• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimin duvarına bir şey asamıyorum kızlar :(

harenylmz2015

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
45
14
3
36
Kızlar kiracıyım ve oturduğumuz ev sıfır daire.. Ev sahibimiz kıyamayarak verdi yeni evli çocuksuzuz diye.. Ben duvara bir kaç parça bir şey asmak istiyorum ama ev sahibinin izin vereceğini zannetmiyorum kızlar. duvara çift taraflı cırtcırtlı bantlardan alıp denedim ama bizim duvarımız pürüzlü pütürlü duvar boyası ile boyanmış o yüzden tutmadı maalesef :( Birisi cam çivisi ile as fazla zarar vermez hemen sökülür dedi ama denemedim denesem nasıl olur bilmiyorum ama başka önerisi olan var mı kızlar. duvara bir kaç aksesuar asmam lazım

Evden çıkarken boya yapmayacak mısınız zaten? Bizim de kiracımız var, istediği gibi asıyor herşeyini karışmaya hakkımız yok.Evden çıkarken zaten boya yaptırıyorlar mecbur,çünkü bizde onlara temiz veriyoruz evi.Siz de öyle yapın,karışamaz kimse evinize ne asacağınıza.

Evden cikarken mecburen badana yaptiracaginiz icin civi deliklerini de doldurtursunuz.Ben evimde yaptim hic izi bile kalmadi.Ben olsaydim rahatca asardim objelerimi.Onemli olan evi eski haliyle teslim etmek.Kullandiginiz surece karisamazlar...

duvarların boyası ne renk? eğer beyazsa sorun olmaz delikleri kapatırsınız. ama renkli duvarsa diyelim ki çok temiz kullandınız ve çıkarken boyaya gerek kalmadı, o zaman çivilerin yeri hoş durmuyor.

Sözleşmede duvara çivi cakilmayacak gibi bir durum var mı? Yoksa ya da ev sahibi ozel olarak belirtmediyse asın gitsin. Soylemenize izin almaniza gerek yokki.
Duvara birsey asılmayacak diyecek kadar nedir ya...o kadar da değil artık. Ben de ev sahibiyim hiç söz konusu bile değil yani.

Biz de ev sahibiyiz evimizi kiraya verirken kiyamayarak mecburiyetten verdik keske su iki tarafi yapiskan bantlar kullanilabilseymis ama duvarlar puturlu diyorsunuz ayni Zamanda bir seyler de asmak istiyorsunuz, cikarken boya yapacaksinizdir mutlaka boya ile kapanirsa sorun olmasa gerek

Kızlar kiracıyım ve oturduğumuz ev sıfır daire.. Ev sahibimiz kıyamayarak verdi yeni evli çocuksuzuz diye.. Ben duvara bir kaç parça bir şey asmak istiyorum ama ev sahibinin izin vereceğini zannetmiyorum kızlar. duvara çift taraflı cırtcırtlı bantlardan alıp denedim ama bizim duvarımız pürüzlü pütürlü duvar boyası ile boyanmış o yüzden tutmadı maalesef :KK43: Birisi cam çivisi ile as fazla zarar vermez hemen sökülür dedi ama denemedim denesem nasıl olur bilmiyorum ama başka önerisi olan var mı kızlar. duvara bir kaç aksesuar asmam lazım
Bizim kendi evimiz ama insan kiyamiyo.yinede bizimde duvar kağıdı olduğu için hiç bsy tutmyodu ama eşim bi çift taraflı bant.getirdi ama farklı bsydi ısındıkça daha iyi yapsyoms adını blmyrm ama

Depozito bugünler için var:)

Okadar olsun canım
Birşey derse tabloda mı asmıyak dersin:KK15:
kızlar eşim evi temiz kullanalım boyaya da gerek kalmasın sonra depozitoyu da alırız diyo. eşim istemiyor :( Asma sakın çivi takma diyor bu yüzden çok tartıştık :(

Biz de ev sahibiyiz evimizi kiraya verirken kiyamayarak mecburiyetten verdik keske su iki tarafi yapiskan bantlar kullanilabilseymis ama duvarlar puturlu diyorsunuz ayni Zamanda bir seyler de asmak istiyorsunuz, cikarken boya yapacaksinizdir mutlaka boya ile kapanirsa sorun olmasa gerek
ev birinci kat eşim birinci kat olduğu için evi pek sevmiyor balkona rahat çıkamıyorum diye... o sıra çeyizim serilecekti acil bulduk evi o yüzden eşim şimdi diyor yeni evler yapılıyor istediğim gibi bi ev denk gelirse çıkarız buradan diyor hani hemen bi önümüzde ki yaz çıkma planı var ama ben açıkcası taşınmaktan erindiğim için çıkmak hiç istemiyorum ama yarın çıkalım derse evi temiz kullan diyor bana... :(

Ben de kiracıyım ve taktıığım tablolar sayılıdır. Adamın evine çizik zarar vermeyeceğim diye zorlanıyorum açıkçası, keşke kendi evlerimiz olsa da duvarlara kağıt bile kaplardım hehehe. Gerçi girerken biz boyadık çıkarken o boyasın diycem ama uyuz biri depozitodan daha çok para isteyebilir bile.. Bir de zaten insan rahat edemiyor başkasının evi ne bileyim bir huzursuzluk oluyor kiradayken, acaba kendi evimde nasıl hissederim merak ediyorum :KK11:

Back
X