evimi otel gibi kullanıyor!!!!!

infanta

sabırla bekliyorum......
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2008
954
3
118
41
Ankara
4 yıllık evliyim eşimin ailesi ile ilk 2 yıl görüşmedik düğünde sorun çıkardılar
annesi bana çok kötü şeyler yaptı ama eltimde ona yaptı adalet yerini buldu yani
neyse annesi dul 50 yaşında tek yaşayamıyor (duplex evi var ama beni yanına kabul etmedi)
genelde kızında kalıyor bazen bize gelip 1 hafta falan kalıyor ( son 3 aydır geliyor)
EVİMİ OTEL GİBİ KULLANIYOR
benim düzenimi bozuyor eşimde rahatsız oluyor ama sabrediyor
sonra o gidince biz birbirimize giriyoruz şiddetli kavgalar ediyoruz hatta bi konu daha açmışdım eşime karşı öfkemi kontrol edemiyorum diye işde alt yapısı bu kadınla olşuyor
kadın geliyor 1 hafta bizi geriyor sonra biz kavga ediyoruz dün akşam yine aradı hafta sonu gelecekmiş sanki çalışan kadında bizim hafta sonumuzu meşgul ediyor benim annem hafta sonu tel etmez bile
bu kadının ayağını nasıl kesecem bilmiyorum
kimse kızmasın bana eşinin annesi atamaz satamaz demesin kadın bizim huzurumuzu bozuyor

ahh ah.ne desem boş aslında.kelin ilacı olsa misali benim durum.ama aklıma şöyle birşey geldi.acaba o yokmuş gibi davransanız,yapabilir misiniz?
ne bileyim herkesin karakteri farklıdır,ben mücadeleyi,didişmeyi severim.ama bunlardan gerilenler de olabilir.eğer yapınıza uygunsa bunu deneyebilirsiniz mesela

Bu haftayı sabrederek geçirin .haftaya anne biz gelicez değişiklik olsun de haftaya bu şekilde o gelmemiş olur hafta sonu olunca bişey bahane edin gitmeyin 1 hafta size kalır
2 hafta bir bahne uydurun düğün var ,yurt dışına çıkıcaz deyin kalabalık misafirim gelicek deyin hemen ayağını kesemezsin ama yavaş yavaş kesebilirsin.

Canım işin çok zor eşininde annesinin huzurunuzu kaçırdığını farketmesi güzel ama çözüm bulunmadıkça anlamı yok değil mi?Benim kaynımda bir ara evimi otel gibi kullanmıştı ve bende en sonunda patladım burası otel değil dedim tek sözümde bu oldu.Sonuçta çalışan kadınım ev, iş koştur bide evde 35 yaşında işsiz güçsüz bir kayın iyice sinirlerim harap oldu.Sonra kaynım bi hışım ailesinin yanına döndü ama k.v, k.p 1 yıl küs kaldı şimdi barıştık ama lafı geçse hala özür dilemem gerektiğini söylüyorlar.Dahası kaynımla halen konuşmuyorum.Baştan eşimde beni destekledi konuşmadı ama şimdi görüşüyorlar onun ailesi, kardeşi görüşsün tabi.Bana bulaşmasınlarda.Sende biraz belli et düşüncelerini belki anlar k.v den.

ne anlayışlı kayınlar varmış imrendim doğrusu.bir lafla kalkmış gitmiş.ben ne dediysem hiiiiççç üzerine bile alınan olmamıştı.üstelik istemedim diye hem küstüler hem kaldılar.yüzsüzlüğün de bu kadarı

malesef anlayış denen hiç bişey yok (bencillikde sınır yok)
öyle eşimin yanında laf edememde ancak tel edip musait deiliz derim (geçen ay bunu yaptım mesela)
bu sefer daha sert konuşsam daha etkili olur sanırım

canım bende inan senin kadar muzdaribim bu konudan mesela dün akşam saat 23;20 de çat kapı hiç haber vermeden kv,kp bize geldiler onlar biraz ist.köyü gibi biyerde oturuyolar bankada falan işleri varmış 3-4 gün bize kalıcaklarmış inan zaten haftanın 2 günü sürekli görüşüyoruz ve sürekli bizde kalıyolar ayrıca en azından senin kocan bunun farkında ben kocama bişey söylesem bu konuda hemen savunmaya geçer büyük kavga ederiz valla ama bu durum daha ne kadar böyle sürer bilmiyorum bişeyler yapmamız lazım ve işin kötü yanı benim kv biraz rahattır ev işi konusunda bende tam tersi o yüzden her onlar geldiğinde ev savaş alanı gibi oluyo ve çıldırıcak duruma geliyorum

