- 25 Eylül 2014
- 3.145
- 2.436
- 83
- 40
- Konu Sahibi Hanzade Alya
-
iğrenç şeyler ya kurtulamayacğız bir bu yaratıklardan..Al bendende o kadar hamam böceklerle başım belada
Gözümüze girecekler yakında benim bebeklerin ağzına girerler diye korkuyorumiğrenç şeyler ya kurtulamayacğız bir bu yaratıklardan..
Karinca yemi alin[/QUOTE]Karınca yemi alim"Hanzade Alya, post: 45488642, member: 738169"]hanımlar yadımm inanın evdeki nufusun sayısını bilmiyorum ..
doğuda oturuyorum hani evlerimizde hamam böceği felan oluyo sıcaktan ilaçlıyoruz felan ama daha cins cins böcekler... piskolojm bozuldu yaa.. şimide karıncalar öfff nasıl gidicek bunlar o kadar alıştımki avcuma topluyorum artık temizliyorum 2 dk geçmeden yine aynı.. akıl varin ben ne yapacağım ( apartmanda oturuyorum baçemiz var) ordan geliyo bunlar ben nasıl kurtulacağım bunlardan..
küçük bebeğim var ve emeklemeye başlayacak ilaçtan başka çözüm yok mu ?
benim oğlumda yakında emeklemeye başlıck biranönce çözüm bulmam lazım..Gözümüze girecekler yakında benim bebeklerin ağzına girerler diye korkuyorum
bu gece deniyim.. sabah bir kalkıyomuşum karıncalar dev gibiKarıncaların yoluna birde kabartma tozu dökmeyi dene belki işe yarar
Evin icini ve bahcenizini ilsclatin ilac sirketinibcagirin bebek icin o bocekler heleki hamam bicegi cok zararli bebeginiz bicekleri yiuebilir bile cunku enekleyen bi bebek yerde bisey gorunce direk agzina atiyo aman bir an once ilaclatin hamam bicekleri girdiklere eve hemen yymurtalarini birakirlar bunlari siz goremessinizz ayrica o yumurtalar ilaclamaylada olmedikleri icin uc ay sonra yumurtalardan yavru hamam bocrkleri cikiyo simdi ilaclatin 3 ay sonra yine ilaclatin kurtulursunuz.hanımlar yadımm inanın evdeki nufusun sayısını bilmiyorum ..
doğuda oturuyorum hani evlerimizde hamam böceği felan oluyo sıcaktan ilaçlıyoruz felan ama daha cins cins böcekler... piskolojm bozuldu yaa.. şimide karıncalar öfff nasıl gidicek bunlar o kadar alıştımki avcuma topluyorum artık temizliyorum 2 dk geçmeden yine aynı.. akıl varin ben ne yapacağım ( apartmanda oturuyorum baçemiz var) ordan geliyo bunlar ben nasıl kurtulacağım bunlardan..
küçük bebeğim var ve emeklemeye başlayacak ilaçtan başka çözüm yok mu ?
Ben Filipinler de yasiyorum ve burda kisi sayisina 24 hamam bocegi dusuyor diyorlar.. ki yumurtladiklarinda da bi suru yumurtluyorlar ilaclama kesin cozum degil. Ama cikabikecekleri yerleri deterjan urunleri koyun diyecegim ama emeklemeye baslayacak olan cocugunuz var.. ne diyeyim bilemedim artik
kanatlı o kertenkelelerAllah sabır versin bende her türlü böcekden huylanırım kedi köpek de aynı evin içinde sevmem
Allaha şükür benim öyle bir derdim yok ben bilmiyorum gece gündüz ağlardım herhalde
bizim eve ara sıra bir örümcek girer okadar biz türkiyede yasamiyoruz belki ondan
türkiye ye gidince biz evde kertenkele bile bulduk hamam böcekleei 5. Katda
süpürgede iyi de onun içinden nasıl çıkıcak onlar temizlerkn kaçarlarsa bn korkuyorm o yüzden süpürgeye çekemiyorum direk terlikle nişan alıyorum VICCIKHavalar ısınmaya başladı bizim evde de çıkmaya başladı.bir saat önce iki hamam böceğini yatak odasında gezerken yakaladım. iki romantik aşığı süpürgeyle çektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?