• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evimi su basmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu sabah ben de bir kalktım mutfak deniz olmuş... Neyseki en alt kattayız. :/ Geçmiş olsun, halledilir umarım.

geçmiş olsun canım aslında bir kaç gün evden çıkarken ana vanadan kapamak lazım benimde komşumun suyu patlamış ve alt komşunun bütün evi mahfolmuştu.

Evinizin sigortası varsa sigorta öder
Yoksa müteahhitle konuşun yeni binada su patlamaması lazım
Geçen kış benimde başıma geldi alt katın zararını karşılamadım talepte etmedi
Sonuçta sorun boruda suyu açık bırakmadın ya

Çok çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için halılarımı yıkamaya verdim 2 dairenin sigortası varmış onlarla ilgimiz kalmadı sadece boş olan alt katımla ilgili ufak problemler kaldı mobilyalarım ve mutfak dolaplarım maalesef değişecek eşim uçak bileti bulamadığı için ancak bu gece gelebiliyor bende hala ıslanan kıyafet vs... Yıkamakla uğraşıyorum evimin temizliği bitti allahtan rabbim birdaha yaşatmasın...
Geçmiş olsun canım çok can sıkıcı bi durum benim üst katımıda su basmıştı işten geldiğimde sıvalar berbat durumdaydı ama kendimiz hallettik sizin komşularmı talep etti sizmi zorunlu hissediyorsunuz sonuçta bilerek kimsenin malına zarar vermediniz öyle bi talep leri varsa araştır derim kendi evin ve diğer binaların masrafını nasıl karşılayacaksın çok külfetli

Bu arada geçmiş olsun. Ağustosta benim de başıma geldi bu durum. Üst katta boru patlamıştı benim mutfağım ve 3 odamın tavanı rezalet olmuştu ama bizim evlerimiz 20+ yıllık. Yeniyse yapan kişiyle mutlaka görüşün derim. Onların da hatası olmalı.

Ev yeniyse , yeni binaların 4 yıl sigortası var. Müteahhitle görüşün, sizin ve alt katların masraflarını karşılamak zorunda. Zarar gören eşyalar dahil.

Yeni değilse, eşya ve ev sigortanız var mı? Eğer ev sigortanız varsa, oda hem sizin hemde alt katların bina hasarını karşılayacaktır. İyi araştırın lütfen, böyle imkanlar varken boşuna para ödemeyin.

Evinizin sigortası yok mu? Sigorta hem sizin hem alt kattakilerin zararını karşılar. Onların sigortası olmasına gerek yok. Sizin varsa hallolur.

Bu sizin degil evi yapan firmanin yada sahsin sucu. Zarari onlarin odemesi gerekiyor. Bir avukattan yardim alin bence.

çok üzücü büyük tahlisizlik.

Bu sabah ben de bir kalktım mutfak deniz olmuş... Neyseki en alt kattayız. :/ Geçmiş olsun, halledilir umarım.

geçmiş olsun canım aslında bir kaç gün evden çıkarken ana vanadan kapamak lazım benimde komşumun suyu patlamış ve alt komşunun bütün evi mahfolmuştu.

Evinizin sigortası varsa sigorta öder
Yoksa müteahhitle konuşun yeni binada su patlamaması lazım
Geçen kış benimde başıma geldi alt katın zararını karşılamadım talepte etmedi
Sonuçta sorun boruda suyu açık bırakmadın ya

Geçmiş olsun evin içi havuz gibi olsa bile alt kat okadar etkilenmemeli bence inşaat malzemesi sorunlu

Geçmiş olsun evin içi havuz gibi olsa bile alt kat okadar etkilenmemeli bence inşaat malzemesi sorunlu
hazır beton filan birşeyler konuşuyorlar ama anlamıyorumki güya iyi bir sitede oturuyorum hiç bitmiyor sıkıntılar gecen yıl tatildeyken üst katın klozeti akmıştı banyoma şimdide bu malzemede sorun olduğu kesinde çözüm bulan yok daha yeni oturdum dün gece 1 den beri ayaktayım yorgunum uykusuzum

hazır beton filan birşeyler konuşuyorlar ama anlamıyorumki güya iyi bir sitede oturuyorum hiç bitmiyor sıkıntılar gecen yıl tatildeyken üst katın klozeti akmıştı banyoma şimdide bu malzemede sorun olduğu kesinde çözüm bulan yok daha yeni oturdum dün gece 1 den beri ayaktayım yorgunum uykusuzum

Sizin evinizin sigortası var mı?

Çok zor birde çamaşırlarda kurumuyor genelde musluk açık kalırsa su basar boru nasıl patlamış derler ya akla gelmeyen başa gelir

Çok çok kötüyüm 2 günlüğüne anneme gelmiştim akşamüzeri haber geldi evinizden su sızıyor diye boru patlamış evim berbat durumdaydı bu saate kadar uğraştık eşim şehir dışında eşyalarım mahvolmuş alt kata ve onun altına sızmış su maddi zarar çıkaracaklarmış bize offf rabbim yardım et
geçmiş olsun cnm. onların masraflarının 1 kısmını siz öseseniz daha iyi olur. kolay değil çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X