Esınız basarılı yonetmıs krızı. Bravo. Bu tıp zorluklar evlılıgı daha degerlı hale getırıyor. Esınızle mutluluklar dilerim gene gecmiş olsunKayınvalidemlerde annemlerde burdalar aynı şehirdeyiz
Kayınvalidemlerle konusmuyoruz evde yangın cıksa yansak dönüp bakmazlar
Annemleri arıcaktım ... eşim insanları korkutup telaşlandırma halledelim buyuk cogunu yarın sabah ararsın dedi
Altından kalktık ama parkelere bakalım ne olacak
Aynen öyle oldu eşim çıkarmaya çalıstı yapamadık dediğiniz gibi en iyisi bileni beklemek alacagı zararı aldı zaten parkeSüpürgeliklerin ordan çekerek çikarabilrsiniz ama altinda ki naylonumsu döşeme kayabilir yinede parkeciye danisin en iyisi yapamassaniz birde.
Çok tesekkur ederim çok saolunEsınız basarılı yonetmıs krızı. Bravo. Bu tıp zorluklar evlılıgı daha degerlı hale getırıyor. Esınızle mutluluklar dilerim gene gecmiş olsun
İnsanlik hali ilk kiracimisinizda kendinizi suçladiniz anlamadim.Olanla ölene çare yok ki hem bakalim ev sahibi bi giderin yokluğunu farkedemezmiydi ?Aynen öyle oldu eşim çıkarmaya çalıstı yapamadık dediğiniz gibi en iyisi bileni beklemek alacagı zararı aldı zaten parke
Cok mahcubum ev sahıbıne ıslaklık farkettım nıye evın genel su vanasını kapatmadıysam aptal kafam ...
Aslında korktugum basıma geldiİnsanlik hali ilk kiracimisinizda kendinizi suçladiniz anlamadim.Olanla ölene çare yok ki hem bakalim ev sahibi bi giderin yokluğunu farkedemezmiydi ?
Allah yardimciniz olsun valla zor her zamanda ayni sıkıntı iyi birde su tesisatçisi lazim gider yapar en azindan duşakabin yönünden falan .Aslında korktugum basıma geldi
Oncekı evım en ust kattı su sorunu oldu küflendı buraya tasındık
Bu yasıma kadar oturdugum tum evlerde dus kuvet gıderı dısında banyoda bı gider daha mutlaka olurdu
Bu evı tutarken farkettım olmayısını
Ev sahıbınıne ya klozet taşsa su taşsa ne olacak banyoda gıder olmaması ne demek kapı gırısı yuksek de degıl evle bir direk eve dolar dedım
Ukala sekılde bırsey olmaz olursada dusakabini kırın dedı
Bız tabı kırmadık zarar vermeden cıkarabıldıgımız kadarını cıkardık... ev sahıbınınde sucu yok ama bınayı yapan adam ne gerizekalıymıs demeden gecemedım
Gıttıgım her eve su sorunu taşıyorum galiba kaderim
EyvahSu, laminat parke ürününün en büyük düşmanıdır.
Laminat parke ürünü su problemi nedeniyle şişme, kabarma yapmış yada laminat parkeniz su altında kalmış ise sizin yapabilecekleriniz nelerdir?
- Laminat parkenizin üzerinde ki suyu, ıslaklığı, nemi bertaraf edin.
Laminat parkenizi elinizden geldiği kadar kurulayın.- Hiç vakit kaybetmeden laminat parke ustanızı çağırın.
Sizin yapabileceğiniz en doğru hareket budur.- Laminat parke ustası önce süpürgelikleri sonra laminat parke panellerini sökecektir.
Su gören laminat parke süpürgelikleri, laminat parke şiltesi atılarak yenileri ile değiştirilecektir.- Sökülen laminat parke panelleri kurulandıktan sonra yatık bir istifleme ile kurumaya bırakılacaktır.
Kuruma direk güneşe bırakma usulü ile yapılmamalıdır.
Oda sıcaklığında ani sıcak sokuyla değil, yavaş yavaş kendi halinde bekletme ile yapılmalıdır.- Laminat parke montaj zemini iyice kurutulmalı, havalandırılmalıdır.
- Tüm bu kurutma işleri yapılırken bir taraftanda su probleminin kaynağı bulunup onarılmalıdır.
- İzolasyon ve kurutma işlemi tamamlandıktan sonra montaj işlemine başlanabilir.
Yeni şilte kullanın. Mevcut laminat parke panellerinin sağlam, sağlıklı olanlarını kullanın, yetmez ise yeni parke panelleri ile laminat parke montajı sonlanmalıdır.
