir girip yatacak gunes gorse nolur gormese nolur alirken baksaydi simdiden sonra ancak sata bilir.

insan evlenirken herşey mükemmel olsun katalogtan fırlamıs gibi bi evim olsun istiyor. içine girdikten sonra anlıycaksın ki ev yuvaya dönüştükce içinde yasanmışlıklar arttıkca güzelleşiyor eşyasıgüneş görmesi hiç mi hiç önemli değil. huzurun olsun yeter.

ilginçmiş gerçekten... 27 yaşındayım, nişanlımın ailesi tek bir kuruş bile bize harcamamak için bize öyle bir tekme vurdular ki, babamın üç kuruş birikmişiyle bodrum kat bir ev aldık, kiraya çıksam da aynı ödeyeceğim kadar kredi ile evimi kurmaya çalışıyorum. camları minicik, tavanda, bodrum kattan bahsediyorum, yine de hamdolsun ki kendi evim kira ödemeyeceğim diye memnunum...

sizin bu açtığınız konu afedersiniz ama bana biraz şımarıklık gibi geldi...

böyle evlenirken eşşinin ailesinin vermediği evi beğenmeyen insanlara gerçekten çok kızıyorum,,, beğenmezseniz eğer ve oturmak istemiyorsanız,, ben burada oturmayacağım deyip bir eve kiraya çıkarsınız sonra da kendiniz ödeyerek ev sahibi olursunuz,,,,
bende evlendikten sonra ev aldım, muhit olarak hayatımda hiç oturmadığım bir evde, ailemin evinin 3/1 büyüklükte bir evde oturuyorum, çünkü paramız buna yetti,,, ama çok seviyorum evimi,, kapısını açtığım zaman aman evim güzel evim diyorum,, çünkü gerçekte çok uğraştım ve aldım evimi,,,,
insan kendisi emek çekmeden bir şeylere sahip olunca , sahip olunan şeye biraz beğenmeme oluyor ne yazık ki,,,,

Merhabalar,

Bence kesinlikle kuruntu yapıyorsun. Hiç güneş almayan oda salon değilse bence çok dert etme. Bak ne güzel tadilat filan da yapılıyormuş eve. Ben 5 yıllık evliyim daha geçen sene kendi evime çıkabildim. 10 yıllık bir ev ve iç tadilat yaptıramadım eve çıkarken. Bu sene yaptırabildim tadilatı. Benim ve eşimin ailesi dahil hiç kimseden 1 lira dahi almadan evlendik ve evimizi aldık. Bu arada maddi durumumuz gayet iyi eşim de ben de ortalamanın üstünde kazanıyoruz. Ama evler o kadar pahalı ki İstanbulda ancak buna yetirebildik. Evim giriş kat ve balkon çıkmaları yüzünden salon çok güneş almıyor ama evimi yine de çok ama çok seviyorum. Bence sen evini kendin çalışıp almış olsaydın her yeri karanlık dahi olsa severdin. Bir evi yuva yapan kesinlikle kadındır eminim sen de içine girdikten sonra o içine sinmeyen evini dahi sıcacık bir yuvaya dönüştüreceksin.

bodrum katlarda oturan arkadaşlar evini paylaşmış mutluluklar içinde , yakışmadı bu yorum buraya pek sanki

Ay orasi super yatak odası olur sabah güneşle uyanmaktansa karanlık odaya bayılırım ben

arkadaşın üstüne bu kadar gitmeyelim, yeni evleniyor ve herşeyin en güzelini istemesi normal buradan paylaşmak istemiş, bence de bunun için üzme kendini eşyalarınla döşenince bi de sevdiğin yanında olunca o ev gözüne harika gelir, bi de bakmadıysan kırmızı gitar arkadaşın evine bak bence o bodrum kat evi cennete çevirmiş değme villalarda böyle güzel dekorasyon yoktur.

Bardağın dolu tarafını görmeye çalışın, en azından kendi eviniz oluyor, en azından herşeyini istediğiniz gibi yapabileceksiniz, komple fazla güneş almayan evler var sizinkisi yine bir odasıymış sadece, mutlaka bir taraf arka cepheye denk geliyor zaten, teyzemin yatak odası gündüz gece karanlıktır, ama dediğim gibi bütüne bakmak lazım, en güzeli de sizin eviniz olacak kira derdiniz olmayacak, bu şekilde düşünmeye çalışın lütfen.

küçük bir odası güneşi hiç görmüyor----derde bak ya..ev bulmuş almış birde beğenmiyor...hanıııım hanıııım sokakta cümbür cemeat yatan aileleri insanları düşün...yanarım yanarım sizin gibileri böyle şımartırlar ona yanarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…