evimin darıca hayvanat bahçesinden bir farkı kalmadı... :(

Hanzade Alya

Asaf'm
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
66
11
18
36
hanımlar yadımm inanın evdeki nufusun sayısını bilmiyorum ..
doğuda oturuyorum hani evlerimizde hamam böceği felan oluyo sıcaktan ilaçlıyoruz felan ama daha cins cins böcekler... piskolojm bozuldu yaa.. şimide karıncalar öfff nasıl gidicek bunlar o kadar alıştımki avcuma topluyorum artık temizliyorum 2 dk geçmeden yine aynı.. akıl varin ben ne yapacağım ( apartmanda oturuyorum baçemiz var) ordan geliyo bunlar ben nasıl kurtulacağım bunlardan..

küçük bebeğim var ve emeklemeye başlayacak ilaçtan başka çözüm yok mu ?

Son düzenleme:
Yuva var büyük ihtimal kurtulmanız zor...orda ilaçlama firması varsa onları çağırabilirsiniz...bi de köpüklü bir böcek ilacı vardı,onu dökün ve üç ay döktüğünüz yeri silmeyin sadece süpürün.hiç bir haşere gelmiyor o bölgeye üç ay.

Yuvarlak zehirli böcek yuvaları oluyor sanırım onlardan koydunuz mu. Böcekler oraya girince zehirleniyor ama hemen ölmüyor diğer arkadaşlarınada bulaştırıyor zehiri ve topluca ölüyorlar.( böyle anlatıncada baya vahşice geldi kulağıma ama..) her odaya bir iki tane koyun kapalı olduğu için insana zararı yok.

Yanlış hatırlamıyorsam adı "tox" olan bir toz vardı. Karıncalar için kullanıyosunuz ve diğer haşerelere de faydası oluyor. Tamamen kokusuz bir ilaç. Ondan evin duvarlarına, eşiklerine döküp bi süre ev süpürürken çekmemeye dikkat edeceksiniz. Ben çok memnun kalmıştım.

burdakilere pek ilaçda fayda etmiyo denedim ve gerçektn ilacı biliyolar ve yemiyolar tablet olmştm üzerinde geziyolardı ve bebeğim var yakında emeklemeye başlıck..

evet onlardan aldım koydum ama burdakiler nasıl bir böcekse kesinlikle yaklaşmıyolar evde tam 8 yerde var bn yerlerini değiştiriyorum böceklerde yer değiştiriyo çok sıkıldım artık. mart ayındayız isyanlardayım ağustosta eve girmem herhalde

Çok fenaymış. Şu eve gelip ilaçlayanlarda olmadı mı? En güçlüsü onlarınki

etkisi en fazla 10 gün sürüyo o yüzden artık kise yaptırmıyo doğuda herkez böceklerden muzdarip
İklimden herhalde. Belediyelerde ilaçlama yapmıyorsa düzenli olarak... Önüne geçmek çok zor. Camlara sineklik yaptırın yoksa. Eşikleri yükseltin. Ama bir yerden bulur yine girer onlar. Allah kolaylık versin.

Bende doğudayım ve bizde de olmuştu. Binayı ilaçlattık. Bu sene yine çıkmış ve yine ilaçlatıcaz. Binayı ilaçlatmayınca çözülmüyor, bahçeye dahi sıkmışlardı

Canim ben üst katta oturdugum halde evim hep bocekti.Hamileligim zehir gibi gecti.Yatagimdan bile cikiyodu.Ilaclama firmasinin aradik ilacladilar ve madaALLAH umarim tekrari olmaz simdi sinek bile ucmuyo.8 ay gecti

Benim de evde hamam böcekleri cirit atmaya başlamıştı o yuva gibi ilaçlardan aldım. Etki etti. Diğer ilaçlardan sıkamıyorum çünkü kedim var benim de..

Bizim4. Katta otururken geliyordu resmen ordu hele sofra acik olsa ici karinca dolardi. Bi sene baharda ilaclandi iki sene gormedik karinca hamam bocegi ilac cok iyi olmali ilaclatin.

Bu dertten bende muzdaribim... Beldede yaşıyorum daha önceden gormedigim bocekler var yazın cam açmak balkon salon kapısı açmak zulüm gibi.ağaçların arasında evlerin hepsi ... Bir de ben 3. kattayim nasıl tirmaniyorlar anlamış değilim :s bir ilaç var 6 ay sinekler 1 yıl boyunca da normal böcekler giremiyormus bunu ziraii ilaç satan bir yere sorarsanız o size söyler aklimda değil su an ilacın ismi.bende bu sene alıp kullanmayı düşünüyorum.. Bir de zehirli bir böcek turu dadanmış bu sene bizim buralara kurtul kurtulabilirsen :s

valla aynen öyle kurtul kurtulabilirsen birde saldırıyolar ciddiyim. her gece pusu kuruyorum ama hep ben gafil avlanıyorum kovalıyolar bak yerde yürüyo bir cesaret geliyo bana diyorum yakalıyım uçmaya başlıyo kanatlılarıda var ters köşe oluyorum hep çığlık çığlığa eşimin yanına kadar koşuyorum birde çok korkunçlar yaa.. valla bıktım hergün korkudan ağlamaktan.. lanet olası şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…