- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
Şimdi evde olsam da normalde çalışıyorum.
Ve çalışırken hafta sonu bir günü temizlik günü yaparım.
Önce balkonları yıkarım..(3 tane..)
Çamaşırları makineye atarım o yıkanırken toz alıyorum.
Toz bitince süpürge açarım. Bu sırada makine bitmiş olur, çamaşırları asarım.
Sonra her yeri silerim. En son wc, banyo çamaşır suyu ile dalarım.
Dilim dışarda çıkarım. :)
Ütüyü başka bir gün yapıyorum keyfim olduğunda.
Camlarımı, dolaplarımı şimdiye dek hep annem sildi yaa çalışırken geldi, sildi kurban olurum ona ben
Eşin yardım etsin bu arada, o süpürgeyi alsın sen bezi daha zevkli oluyor..
eşim yardım ediyor canım sağolsun...camları kapıları temizlikçiye yaptırıyordum hatun sağolsun yapıyorum diyip çıkıyormuş güvendiğim için hiç takip etymemiştim safım ya beni yemiş hep...senin taktik beni mafeder çok terleyen biriyim birazda yel vursun kasılıp kalıyorum en iyisi parça temizlik her gün bir yeri yapayım ben..
kızlar merhaba ben yapı olarak çok tembelim yemeğimi yapıyorumda ev temizliği konusunda çok üşengecim çok ta becerikli değilim etrafım topludur ama o kadar toz almak yer silmek ev süpürmek heleki ütüler dağ oldu...pratik yollar var mı beni ayaklandıracak biraz hareket istiyorum evim tertemiz olsun yemek konusunda sıkıntım yok...elektrikli düdüklü tencerem var koyuyorum en geç yarım saate yemeğim hazır oluyor tatlımız tuzlumu yaparım sadece ev temizliği konusunda çok tembelim...pratik yollar nelerdir...çalışan bayanım bu arada beyin yorgunluğundan oluyor hep böyle..
aynı beni anlatıyorsun biide ben senin 1 yaşında bebek sahibi ve 3 aylık hamile halinim. biri bize yol göstersin..
maşallah pek bi imrendim bende geçen ay kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu şimdi ilk adetimi oldum başlasam mı hemen derdindeyim ...bilerek mi yakın tuttun arayı canım sen...ben şimdi bu haldeyim senin halinde olsam eyvaaaaah ki ne eyvah halime:26:
karar verdim şarjlı süpürgeler varya fakirin ondan alayım hergün açarım ben onu birde buharlı paspaslar varya üçgen ondan alayım ne diyorsunuz hergün temizlik yapabilirim sanırım onlarla...bir de ütüye çare bulursam kolayından :)))yemek için sinbonun 10 ltlik elektrikli düdüklüsü var yemekler orda 15 dk da pişiyor zaten...
yak kurtul kardeşim :) hem mikrobu kırılır :)
yok canım kaza kurşunu. üstelik ilkini 2 sene uğraştım olsun diye. çok zor oluyo herşey ev işi falan başa çıkamıyorum bide tembelim. bebekte doğunca ne olur artık bilmem vede çalışıyorum . ütü dağ gibi ev dağınık oturma odası full oyuncak toplasam bile bi sn sonra dağılıyo. mutfak sürekli iş bekliyo.çamaşırlar askıda bekliyo bide benim kız ilgi istiyo.bebekte uyku yapıyo tam oluyoallahtan eşim çok anlayışlı ve biraz yardım ediyo. .
biraz kafanı boşalt kürtajın hemen arkasından psikolojin düzelmeden yapma bence bi iki ay bekle sen bilirsin canım yinede.. ilk bebeğine üzüldüm. allah sağlıklı doğumlar göstersin cnm..
kızlar merhaba ben yapı olarak çok tembelim yemeğimi yapıyorumda ev temizliği konusunda çok üşengecim çok ta becerikli değilim etrafım topludur ama o kadar toz almak yer silmek ev süpürmek heleki ütüler dağ oldu...pratik yollar var mı beni ayaklandıracak biraz hareket istiyorum evim tertemiz olsun yemek konusunda sıkıntım yok...elektrikli düdüklü tencerem var koyuyorum en geç yarım saate yemeğim hazır oluyor tatlımız tuzlumu yaparım sadece ev temizliği konusunda çok tembelim...pratik yollar nelerdir...çalışan bayanım bu arada beyin yorgunluğundan oluyor hep böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?