Yaşlı ve dul insanın başımız üstünde yeri var ama nedense hep orayı wc sanıp ne varsa boşaltıyorlar. Kendi evi olmasa hadi neyse ama hep dublex evi var birde size mi sık sık geliyor. Tamam sonucta yalnız bir kadın, yalnızlık cok zor allah kimseye vermesin. Hele belli bir yaşdan sonra tam bir eziyet. 50 yaş yine cok genc , hele bir 70 olsun
birde onu wc e götüreceksin bunuda unutma, sende yaşlanıcaksın ve belkide sende muhtaç bir anne olacaksın ogluna ve gelinine. Burada kavga cıkaracak neler yapıyor evde, sana muhalefet mi ediyor, yemekleri mi begenmiyor, evin şekline, yerleşimine, temizligine mi karışıyor. Yoksa gelip sadece oyle ye-ic yat mı yapıyor. Eger son
dedigimse kusura kalma sen %99 haksızsın yukarda dediklerimden dolayı. Tek yapman gereken onunla anlaşmaya calısmak ve ayrıca eşinle konuşup annesinin ziyeretini
silah zorundan cok haftalık bir programa oturtmak böylece ne zaman gelecegi ve gidecegi belli olur. Burada bagırıp cagırmakdan öte eşinle yalnızken yukardaki dediklerimi
de göz önüne alıp sakin bir dille konuşman.

Onuda kırmadan hafta sonu aradığında biz bu hafta sonunu kendimize ayırdık bunaldık biraz başbaşa bişeyler yapcaz deseniz :44:

kv hiç sevmem cok yalancı ve ıkıyuzludur ama allaha skur hıc gelmez bana hep ona gıdelım ıster.Allah sıze kolaylık versın

deertiger, kendimize ayırdık dersen gelemeyeceksede ucar yine gelir. Burada eşi razı edip bir program yapılmalı. Mesela 1 hafta gelecekse sonraki hafta gelmeyecek yada haftada 2 gece gelsin (hafta ici) yada bi hafta sonu gelsin digerinde gelmesin gibi. Sonucta o yaşlı ve yalnız biri. HAyatı paylaşcak birilerini arıyor. Soruma cevap verebilirseniz ? Yani evdeyken
size neler yapıyor ?

Son düzenleme:
evimi otel gibi kullanıyor derken neyi kastettin tam anlamadım canım ama genelde eve misafir gelince düzen değişir kaynanan ne sıklıkta evine geliyor.eğer çok sık gelmiyorsa bazı şeyleri görmezden gel gözünde büyütme derim.haftasonu gelmesini istemiyorsan da biz plan yapmıştık müsait değiliz başka zaman buyur gel diyebilirsinbu sebepten eşinle tartışma üstelik eşin seni anlıyormuş sana destekmiş o benim annem istediği zaman buraya gelebilirde diyebilirdi bence daha ılımlı davran sakinliğini koru huzurunu kaçırma eşini kendinden uzaklaştırma

zor bir şey diyemiyorum

tatlım bu durumlarda acık sözlü olacaksın..

madem gelınce sızın huzurunuzu kacırıyor ve esınde bunun farkında..onceden esıne soyle boyle boyle de durumunu anlat..

sonra kaynanan geldıgınde suratını as konusma o sana ne oldu dıye soracak sende ılk lafı agzında gevele..

o sana tekrar soracak yada esıne soracak sonra senı yanlarına cagırdıgında soyle..durumu acık acık belırt..

boyle ınsanlarla yuz goz olduktan sonra akıllanıyorlar...hem bırazda aranzda mesafe olur bakarsın ayda bır gorusuzsunuzç..

ama sen susarsan kvye karsı bu ısın sonu gelmez...yuzune herseyı acık acık soylee...

Bir kadin esinin annesini,babasini vs sevmek zorunda degil
fakat saygi gostermek zorunda, Bütün iliskilerde gecerlidir bu.
Ayni evde yasamiyorsunuzda, bazi günlerde esinizin hatrina
güzel agirlayip ugurlayabilirsiniz...Birsey kaybetmez lakin cok
sey kazanirsiniz...
Soyle dusunun birde , esiniz sizin annenizden rahatsiz oluyor
ve bu yuzden sizinle kavga ediyor...Sogumazmisiniz bu adama karsi?
Aslinda farkinda olmadan siz kendi huzurunuzu bozuyorsunuz.

sana katılıyorum tatlım he birde merak ettiğim kv gelince eve ne yapıyor sana emir mi veriyo veya rencide edici sözler mi söylüyor

zaten ayda 1 geliyor ama bizi delirtiyor düzenimizi bozuyor mesela biz film izlicez o dizi istiyo, yarım kalan yemekleri döküyor, sürekli bişeyler kırıyor, ve en kötüsü sürekli dıdımım dıdısını anlatıyor kafa şişiriyor zıtlaşıyor inatlaşıyor vs vs belki diş sıkılır ama zamanında bana çok kötülük yaptı çekemiyorum.

Siz önceleri birlikte yaşamak isteniz de, kayınvalideniz mi kabul etmedi ?

kaynım evlenirken duplex alındı ama gelin 2 ay zor durdu hamile haliyle babasının evine gitti doğuma yaklaşırken ayrı ev tutular bende duplex boş kaldı işden ayrılmışdım eşim yeni askerden gelmişdi kv yanına taşınalım dedim ama bizi kabul etmedi

Ne yaparsa otel gibi kaldığını hissetmeyeceksiniz onu anlamadım misafir olarak geliyor bundan rahatsız olmanız normal geldi ama otel gibi demenize anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…