- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
eşiniz düzelir mi bilmem ama babam henüz düzelmedi... aynı agresiflik aynı baskıcı tutum aynı düşüncesiz tavır...bile bile lades yaptım sanırım,sonumu göremiyorum manik depresif hasta bi insan olcam
Yaklaşık 1 yıl önce evlendik.Eşim nişanlıykende gergin,öfkeli biriydi.Dayak yiyerek büyütülmüş.Çok küçük olaylara aşırı öfkeli tepkiler veriyor.Hiç hatalı olduğunu kabullenmiyor.Suçum yokken hakaretler ediyor.Eşim askeri personel yıllardır,anneside uzun zamandır bedensel rahatsız buna bağlıyordum,hoş görmeye çalışıyordum ama artık yapamıyorum.Sevgide bi yere kadar.Dün arabayı parkederken,bende bakıyodum bi yere vurmasın diye karşıdan araba gelince panikledi.Direksiyonu yumrukladı.Banada sesin duyulmuyor bağırmıyosun duyamıyorum seni dedi.Al şunları eve götür dedi bende götürmeyince deli dengesiz,manyak mısın diye hakaretler etti.1 saat sonra hiçbişey olmamış gibi sevdiğim meyveleri almış geldi.Konuşmaya çalıştı,bende tutumun yanlış deyince bağırmaa başladı.Daha önce psikiyatriye götürdüm eşimi özel hast.uzman doktora ama yeterli görmedim doktoru bıraktım.İlaç verdi ama uzman gibi destek göremedim.Eşime tedavi çözüm olur mu?Ona nasıl yaklaşmalıyım?Nasıl bir yol izlemeliyim?Başarılı dr öneriniz var mı,bütçemiz çok fazla değil.Okuduğunuz için teşekkürler.Desteğinizi rica ederim
Büyük ihtimalle yaptıkları meslek dolayısıyla hepsi bu tarz bir psikolojide , bir öyle bir böyleler. Kocamdan biliyorum ben de. Bağırır çağırır hiç bir şey yokmuş gibi hediyeler bilmem neler , konuşmaya çalıştığında yine bağırır çağırır.... hep kendileri haklıdır her konu da. Ve ben de git gide soğuyorum eşimden maalesef , severek evlenmiştim oysa kiYaklaşık 1 yıl önce evlendik.Eşim nişanlıykende gergin,öfkeli biriydi.Dayak yiyerek büyütülmüş.Çok küçük olaylara aşırı öfkeli tepkiler veriyor.Hiç hatalı olduğunu kabullenmiyor.Suçum yokken hakaretler ediyor.Eşim askeri personel yıllardır,anneside uzun zamandır bedensel rahatsız buna bağlıyordum,hoş görmeye çalışıyordum ama artık yapamıyorum.Sevgide bi yere kadar.Dün arabayı parkederken,bende bakıyodum bi yere vurmasın diye karşıdan araba gelince panikledi.Direksiyonu yumrukladı.Banada sesin duyulmuyor bağırmıyosun duyamıyorum seni dedi.Al şunları eve götür dedi bende götürmeyince deli dengesiz,manyak mısın diye hakaretler etti.1 saat sonra hiçbişey olmamış gibi sevdiğim meyveleri almış geldi.Konuşmaya çalıştı,bende tutumun yanlış deyince bağırmaa başladı.Daha önce psikiyatriye götürdüm eşimi özel hast.uzman doktora ama yeterli görmedim doktoru bıraktım.İlaç verdi ama uzman gibi destek göremedim.Eşime tedavi çözüm olur mu?Ona nasıl yaklaşmalıyım?Nasıl bir yol izlemeliyim?Başarılı dr öneriniz var mı,bütçemiz çok fazla değil.Okuduğunuz için teşekkürler.Desteğinizi rica ederim
