Canım işin çok zor eşininde annesinin huzurunuzu kaçırdığını farketmesi güzel ama çözüm bulunmadıkça anlamı yok değil mi?Benim kaynımda bir ara evimi otel gibi kullanmıştı ve bende en sonunda patladım burası otel değil dedim tek sözümde bu oldu.Sonuçta çalışan kadınım ev, iş koştur bide evde 35 yaşında işsiz güçsüz bir kayın iyice sinirlerim harap oldu.Sonra kaynım bi hışım ailesinin yanına döndü ama k.v, k.p 1 yıl küs kaldı şimdi barıştık ama lafı geçse hala özür dilemem gerektiğini söylüyorlar.Dahası kaynımla halen konuşmuyorum.Baştan eşimde beni destekledi konuşmadı ama şimdi görüşüyorlar onun ailesi, kardeşi görüşsün tabi.Bana bulaşmasınlarda.Sende biraz belli et düşüncelerini belki anlar k.v den.
Canım işin çok zor eşininde annesinin huzurunuzu kaçırdığını farketmesi güzel ama çözüm bulunmadıkça anlamı yok değil mi?Benim kaynımda bir ara evimi otel gibi kullanmıştı ve bende en sonunda patladım burası otel değil dedim tek sözümde bu oldu.Sonuçta çalışan kadınım ev, iş koştur bide evde 35 yaşında işsiz güçsüz bir kayın iyice sinirlerim harap oldu.Sonra kaynım bi hışım ailesinin yanına döndü ama k.v, k.p 1 yıl küs kaldı şimdi barıştık ama lafı geçse hala özür dilemem gerektiğini söylüyorlar.Dahası kaynımla halen konuşmuyorum.Baştan eşimde beni destekledi konuşmadı ama şimdi görüşüyorlar onun ailesi, kardeşi görüşsün tabi.Bana bulaşmasınlarda.Sende biraz belli et düşüncelerini belki anlar k.v den.
4 yıllık evliyim eşimin ailesi ile ilk 2 yıl görüşmedik düğünde sorun çıkardılar
annesi bana çok kötü şeyler yaptı ama eltimde ona yaptı adalet yerini buldu yani
neyse annesi dul 50 yaşında tek yaşayamıyor (duplex evi var ama beni yanına kabul etmedi)
genelde kızında kalıyor bazen bize gelip 1 hafta falan kalıyor ( son 3 aydır geliyor)
EVİMİ OTEL GİBİ KULLANIYOR
benim düzenimi bozuyor eşimde rahatsız oluyor ama sabrediyor
sonra o gidince biz birbirimize giriyoruz şiddetli kavgalar ediyoruz hatta bi konu daha açmışdım eşime karşı öfkemi kontrol edemiyorum diye işde alt yapısı bu kadınla olşuyor
kadın geliyor 1 hafta bizi geriyor sonra biz kavga ediyoruz dün akşam yine aradı hafta sonu gelecekmiş sanki çalışan kadında bizim hafta sonumuzu meşgul ediyor benim annem hafta sonu tel etmez bile
bu kadının ayağını nasıl kesecem bilmiyorum
kimse kızmasın bana eşinin annesi atamaz satamaz demesin kadın bizim huzurumuzu bozuyor
neyse annesi dul 50 yaşında tek yaşayamıyor (duplex evi var ama beni yanına kabul etmedi)
deertiger, kendimize ayırdık dersen gelemeyeceksede ucar yine gelir. Burada eşi razı edip bir program yapılmalı. Mesela 1 hafta gelecekse sonraki hafta gelmeyecek yada haftada 2 gece gelsin (hafta ici) yada bi hafta sonu gelsin digerinde gelmesin gibi. Sonucta o yaşlı ve yalnız biri. HAyatı paylaşcak birilerini arıyor. Soruma cevap verebilirseniz ? Yani evdeyken
size neler yapıyor ?
Siz önceleri birlikte yaşamak isteniz de, kayınvalideniz mi kabul etmedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?