- Konu Sahibi AskKirintisi
onunda kaynanası şunu şöyle yapsan dediğinde, bu böyle olur karışma sen, git eve otur ben yaparım der.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramız bu sebeple kötü, onun açısından bişey yok ama bu hareketleri soğutuyor. göürmcemi överken dediğin gibi yapıyorum yine aynı, kendimce birçok strateji geliştiridm ama sökmüyor, sadece dediğini biliyor o kadar.
görümcemi övdü geçen yine söyledim, yeter artık hep aynı şey, banane onun evinden dedim, hiçmi konuşmayalım sırnaşık şeydedi.
sel kendince iyilik yaptığını düşünüyor ama değil işde, bende hoşlanmam yatak odama girilmesinden. biz oğlumla uyurken girer mesela, kalkmış olsak zaten durmayız orda, kapıyı kapatırım o açık bırakıp çıkar.
hihoyyyt
ay kadın demiştir gelin işte kızımı kıskanıyor
genelde böyle olur ya
kayinvalde kızını över över biteremez
geline fenalık gelir
ayy yeter artık dediği an amannn ne kıskanç şeysin bi kızımı çekemiyorsun olur
boşver arkadaşım ya
uzak sayılırsınız, çok sık görüşmüyorsunuzdur
kadını değiştiremesin bu yaştan sonra
yapacak bişey yok bence
bir çok kayinvalde sorununa göre mahsum kalıyor
Aynen canım o iyilik yapıyor kendince.
Rahatsız olduğumu düşünmüyor.
Ama bende mahrem vardır.
Evim misafir gelince çekerim yatak odamın kapısını.
Ama sağolsunlar benim görümcelerim çok anlayışlı.
Hep derler bizim annemiz ama senin kayınvaliden diye.
Ben yüz göz olmak istemiyorum, kırmak istemiyorum kayınvalidemi.
O yüzden direk ben söylemiyorum.
Yani canım abartmıyor musun biraz:bbo:
YAnlış anlama kadın anne hassasiyeti ile yaklaşıyor arkanda olduğunu belli ediyor.
Alakalı,yemeğini yapıyor,evini kendi evi gibi görüyor.Ne kadar güzel.
Bunun tadını çıkarmak varken neden kendini üzüyorsunki.Belli kadın iyi niyetli senide samimi görüyor.
Seninde oğluşun var,sende gelinini seversin belki;aynı şeyleri bire bir olmasada sende gelinine iyi niyetleri yaptığın davranışları gelininin böyle ters düşündüğünü hissetsen ne olur merak ediyorum.İncinmez üzülmez misin?
Bilemiyorum bana biraz abartı geldi.
Yani canım abartmıyor musun biraz:bbo:
YAnlış anlama kadın anne hassasiyeti ile yaklaşıyor arkanda olduğunu belli ediyor.
Alakalı,yemeğini yapıyor,evini kendi evi gibi görüyor.Ne kadar güzel.
Bunun tadını çıkarmak varken neden kendini üzüyorsunki.Belli kadın iyi niyetli senide samimi görüyor.
Seninde oğluşun var,sende gelinini seversin belki;aynı şeyleri bire bir olmasada sende gelinine iyi niyetleri yaptığın davranışları gelininin böyle ters düşündüğünü hissetsen ne olur merak ediyorum.İncinmez üzülmez misin?
Bilemiyorum bana biraz abartı geldi.
benim k.valideme çok benziyor. en son geçen hafta çok sinirlenmiştim. üst üste gelincede patlamıştım. çok zor oluyor durum. benim gibi yapma biriktirmeden söyle.
evimi kendi evi gibi görmesi sorun zaten, her evin 1 hanımı olur. malesef ben tadını çıkaramıyorum sizinirleniyorum oğluma kızıyorum, eşimle sarıyorum sonra.
canım incinirim üzülürüm ama gelinim bana belli ederse rahatsız olduğunu hemen anlar ve yapmam, karışmam. ben açıkça söylediğim halde yine aynı, annelik hassasiyetini abartıyor. eşime diyorki, oğlum bak ben nasıl yiyorum hadi çok güzel sende ye diyor.