Evimi eşyalı olarak sat diye ısrar eden alıcı

Orda doğup büyüdüm ama beykoza taşındım. Sisliyi hiç özlemiyorum. Yani sizi çok iyi anlıyorum ama şu durumda acele etmenizi gerektirecek bir şey yok. Sanki adam size kendisi son carenizmis gibi davranmış ki çok saçma.
Keşke ben de Beykoz’da yaşayabilsem köylerine de razıyım

Neden?
Bakış açınızı merak ettim açıkçası hiç bu yönden bakmamıştım.
Genelde 1 şeyi 2 şey yapma yönünde çalışırdı kafam. Sizin düşüncenizi merak ettim 😊
1 Şeyi 2 yapma fikrine katılıyorum. Burada kastım eğer elinize geçecek olan para eşyaları da satmaniz ile beraber, sadece 2 ev alabilmeyi sağlıyorsa mantıklı olmuyor. Çünkü bir de tekrar eşya alacaksınız ve minimum belki 100 bin borclanacaksiniz. Yani eğer 2 ev + üstüne bir para şeklinde satabiliyorsaniz satmaniz mantıklı olur.

Kaldı ki o durumda da ya siz alana kadar diğer ev fiyatları artarsa ne olacak? Yani eğer ucu ucuna bir satış söz konusu ise 3 ev alicam diye çıktığınız yolda hem 2 evi alamayıp hem de severek aldığınız eşyalardan da olabilirsiniz.

Bir yandan da adam eşyalı ev diye inanılmaz yüksek bir fiyata sizin şu anki evinizi kiraya veriyor olacak. Madem oyle bir piyasası var siz kiraya çıkıp bu evinizi eşyalı kiralayip ekstra para da kazanabilirsiniz. Tamamen miktarlara ve evinizin konumuna göre bu da seçenek olabilir.

Tek bildiğim satış da olacak olsa almayı planladığınız diğer evlere bakıyor olmanız olabildiğince netlestirmeniz gerekli şu anda. Aksi durumda gereksiz bir satış yapmış olabilirsiniz, dikkatli olun.

Evimin içini seviyorum semtimi sevmiyorum çok kalabalık dar sokaklar yokuş bitişik binalar. Nefes alacak yer yok oyuzden anadolu yakasını düşünüyordum uzak olsun huzurlu olayım diye bilmiyorm ki
Eğer binanız yeni ve sağlamsa hiç satma işine girmeyin şu dönemde. Gerek yok. Ekonominin hali karışık. Bugün iyi fiyata satıyorum dediğiniz evin fiyatı ile bir ay sonra istediğiniz gibi ev bulamayabilirsiniz

Evin parasını 1 yılda amorte eden ev var mı yahu:)
Bir yılda değil ama en fazla beş senede çıkarır. Sizinki gibi merkezi konumda özel dekorasyonu tasarım evleri. Zengin yabancılara günlük kiralıyorlar. Adam bir aylık kirayı iki günde alıyor. Zenginlerin işine geliyor, otel gibi kayıt falan olmadığı için kaçamak mekanı olarak kullanılıyor.

Şimdi şöyle aynı sokakta veya iki sokak ötede aynı metre kare evler farklı fiyat bandında uygun olanı da var bir tık pahalı olanı da,benim aldığım fiyat ve onların evlerinin fiyatı arasında en az 800-1 milyon civarı fark var.
tek fark benim evime yeni tadılat yaptırmam 400 bine yakın masraf etmem artı yepyeni mobilya ve beyaz eşyalarımı da fiyata dahil etmesi.
Alacağım evin fiyatını bilmiyorum ama buradan uygun olacağını umuyorum anadolu yakası bazı uzak semtlerde hala uyguna ev alınabiliyor 2 milyona kadar.
satmak istediğim yerler 3 ve sonsuza kadar devam eden fiyat ortalaması
Aradaki fiyat farkı uçuk. Ben olsam eşyalarla satarım. Yeni eşya almak o kadar tutmaz elinde ekstra para kalır.

Uyanığa bak sen, asla kabul etmeyin. Evi eşyasız bir şekilde alıyorsa alsin. Diğer türlü eşyaları aynı fiyattan asla bir daha alamaz üstüne birde zararlı çıkarsınız.
Çok özel değilse bu kadar özenerek döşediğiniz evi neden satıyorsunuz
Muadil evlerle arasında 1 milyon fiyat farkı varmış. Eşyaları yeniden alsa bile kârda.

Beyaz eşyaları alırım de kalanı bırak verdiği fiyata. Beyaz eşya TV pahalı

Back
X