Laminat parke süpürgelikleri ne kadar sağlam gözüksede mutlaka değiştirilmelidir.
Şayet değiştirilmez ise; laminat parke süpürgelik yüzey kağıdı kısa bir süre sonra soyulacaktır.- Ucuz laminat parke su ve neme karşı dayanıksızdır. Tamiri yoktur!
Kaliteli laminat parke su ve neme karşı daha fazla dirençlidir.- Su, nem kaynaklı laminat parke sorunlarında erken müdahale en önemli unsurdur. Daha sonra laminat parke kalitesi gelmektedir.
:) evren sana birşey mi anlatmak istiyor acabaAslında korktugum basıma geldi
Oncekı evım en ust kattı su sorunu oldu küflendı buraya tasındık
Bu yasıma kadar oturdugum tum evlerde dus kuvet gıderı dısında banyoda bı gider daha mutlaka olurdu
Bu evı tutarken farkettım olmayısını
Ev sahıbınıne ya klozet taşsa su taşsa ne olacak banyoda gıder olmaması ne demek kapı gırısı yuksek de degıl evle bir direk eve dolar dedım
Ukala sekılde bırsey olmaz olursada dusakabini kırın dedı
Bız tabı kırmadık zarar vermeden cıkarabıldıgımız kadarını cıkardık... ev sahıbınınde sucu yok ama bınayı yapan adam ne gerizekalıymıs demeden gecemedım
Gıttıgım her eve su sorunu taşıyorum galiba kaderim
Çok tesekkur ederımÇok geçmiş olsun, üzüldüm
Ben hamileyken başıma gelmişti bu olay hala unutmam
Bundan sonra inşallah kendi evıme cıkarım:) evren sana birşey mi anlatmak istiyor acaba
Gardrobunun oraya değişim yaparlar çok tutmaz alan geniş değilse ev sahibiyle ortak bi para verirsiniz tek tarafli değil sonuçta ev sahibi gidere el attirmaliydi.Eyvah
Herseyi bukadar uyduruk evin parkeside kesin en ucuzudur
Saatlerce suda kalmış parke
Ustelık gardılobu yerınden kıpırdatamadık altı hala ıslak
Gitti hepsı
Dusakabini komple sökeyım hıc takmayayım dıyorum acıkcasıAllah yardimciniz olsun valla zor her zamanda ayni sıkıntı iyi birde su tesisatçisi lazim gider yapar en azindan duşakabin yönünden falan .
Aynen dediğiniz gibi yapmak en mantıklısıGardrobunun oraya değişim yaparlar çok tutmaz alan geniş değilse ev sahibiyle ortak bi para verirsiniz tek tarafli değil sonuçta ev sahibi gidere el attirmaliydi.
En iyisi öyle sanirim :) .Bi faydasi olur umarim ...Dusakabini komple sökeyım hıc takmayayım dıyorum acıkcası
Banyom cok kucuk dusta dönemıyor saga sola carpıyordum
Dusakabın kanatlarını söksek tamamdır
Aslında ebeveyn banyosu gıbı kucuk banyoya klozet koymuslar okadar kucuk bu banyoda dusakabın sacmaydı
Kızıma montunu gıydırdım tum evı actım dogalgazıda ıyıce actım nemi azalttımÇok geçmiş olsun sinir bozucu bir durum. Burda benim de başıma gelmişti ama bulunduğum yerde evleri sürekli yıkadıklarından evin eğimini su tuvalete gidecek şekilde yapmışlar ve su direk mutfaktan tuvalete gitmişti. Evi havalandıracaksınız başka yöntem gelmior aklıma. Yazın filan olsa neyse de bu mevsim de zor olacak.
Hem de ne zor oturup hüngür hüngür ağladım,sağolsun komsularim yetismisti imdadima daha yeni tasinmistim üstelik 4 5 ay olmuştuÇok tesekkur ederım
Ayy benden daha zorunu yasayanları gorunce uzulımmı sevıneyım mı bılemedım hamıleyken basıma gelse sanırım dırek ölü takliti yapardım
Insanın cok siniri bozuluyor cok uzucu ama hamıleyken cinnet sebebi emınım sıze muthıs zor olmustur
Annem hep boyle durumlarda olacak olmalı bunla kurtardıgına dua et derHem de ne zor oturup hüngür hüngür ağladım,sağolsun komsularim yetismisti imdadima daha0 yeni tasinmistim üstelik 4 5 ay olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?