Evimi terketmek istemiyorum,Lütfen bi bakın

Canım benim , benim de eşim uzman çavuş dediğin gibi ben de nişanlıyken çok çektim hakaretler kavgalar , evlendik şu an 7 aylık evliyiz ve inan durum değişmedi , yavru kedim var gece ben uyurken pislemiş sabah nöbetten bir geldi yaktı yıktı etrafı sanki benim suçummul gibi , kahvaltısını bile etmeden yattı ve çok kırıldım , Allah yardımcın olsun çok zor ....

Büyük ihtimalle yaptıkları meslek dolayısıyla hepsi bu tarz bir psikolojide , bir öyle bir böyleler. Kocamdan biliyorum ben de. Bağırır çağırır hiç bir şey yokmuş gibi hediyeler bilmem neler , konuşmaya çalıştığında yine bağırır çağırır.... hep kendileri haklıdır her konu da. Ve ben de git gide soğuyorum eşimden maalesef , severek evlenmiştim oysa ki

Allah yardimciniz olsun gercekten zor bi durum .. her zaman burada tedavi tavsiye ediliyor ama ben hic inanmiyorum sonucta bir insan 7sinde neyse 70inde odur ve nitekim tedaviler yarim birakiliyor yine sonuc elde edilmiyor ..
Biraz diktatörlük sezinledim ben siz sus pus esinizi dinleyeceksiniz kendi fikrinizi söylediginiz anda tekrar bagiriyormus bu böyle nereye kadar gider ki bu sefer hasta olan siz olursunuz .. taviz vermeyin daha fazla acikca duygularinizi belli edin ya herro ya merro yani ..

Öncelikle devlet hastanelerinde de çok iyi dr lar var aradtirmalusiniz. Tedaviyle tabiki düzelir. İki Dr la birlikte ilerleyin.biri üniv. Hastanesi olsun diğeri devlet hastanesi nde psikolog olsun çünkü biri yoğun biri pek yoğun olmaz .biri ilaçlı tedavi diğeri terapi şeklinde ilerler. İnşallah çözüm olur

aynı durumdayız beni işten almaya geliyo gidene kadar yoldan geçene bağırmalar millete sataşmalar küfürler ben hasta oldum artık

aynı durumdayız beni işten almaya geliyo gidene kadar yoldan geçene bağırmalar millete sataşmalar küfürler ben hasta oldum artık
Sadece evde yapsalar belki katlanma gücün olur ama dışarda da aynı , eşim de öyle , milletin önünde bana bağırabilir , evlendikten sonra ailemin yanına 2 defa gittim , 2 defa da ağzımdan burnumdan getirdi , kal orda gelme vs dedi ve ben 6aydır kaynanamın yanındaydım 1ay oldu eşimin yanına geleli ve bu şimdiden böyle .... 7aylık değil de 1 aylık evli sayılırız , gerçekten bi kadının asla yaşamaması gereken şeyler bunlar psikolojik şiddet ....

Canim dayak şiddet vs olsa birak git diycem ama esin rahatsiz hastalikta saglikta diyoruz elindn geldiği kadar yardimci ol rahatsiz dedigin gibi mazur gör. Ve tedavide olmak istemiş gitmia yani doktorada uzun süre çocuk yapma düzelene kadar. O ofke patlamalari nedir iyi bilirim

öyle yapicam bir kere daha uğraşıcam dr araştırıyorum

ayyy ne kötü annesinin ablasının yanında üzerime saldırdı araya girdiler.Nerden bulduk böyle eşleri aşıkken gözü görmüyor insanın,normalde mükemmel biri ama bu ani çıkışları tüm güzellikleri yok ediyor

askeri personelse vay alt askerlerin haline..nişanlıyken gördünde ne demeye evlendin bacım

1- lütfen sakın çocuk filan yapmayın şu aşamada
2- doktorlara hastalar değil, hastaların hasta ettikleri gidiyor diye birşey duymuştum
yani siz kendinize ruh sağlığınıza dikkat edin
3- kimse evlendikten sonra değişmiyor malesef, siz de onu değiştirmek için zorlamayın
gerçekten hastaysa tedavi olsun, ya da onu böyle kabullenin, ya da boşanın
4- belki fizyolojik bir rahatsızlığı vardır, yüksek tansiyon şeker vs. birde onlara mı baktırsanız

Bacm adam askermiş zaten askerlerin ve dolayısıyla onların eslerinin psikolojisi normal olmaz ki

Burda baya baya tüm askerler psikolojisi bozuk hasta lanse edilmiş çok yazık gerçekten.. evet paikolojiyi zorlayan bir meslek ama askeri personelin tamamı psikolojik hasta ondan sonra eşleri rahatsız demek tamamen cehalet ve seviyesizliktir. Bu ülkenin ve sizlerin evlatları rahat uyusun diye sınırda dağda taşta görev yapan personele psikolojisi bozuk hasta vs demek sadece gerçekten psikolojisi bozuk olan insanlara yakışır.
Konu sahibi: babam askeri personel. Pamuk gibi bir insandır. Ne beni ne annemi ne kardeşimi hiçbirzaman rencide etmemiştir. Hiçbirşeye zorlamamıştır. Paikolojisi bozuk biri değildir bizleri okuttu bu vatana hayırlı evlatlar yetiştirdi. Eşinizin psikolojik bozukluğunun sebebi dediğiniz gibi yetiştirilme tarzıyla alakalı. Mesleğiyle değil. Mesela eski eşim öğretmendi ama dediğiniz gibi öfke nöbetleri vardı. O zaman bütün öğretmenlere zaten çoğu yaşlanınca kafayı yiyo diye genelleme yaparsak kul hakkına girmiş olmaz mıyız. Eşiniz tedavi olmak istiyormuş tedavisini olsun. Sizde ailenizin yanına gidin mutlaka. Biraz kafanızı dinleyin. İnş düzelir eşiniz umutsuzluğa kapılmayın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…