Allah yardimciniz olsun gercekten zor bi durum .. her zaman burada tedavi tavsiye ediliyor ama ben hic inanmiyorum sonucta bir insan 7sinde neyse 70inde odur ve nitekim tedaviler yarim birakiliyor yine sonuc elde edilmiyor ..Yaklaşık 1 yıl önce evlendik.Eşim nişanlıykende gergin,öfkeli biriydi.Dayak yiyerek büyütülmüş.Çok küçük olaylara aşırı öfkeli tepkiler veriyor.Hiç hatalı olduğunu kabullenmiyor.Suçum yokken hakaretler ediyor.Eşim askeri personel yıllardır,anneside uzun zamandır bedensel rahatsız buna bağlıyordum,hoş görmeye çalışıyordum ama artık yapamıyorum.Sevgide bi yere kadar.Dün arabayı parkederken,bende bakıyodum bi yere vurmasın diye karşıdan araba gelince panikledi.Direksiyonu yumrukladı.Banada sesin duyulmuyor bağırmıyosun duyamıyorum seni dedi.Al şunları eve götür dedi bende götürmeyince deli dengesiz,manyak mısın diye hakaretler etti.1 saat sonra hiçbişey olmamış gibi sevdiğim meyveleri almış geldi.Konuşmaya çalıştı,bende tutumun yanlış deyince bağırmaa başladı.Daha önce psikiyatriye götürdüm eşimi özel hast.uzman doktora ama yeterli görmedim doktoru bıraktım.İlaç verdi ama uzman gibi destek göremedim.Eşime tedavi çözüm olur mu?Ona nasıl yaklaşmalıyım?Nasıl bir yol izlemeliyim?Başarılı dr öneriniz var mı,bütçemiz çok fazla değil.Okuduğunuz için teşekkürler.Desteğinizi rica ederim
Öncelikle devlet hastanelerinde de çok iyi dr lar var aradtirmalusiniz. Tedaviyle tabiki düzelir. İki Dr la birlikte ilerleyin.biri üniv. Hastanesi olsun diğeri devlet hastanesi nde psikolog olsun çünkü biri yoğun biri pek yoğun olmaz .biri ilaçlı tedavi diğeri terapi şeklinde ilerler. İnşallah çözüm olurYaklaşık 1 yıl önce evlendik.Eşim nişanlıykende gergin,öfkeli biriydi.Dayak yiyerek büyütülmüş.Çok küçük olaylara aşırı öfkeli tepkiler veriyor.Hiç hatalı olduğunu kabullenmiyor.Suçum yokken hakaretler ediyor.Eşim askeri personel yıllardır,anneside uzun zamandır bedensel rahatsız buna bağlıyordum,hoş görmeye çalışıyordum ama artık yapamıyorum.Sevgide bi yere kadar.Dün arabayı parkederken,bende bakıyodum bi yere vurmasın diye karşıdan araba gelince panikledi.Direksiyonu yumrukladı.Banada sesin duyulmuyor bağırmıyosun duyamıyorum seni dedi.Al şunları eve götür dedi bende götürmeyince deli dengesiz,manyak mısın diye hakaretler etti.1 saat sonra hiçbişey olmamış gibi sevdiğim meyveleri almış geldi.Konuşmaya çalıştı,bende tutumun yanlış deyince bağırmaa başladı.Daha önce psikiyatriye götürdüm eşimi özel hast.uzman doktora ama yeterli görmedim doktoru bıraktım.İlaç verdi ama uzman gibi destek göremedim.Eşime tedavi çözüm olur mu?Ona nasıl yaklaşmalıyım?Nasıl bir yol izlemeliyim?Başarılı dr öneriniz var mı,bütçemiz çok fazla değil.Okuduğunuz için teşekkürler.Desteğinizi rica ederim
aynı durumdayız beni işten almaya geliyo gidene kadar yoldan geçene bağırmalar millete sataşmalar küfürler ben hasta oldum artıkCanım benim , benim de eşim uzman çavuş dediğin gibi ben de nişanlıyken çok çektim hakaretler kavgalar , evlendik şu an 7 aylık evliyiz ve inan durum değişmedi , yavru kedim var gece ben uyurken pislemiş sabah nöbetten bir geldi yaktı yıktı etrafı sanki benim suçummul gibi , kahvaltısını bile etmeden yattı ve çok kırıldım , Allah yardımcın olsun çok zor ....
