- 3 Nisan 2013
- 595
- 444
- 103
- 43
- Konu Sahibi Akanseneler
-
maakesef dairelerde burda çok pahali.3 katlı evi sattıktan sonra krediyi kapatıp üstüne orta halli bir yerden ev alacak kadar para kalıyorsa normal bir daire satın alin. Tabii lokasyonda önemli ama yine o muhitte ev almaya para yeter mi
ev bitmiş olsaydi çocuklar büyene kadar kiraya verilecekti.Valla 2 kisiye 3 katli ev cok zaten. Bence satip daha mutevazi bir yer alin.
Evet korkuyorum ama çok iyiden iyi ye düşmekten değil ,iyi den kötüye düşmekten.Gelecekten çok korkuyorum biraz abartılı bi cümle olmuş.
Standartınız baya yüksek sanırım, geçeceğiniz daire "çok iyi"den "iyi" ye geçiş olacaktır. Çok çok kötü durumda olanlar var halinize şükredin
Anlıyorum. Cümlelerinizden biraz hissediliyor geçmiş olsun.Evet korkuyorum ama çok iyiden iyi ye düşmekten değil ,iyi den kötüye düşmekten.
Birde bende okb ve panik ataklari var . Durumdan dolayli duygularimi kontrol edemiyorum ,herşeyi ucda yaşiyorum ,öfkeyi,üzüntüyü ,asabiliği ve siniri.
Böyle deneyeceğiz ilk olarak ,kimse almazsa tümü satilmali.Ev uc katli anladigim kadari ile kaba insaat olan dairenin birini satsatsaniz krediyi kapatmaniza yardimci olur.diger iki dairede size kalmis olur
Kocan işe girsin. Senelerdi
]Kocan işe girsin. Senelerdir çalışmıyodu değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?