- Emoji Skoru
- 734
- Puanlar
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Ne anlama mı gelir?Slm
Yardımınıza ihtiyacım var
Eşim evliliğimiz süresince 4. Kez
Evimizi terketti
O terkettikten sonra bende hemen
Cocuklarımıda alıp oylece cıktım evimden
Evimi yasadıgımız ülkeyi 2 cocugumla terkedip tr ye döndüm
Cok cektim
Kac kez aldatıldım
Buraya geldim ailesi aramadı sormadı bile tamamen sessiz kaldılar
Sizce bu ne anlama gelir
Cok sagolun moral vermeye calıstıgınız icinGerçekten çok zor bir durum. Allah size dayanma gücü versin. Aldatan kendini aldatır kendinizi bu konuda kötü hissetmemeye çalışın lütfen. Aklınızda bin düşünce olsa da olan olmuş bir değil iki değil. O kendi yolunu çizmiş. Siz de toparlanmaya çalışın. Önünüze umutla bakmaya çalışın herşey bitti diye düşünmeyin. Hayat kimbilir neler getirecek size. Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Şu an kendinizi ne iyi hissettiriyorsa onu düşünmeye çalışın. İyi olun lütfen.
Evet ailesinin yok saymasıda agrıma gitti sanki bu olay hic olmuyo yasanmıyo gibi yapmalarıYapmayın hanımlar boşanmış çocuklarına kol kanat gerip çalışıp çabalayan kadına toplumumuzun bakış açısı çok değişti gayette iyi davranıp hoşgörü ile yaklaşıyorlar evet devletin yardımları da çok çok iyi değil ama çalış ben çocuklarının kreş parasını vercem diyo bakıcı tut istersen yarım gün çalış tam para al diyo biraz araştırılsa bilmediğimiz şeyler de vardır. Ailesi aramadı dedi diye kızmışsınız bende bi sefer ayrılık yaşadım eşimle onun ailesi de beni aramamıştı hemde hiç bir saygısızlık yapmamış olduğum halde insan bekliyo yargılamayın sakın o bi anlık beklenti oluyo iştee