Evimi terkettim

Cok uzuldum senin adina nasil bukadr soguk kanli olur bir insan evi terk eder durup dururken hem iki cocuk var nedesem az gercekten,ya kafayi yedi yada bir kadin vardir olsa birisi bukadr gozu kapali yani insan nasil cocuklarini terk eder aallahim bildigi gibi yapsin zor bir durum,,sizin turkiyeyede hemen karar verip donmenizde ayri bir garip yinede hakkinda hayirlisi olsun.allahim kimseyi caresiz birakmasin

Vatandasım evt
Esim kararlı bosanacakmıs
Cocuklar ufak kendi duzenimi ozlesemde ailemle oturmam lazım destek icin
Ayrı ev acacak maddi gucum yok
Bilmiyorum Türkiye'de hayat şartları çok zor. Hangi ülkede olduğunu söylemedin devlet yardımı alabilirsin ev açıyorlar ne bileyim şartlar önemli birde vatandaşlığında varmış vatandaşlığını kaybetme...

Bende İngiltere'de yaşıyorum tr sadece tatile giderim hayat çok pahalı çünkü. Boşanırsam Türkiye'de yapamam çevre insan baskısı hayat şartları devlet yardımı bunlar çok zor

Evet asırı sogukkanlı
Bende bi kadın oldugunu dusunuyorum cunku daha once benim bildigim 2 kez aldatmıstı beni
Kandırılınca gözüm döndü cıkıp geldim

Vatandasım evt
Esim kararlı bosanacakmıs
Cocuklar ufak kendi duzenimi ozlesemde ailemle oturmam lazım destek icin
Ayrı ev acacak maddi gucum yok

Ayrı ev açmanıza gerek yok kurulu düzeniniz eviniz var bence geri dönün.Vatandaşlığınız da varmış hangi ülke bilmiyorum ama yurtdışında işler daha iyi yürüyo nafaka da alırsın çocuk bakım parası da.

Yerinde olsam asla dönmezdim türkiye ye.Toplumun bakış açısı belli saga sola laf anlatacaksin sana karisacaklar çocuklarına karisacaklar.Bi de ailemle yaşayacağım diyosun 2 çocukla mümkün değil.

Evine geri dön

Evet asırı sogukkanlı
Bende bi kadın oldugunu dusunuyorum cunku daha once benim bildigim 2 kez aldatmıstı beni
Kandırılınca gözüm döndü cıkıp geldim
Geri donmekle hata yaptin canim burda hayat sartlari senin icin kolay olurdu ama kimsen yok galiba zaten piskolojik olrakta cokükmüşsündür anliyorum ama sunu diyim kocanin yaptigi yanin kär kalmicak cok piaman olacak cunku vizdansizca davrandi bir hefes ugruna yuvasini birakti yaninami kalirki allahim senin yolunu acik etsin,okadr uzülüyorumki boyle seylerre

Bu kadarı da olmaz demeyin ama ben buraya gelince evimide bosaltmış eşyalarımıda atıp satmış yani artık bi evim eşyalarım yok ortada

Aynen psikolojim kaldırmadı olanı biteni
Ani hareket ettim
Pişmanlık falan yok suan onda boşanacakmış ama ileriyi bilemem

Kac yasındaydınız siz tr ye uyum saglamanız kolay oldumu
Babanız hala yurtdısındanı gordunuz gidip geldinizmi ona

2001 de geldik biz 8 yaşındaydım abim de 10 yaşındaydı. Hatırlayamıyorum ama 1 sene geriden başlamıştım okula ve herkesten büyük olmak çok can sıkıcıydı kendimi bi tuhaf hissediyodum içe kapanık bi kızdım ama zamanla kendimi geliştirdim. Babam bizim arkamızdan geldi bu süre içinde 18 sene içinde bi barış bi ayril yaşadılar 2

2008 de bosandilar

Bak hemen "ailesi aramadı"

Güzel ablacım senin kocan hem ahlaksız hem pişkin. Ama sen ailesine sallıyorsun hemen. Arasa ne olur aramasa ne olur?

Senin kocan çamurun teki, ailesi altın olsa kaç yazar?

Bak hemen "ailesi aramadı"

Güzel ablacım senin kocan hem ahlaksız hem pişkin. Ama sen ailesine sallıyorsun hemen. Arasa ne olur aramasa ne olur?

Senin kocan çamurun teki, ailesi altın olsa kaç yazar?
Aynen o bir çamurmuş bende yıllarımı çamura batık geçirdim

Öncelikle duruma çok üzüldüm..Türkiye'ye bir anlık caresizlikle döndünüz..belki de eşinizi cezalandırmak istediniz fakat Türkiye de boşanmış kadına bakış açısı belli hayat şartları belli..bakın bende yurtdışındayım ve boşanıyorum ama türkiyeye dönmek aklımın ucuna gelmedi...neden mi devlet bana ev verdi aylık belli bir para yatırıyor ve nafaka alıyorum..ama sadece 1 yıl busekilde devam edicem sonrasında Allah izin verirse dil öğrendikten sonra çalışıp cabalayıp elimden geleni yapıcam...lütfen kafanızı toplayın gelin ve devlete başvurun...

Beklenen seyı yapmışsınız o sebeble sessızler. Sızı eve dondurseler ne olacak bellı kı cocuklarının ıstedıgı hayat sızle veya sızlerle degıl malesef.

Sebep önemlimi allah aşkına, defalarca altdatılmışsınız ailesi arasa nolur kendinize ve çocuklarınıza yeni, bir hayat kurun bu evlilikten hayır gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…