evimin darıca hayvanat bahçesinden bir farkı kalmadı... :(

Karınca yemi alim"Hanzade Alya, post: 45488642, member: 738169"]hanımlar yadımm inanın evdeki nufusun sayısını bilmiyorum ..
doğuda oturuyorum hani evlerimizde hamam böceği felan oluyo sıcaktan ilaçlıyoruz felan ama daha cins cins böcekler... piskolojm bozuldu yaa.. şimide karıncalar öfff nasıl gidicek bunlar o kadar alıştımki avcuma topluyorum artık temizliyorum 2 dk geçmeden yine aynı.. akıl varin ben ne yapacağım ( apartmanda oturuyorum baçemiz var) ordan geliyo bunlar ben nasıl kurtulacağım bunlardan..

küçük bebeğim var ve emeklemeye başlayacak ilaçtan başka çözüm yok mu ?[/QUOTE]
Karinca yemi alin

Karinca yemi alin[/QUOTE]
hiç duymamıştım onu nasıl birşy?

jel ilaçlama yaptırabilirsiniz. kapılarin üzeri,dolap menteselerinin icleri gibi evdeki tüm kolay ulasilamayacak yerlere mercimek tanesi kadar jel sürüyorlar. kokusu da yok ve cok etkili.uygulamadan sonraki iki uc gun icinde hic bocek kalmiyor.

Limon ve nane yağı çok etkili hemde bebişe zararı olmaz. Geçmiş olsun şimdiden. Benim evde akrep çıkıyordu kafayı yicem sanmıştım biri dedi sürdüm her yere taşınana kadar görmedim birdaha

Yuvayı takip et canım onu bulduğunda yuvaya bas ilacı ama tek bir yerde olmayabilir genelde yoğun bölgeleri takip et yalnız bahçe kattaysan her sene tekrarlar bu durum muhtemelen...

Evin icini ve bahcenizini ilsclatin ilac sirketinibcagirin bebek icin o bocekler heleki hamam bicegi cok zararli bebeginiz bicekleri yiuebilir bile cunku enekleyen bi bebek yerde bisey gorunce direk agzina atiyo aman bir an once ilaclatin hamam bicekleri girdiklere eve hemen yymurtalarini birakirlar bunlari siz goremessinizz ayrica o yumurtalar ilaclamaylada olmedikleri icin uc ay sonra yumurtalardan yavru hamam bocrkleri cikiyo simdi ilaclatin 3 ay sonra yine ilaclatin kurtulursunuz.

Allah sabır versin bende her türlü böcekden huylanırım kedi köpek de aynı evin içinde sevmem
Allaha şükür benim öyle bir derdim yok ben bilmiyorum gece gündüz ağlardım herhalde
bizim eve ara sıra bir örümcek girer okadar biz türkiyede yasamiyoruz belki ondan
türkiye ye gidince biz evde kertenkele bile bulduk hamam böcekleei 5. Katda

Ayni sorunu daha once bende yasadim karinca ve orumcek doluydu eski evim. Internette satilan sonic cihazlar var evcil hayvan disindaki tum haseratlari evden hatta menziline gore apartmandan uzak tutuyor bi incelemeni tavsiye ederim ben cok faydasini gordum.

Ben Filipinler de yasiyorum ve burda kisi sayisina 24 hamam bocegi dusuyor diyorlar.. ki yumurtladiklarinda da bi suru yumurtluyorlar ilaclama kesin cozum degil. Ama cikabikecekleri yerleri deterjan urunleri koyun diyecegim ama emeklemeye baslayacak olan cocugunuz var.. ne diyeyim bilemedim artik

kanatlı o kertenkeleler valla şaşmamak lazım kertenkele zararsız hayvan en azından.. biz evde defalarca kez akrep çiyan yılan yakaladık. köyde tabi merkezde var mı bilmyorum lanet olası şeyler yaa tiksinç

Havalar ısınmaya başladı bizim evde de çıkmaya başladı.bir saat önce iki hamam böceğini yatak odasında gezerken yakaladım. iki romantik aşığı süpürgeyle çektim.
süpürgede iyi de onun içinden nasıl çıkıcak onlar temizlerkn kaçarlarsa bn korkuyorm o yüzden süpürgeye çekemiyorum direk terlikle nişan alıyorum VICCIK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…