Sadece evde yapsalar belki katlanma gücün olur ama dışarda da aynı , eşim de öyle , milletin önünde bana bağırabilir , evlendikten sonra ailemin yanına 2 defa gittim , 2 defa da ağzımdan burnumdan getirdi , kal orda gelme vs dedi ve ben 6aydır kaynanamın yanındaydım 1ay oldu eşimin yanına geleli ve bu şimdiden böyle .... 7aylık değil de 1 aylık evli sayılırız , gerçekten bi kadının asla yaşamaması gereken şeyler bunlar psikolojik şiddet ....aynı durumdayız beni işten almaya geliyo gidene kadar yoldan geçene bağırmalar millete sataşmalar küfürler ben hasta oldum artık
Canim dayak şiddet vs olsa birak git diycem ama esin rahatsiz hastalikta saglikta diyoruz elindn geldiği kadar yardimci ol rahatsiz dedigin gibi mazur gör. Ve tedavide olmak istemiş gitmia yani doktorada uzun süre çocuk yapma düzelene kadar. O ofke patlamalari nedir iyi bilirimYaklaşık 1 yıl önce evlendik.Eşim nişanlıykende gergin,öfkeli biriydi.Dayak yiyerek büyütülmüş.Çok küçük olaylara aşırı öfkeli tepkiler veriyor.Hiç hatalı olduğunu kabullenmiyor.Suçum yokken hakaretler ediyor.Eşim askeri personel yıllardır,anneside uzun zamandır bedensel rahatsız buna bağlıyordum,hoş görmeye çalışıyordum ama artık yapamıyorum.Sevgide bi yere kadar.Dün arabayı parkederken,bende bakıyodum bi yere vurmasın diye karşıdan araba gelince panikledi.Direksiyonu yumrukladı.Banada sesin duyulmuyor bağırmıyosun duyamıyorum seni dedi.Al şunları eve götür dedi bende götürmeyince deli dengesiz,manyak mısın diye hakaretler etti.1 saat sonra hiçbişey olmamış gibi sevdiğim meyveleri almış geldi.Konuşmaya çalıştı,bende tutumun yanlış deyince bağırmaa başladı.Daha önce psikiyatriye götürdüm eşimi özel hast.uzman doktora ama yeterli görmedim doktoru bıraktım.İlaç verdi ama uzman gibi destek göremedim.Eşime tedavi çözüm olur mu?Ona nasıl yaklaşmalıyım?Nasıl bir yol izlemeliyim?Başarılı dr öneriniz var mı,bütçemiz çok fazla değil.Okuduğunuz için teşekkürler.Desteğinizi rica ederim
Kendini nasıl anlattıysa.o buldu gitti sinir hastalıkları hastanesine bu süreçte 2 dr denedik ilaçlık bişeyin yok deyip göndermiş
öyle yapicam bir kere daha uğraşıcam dr araştırıyorumCanim dayak şiddet vs olsa birak git diycem ama esin rahatsiz hastalikta saglikta diyoruz elindn geldiği kadar yardimci ol rahatsiz dedigin gibi mazur gör. Ve tedavide olmak istemiş gitmia yani doktorada uzun süre çocuk yapma düzelene kadar. O ofke patlamalari nedir iyi bilirim
ayyy ne kötü annesinin ablasının yanında üzerime saldırdı araya girdiler.Nerden bulduk böyle eşleri aşıkken gözü görmüyor insanın,normalde mükemmel biri ama bu ani çıkışları tüm güzellikleri yok ediyorSadece evde yapsalar belki katlanma gücün olur ama dışarda da aynı , eşim de öyle , milletin önünde bana bağırabilir , evlendikten sonra ailemin yanına 2 defa gittim , 2 defa da ağzımdan burnumdan getirdi , kal orda gelme vs dedi ve ben 6aydır kaynanamın yanındaydım 1ay oldu eşimin yanına geleli ve bu şimdiden böyle .... 7aylık değil de 1 aylık evli sayılırız , gerçekten bi kadının asla yaşamaması gereken şeyler bunlar psikolojik şiddet ....
