- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.177
- 798
- Konu Sahibi ince bilek
-
Aa çok geçmiş olsun.
Yardımcı olabileceğimiz bi konu var mı? :/
Durduk yere mi patlamış borular?
Kalkıpta siz patlatmadınız ya boruları. Alt katların zararını niye siz ödeyeceksiniz ki? Ortaklaşa ödenmeli bence..
Bu arada geçmiş olsun. Çok üzüldüm. Masraf hep biyerlerden bi şekilde çıkıyor işte :/
çok teşekkür ederim mutfak lavabosunun altındaki boru patlamış yeni ev sorunda yoktu ama nasıl olmuş anlamadım okadar çok su akmışki ben 5. Kattayım 2. Kattaki eve kadar inmiş 4, 3 ve 2. Kattaki dairelerin tavan ve duvarların sıvası sudan dolayı kalkmış alt katım boştu sigortası yokmuş o dairenin tüm masrafları bize kaldı kendi evim zaten berbat durumda çok moralim bozukgecmıs olsun, uzuldum gerçekten... ne olmuş tam olarak hangı boru?
çok teşekkür ederim mutfak lavabosunun altındaki boru patlamış yeni ev sorunda yoktu ama nasıl olmuş anlamadım okadar çok su akmışki ben 5. Kattayım 2. Kattaki eve kadar inmiş 4, 3 ve 2. Kattaki dairelerin tavan ve duvarların sıvası sudan dolayı kalkmış alt katım boştu sigortası yokmuş o dairenin tüm masrafları bize kaldı kendi evim zaten berbat durumda çok moralim bozuk
Ev yeniyse bu işle binayı yapan insanların ilgilenmesi gerek, müteahhitler yaptıkları binalardan on yıl kadar sorumlular diye biliyorum.çok teşekkür ederim mutfak lavabosunun altındaki boru patlamış yeni ev sorunda yoktu ama nasıl olmuş anlamadım okadar çok su akmışki ben 5. Kattayım 2. Kattaki eve kadar inmiş 4, 3 ve 2. Kattaki dairelerin tavan ve duvarların sıvası sudan dolayı kalkmış alt katım boştu sigortası yokmuş o dairenin tüm masrafları bize kaldı kendi evim zaten berbat durumda çok moralim bozuk
bence de öyle.. böğürtlenkusu sana katılıyorum, ayrıca çok üzüldüm konu sahibi arkadasım geçmiş olsunEv yeniyse bu işle binayı yapan insanların ilgilenmesi gerek, müteahhitler yaptıkları binalardan on yıl kadar sorumlular diye biliyorum.
Çünkü siz gider gitmez olsa bile iki gun kadar kısa bi sürede üç kat aşağı su iniyorsa binada bi anormallik var demek olur bu. Normal değil kesinlikle duvarların o kadar su çekmesi.
ev yeni diyorsunuz. yapan firmadan tahsil etmeye calisin. av arkadaslar daha iyi bilir..çok teşekkür ederim mutfak lavabosunun altındaki boru patlamış yeni ev sorunda yoktu ama nasıl olmuş anlamadım okadar çok su akmışki ben 5. Kattayım 2. Kattaki eve kadar inmiş 4, 3 ve 2. Kattaki dairelerin tavan ve duvarların sıvası sudan dolayı kalkmış alt katım boştu sigortası yokmuş o dairenin tüm masrafları bize kaldı kendi evim zaten berbat durumda çok moralim bozuk
Durduk yere mi patlamış borular?
Kalkıpta siz patlatmadınız ya boruları. Alt katların zararını niye siz ödeyeceksiniz ki? Ortaklaşa ödenmeli bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?