askeri personelse vay alt askerlerin haline..nişanlıyken gördünde ne demeye evlendin bacımYaklaşık 1 yıl önce evlendik.Eşim nişanlıykende gergin,öfkeli biriydi.Dayak yiyerek büyütülmüş.Çok küçük olaylara aşırı öfkeli tepkiler veriyor.Hiç hatalı olduğunu kabullenmiyor.Suçum yokken hakaretler ediyor.Eşim askeri personel yıllardır,anneside uzun zamandır bedensel rahatsız buna bağlıyordum,hoş görmeye çalışıyordum ama artık yapamıyorum.Sevgide bi yere kadar.Dün arabayı parkederken,bende bakıyodum bi yere vurmasın diye karşıdan araba gelince panikledi.Direksiyonu yumrukladı.Banada sesin duyulmuyor bağırmıyosun duyamıyorum seni dedi.Al şunları eve götür dedi bende götürmeyince deli dengesiz,manyak mısın diye hakaretler etti.1 saat sonra hiçbişey olmamış gibi sevdiğim meyveleri almış geldi.Konuşmaya çalıştı,bende tutumun yanlış deyince bağırmaa başladı.Daha önce psikiyatriye götürdüm eşimi özel hast.uzman doktora ama yeterli görmedim doktoru bıraktım.İlaç verdi ama uzman gibi destek göremedim.Eşime tedavi çözüm olur mu?Ona nasıl yaklaşmalıyım?Nasıl bir yol izlemeliyim?Başarılı dr öneriniz var mı,bütçemiz çok fazla değil.Okuduğunuz için teşekkürler.Desteğinizi rica ederim
Sihirli degnek mi var doktorlarin elinde? Kafaniza gore tedaviyi birakip sonra da doktorlari tasa tutuyorsunuz?Daha önce psikiyatriye götürdüm eşimi özel hast.uzman doktora ama yeterli görmedim doktoru bıraktım.
Bacm adam askermiş zaten askerlerin ve dolayısıyla onların eslerinin psikolojisi normal olmaz kiYaklaşık 1 yıl önce evlendik.Eşim nişanlıykende gergin,öfkeli biriydi.Dayak yiyerek büyütülmüş.Çok küçük olaylara aşırı öfkeli tepkiler veriyor.Hiç hatalı olduğunu kabullenmiyor.Suçum yokken hakaretler ediyor.Eşim askeri personel yıllardır,anneside uzun zamandır bedensel rahatsız buna bağlıyordum,hoş görmeye çalışıyordum ama artık yapamıyorum.Sevgide bi yere kadar.Dün arabayı parkederken,bende bakıyodum bi yere vurmasın diye karşıdan araba gelince panikledi.Direksiyonu yumrukladı.Banada sesin duyulmuyor bağırmıyosun duyamıyorum seni dedi.Al şunları eve götür dedi bende götürmeyince deli dengesiz,manyak mısın diye hakaretler etti.1 saat sonra hiçbişey olmamış gibi sevdiğim meyveleri almış geldi.Konuşmaya çalıştı,bende tutumun yanlış deyince bağırmaa başladı.Daha önce psikiyatriye götürdüm eşimi özel hast.uzman doktora ama yeterli görmedim doktoru bıraktım.İlaç verdi ama uzman gibi destek göremedim.Eşime tedavi çözüm olur mu?Ona nasıl yaklaşmalıyım?Nasıl bir yol izlemeliyim?Başarılı dr öneriniz var mı,bütçemiz çok fazla değil.Okuduğunuz için teşekkürler.Desteğinizi rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?